Zanimljiva stvar... Meni se to par puta desilo na bivšem n5 i to sa Cm romom, mada mi je jedan lik sa Cm foruma rekao da loša ili pokvarena sim kartica može da prouzrikuje brisanje EFS particije i da se nekada ta particija ne može vratiti iako imaš EFS bekap... Meni je polazilo za rukom da vratim imei flešom stock roma i plus radia... Sva tri puta.Dakle flesovao sam stock image...i nista..isto IMEI 0. Uglavnom, zakljucao sam bootloader, resetovao tamper flag na false...i sad je skroz fabricki, nosim ga u telenor i zahtevan nexus 6![]()
Dakle flesovao sam stock image...i nista..isto IMEI 0. Uglavnom, zakljucao sam bootloader, resetovao tamper flag na false...i sad je skroz fabricki, nosim ga u telenor i zahtevan nexus 6![]()
Ma flesovanje je bilo ocajnicki pokusaj... Kopkacu jos malo po netu mozda nadjem nesto korisno ali sve su sanse da cu morati kupiti novi tel.... N5 naravno![]()
Moze li se sa lp na kk + elementalX za koji kazete da je dobra kombo?
Ne postoji, posto sam radio rucno i pratio sta se sve fleshovalo....uglavnom sam na kraju puko...vratio sve na stock i fabricka podesavanja, resetovao temper flag..i odneo u telenor na servis...dali mi neko samsungovo govance dok ne otklone kvar. Sve vise mislim da je hardverski kvar, a ne softverski. Mozda zato sto sam tel konstantno punio samo punjacem za samsung tablet...koji ga napuni za sat vremena. Mada, ne bi trebalo to da pravi problemDa li postoji mogućnost da ti se nije flešovao radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari