Šta je novo?

LG Nexus 5

Ево први пут да истерам преко 100 да нема случајног гашења.. Односно да нисам заборавио пуњач... И мени Луталица ради боље него КК пре надоградње... Ручно надограђен преко ком. линије.... Батерија зезала ди првог пражњења...

Измена: 143 сата.. Слика уклоњена због приватности ИМЕИ броја [emoji6]

02b2721c5fd2eef64d88166e5ee6a1a9.jpg
45276fbe8b4aac6169e001822ef2fdd1.jpg
c36a7cdef050fcea13de12fdb3bebd5a.jpg

Савет ваља батерију повремено испразнити до краја.. Очврсне после тога...[emoji1]

Poslednja izmena:
Nemoj da ostavljaš imei ovako javno po forumima ;)

Сад и ја оплака... Добра је ал што зна да ували понекад... [emoji1]

Је ли могуће да W2Umbrela коље батерију? Кад год погледам на потрошњу батерије та апликација је убедљиво прва, са једно 50-60% трошења,док је екран негде око 15%...

Konačno skupim vremena i živaca da probam Cataclysm. Skinem sve što je neophodno. Pogledam upustvo kako da instaliram custom recovery (prvi put ovo radim). Probam da instaliram, ali ADB/Fastboot mi dušu izvadi. Nikako da namestim da mi prepozna telefon. Prbao na dva računara, šta mu sve nisam radio. Brisao, pa opet instalirao ali nikako da prepozna. Samo mi nije jasno kako sam uspeo da instaliram Lollipop, kako je tu prošao...
Moj Nexus će sačekati custom rom do sledećeg reinstala sistema. Šta sve nisam radio, verujem da ni računar ne kapira šta hoću da uradim.

Ja cu definitivno da razlupam ovaj telefon.. Da su mi ovi iz Vibera blizu razlupao bi im glave.. Ne daj Boze da udjes i da slikas nesto preko take pic, kasnije paljenje kamere je nemoguce, stvarno ne mogu da verujem danas sam 4 puta gasio telefon..

Управо то пробао.. И ради камера.. 190 сати.. Без ресета.... Ка не знам шта радите тим телефонима..

Radi odma, ali malo kasnije... prc.. desavalo mi se da odradi najnormalnije i po nekoliko puta, ali nekad kad zabode....

Da li svima Android Lollipop radi ovako sporo,sa bagovima,i izbacuje iz interneta i igrica?

Da li svima Android Lollipop radi ovako sporo,izbacuje iz igrica i interneta i baguje?

hehe. idi u settings/apps/running pa slikaj i okači (ili samo napiši koliki je usage za system)

Danas sam pazario iLuv Twisted Taffy iEP374 piston slusalice cerki za tablet. Proverio sam na internetu, jer nisam cuo nikad za njih, kakav je kvalitet. Nasao sam par rewieva i odlucio da kupim. Pogledao sam cene na Amazon i eBay, i mogu reci da sam odlicno prosao. Online su £20, a ja sam na snizenju uzeo za £8.

Posto sam pazario za sebe Xiaomi piston koje vecina ima ovde na forumu, napravio sam mali test.

Pustio sam live i studiski snimak od vise zanrova muzike i mogu reci da Xiaomi nosi pobedu u skoro svemu. U jednoj pesmi su bili jaki visoki tonovi i slabiji bas, sto se tice cistoce Xiaomi su ubedljivo bolje slusalice.

Meni radio odlicno, ja imam Cataclysm stable i nemam bagova koje spominjes.

Danas sam pazario iLuv Twisted Taffy iEP374 piston slusalice cerki za tablet. Proverio sam na internetu, jer nisam cuo nikad za njih, kakav je kvalitet. Nasao sam par rewieva i odlucio da kupim. Pogledao sam cene na Amazon i eBay, i mogu reci da sam odlicno prosao. Online su £20, a ja sam na snizenju uzeo za £8.

Posto sam pazario za sebe Xiaomi piston koje vecina ima ovde na forumu, napravio sam mali test.

Pustio sam live i studiski snimak od vise zanrova muzike i mogu reci da Xiaomi nosi pobedu u skoro svemu. U jednoj pesmi su bili jaki visoki tonovi i slabiji bas, sto se tice cistoce Xiaomi su ubedljivo bolje slusalice.

Kako da podesim na google cards 4x1 nece da mi prikaze weather a sve je ukljuceno i g.now i na high accu stoji i nishta ?

Već nedelju dana koristim paralelno Nexus 5 i iPhone 6+
Ovo mi je prvi susret sa iPhone i iOS i nisam nešto impresioniran... Kvalitet izrade, kamera i baterija su definitivno dosta ispred N5 ali valjda sam se navikao na Lollipop i material pa mi nikako ne prija ovo ostalo... Definitivno ne bih mogao da pređem na bilo šta drugo, bar ne za stalno.

Kako da podesim na google cards 4x1 nece da mi prikaze weather a sve je ukljuceno i g.now i na high accu stoji i nishta ?

Ja cu definitivno da razlupam ovaj telefon.. Da su mi ovi iz Vibera blizu razlupao bi im glave.. Ne daj Boze da udjes i da slikas nesto preko take pic, kasnije paljenje kamere je nemoguce, stvarno ne mogu da verujem danas sam 4 puta gasio telefon..
To je to, kad sam procitao tvoj post skontao sam da je i meni zabola kamera kad sam slucajno stisnuo u viberu take pic, i to ne odmah nego posle nekog vremena kad sam je direktno pokrenuo.

Kad sam procitao tvoj post skontao sam da je i meni kamera zabola kad sam slucajno stisnuo take pic u viberu, i to ne odmah nego kasnije kad sa je pokrenuo direktno.

Jel vam rade "cards" ono 4x1 widget ali samo vremenska prognoza (weather) meni stoje minusi kaze kad udjem za Belgrade "weather isn't available right now"?
P.S.
Sve je ukljuceno wifi, google now, gps na high ?

IZVINJAVAM SE, nije do mene, do fuoruma je :(

Poslednja izmena:
Da li ovo forum zeza ili si ti zaista napisao 4 puta jedan isti post?

Nazad
Vrh Dno