Šta je novo?

LG Nexus 5

I ja.. Imam samo neku foliju sa prednje strane, koju cu upravo da skinem jer me smara...
Nego, nesto sam primetio kad mi je telefon na krevetu ili stocicu i zvoni alarm, ne mogu samo da prevucem prstom i ugasim ga, nego mora mda podignem telefon pa onda desni slajd, koji je fazon..?

Ja mogu da ga koristim tako na stolu. Dok npr stari htc nisam mogao uopste.

Ne, ne, koristim ga ja normalno na stolu.. Ali samo ne mogu da gasim alarm dok je na polozen i na punjacu.. Nisam probao bez punjaca jer uvek punim nocu tel...

bez puljaca normalno gasi alarm prevlacenjem kada stoji polozeno, mada meni gasi i kada je na puljacu isto prevlacenjem

Kolega iz Belorusije otisao na bolovanje 3 nedelje i ostavio na stolu bezicni punjac za nex, jako zanimljiva i korisna stvar.Samo ga spustim i on lepo stoji iskosen i puni se u isto vreme.
Verovatno je skupa stvar ali i jako zanimljiva.

Ja sam narucio onaj od 3e... javljam kad stigne.

Ovaj sto je meni ostavio kolega je Nexus 4 WCP-400 i extra radi i lepi bas dobro.Nesto mi mnogo da dam 30e.
Ali mozda mi kolega Belorus pokloni :)

Cataclysm konačno : Dec 10, 2014: Volume rocker music control.

Još samo da izbaci update! Smrznuše mi se prsti svaki put kada izvadim telefon iz džepa :D

Biber se dosta koristio, nisam ga ovoliko koristio nikad od kako znam za njega i od kako ga imam.

Ja i dalje ne mogu da ga svarim. :D Dobar ti je SOT, bolji nego na s4. Izgleda da si jedini kome lizalica ne stuca :D

Meni 5.12. Stabile radi odlicno, bas sam zadovoljan tako da ne menjam nista za sad.
Ako neko uradi update 10.12. Moze utisci

Ja cekam da google izbaci 5.0.1 pa da ga lik ubaci u svoj rom i tu verziju cu da fleshnem. To je verovatno sledeci stable. :)

A sta je to bolje na tom romu u odnosu na stock?
Ponekad imam osecaj da bi ljudi flesnuli i stock ponovo samo ako mu je ime drugacije, cisto da se kaze da nije stock.

A sta je to bolje na tom romu u odnosu na stock?
Ponekad imam osecaj da bi ljudi flesnuli i stock ponovo samo ako mu je ime drugacije, cisto da se kaze da nije stock.
Po smart radiju je poznat. Koliko znam nikome nije dao kod za tu stvar :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418250186692.png
    uploadfromtaptalk1418250186692.png
    159.9 KB · Pregleda: 238
  • uploadfromtaptalk1418250192235.png
    uploadfromtaptalk1418250192235.png
    163.1 KB · Pregleda: 237
  • uploadfromtaptalk1418250197329.png
    uploadfromtaptalk1418250197329.png
    142.3 KB · Pregleda: 233
  • uploadfromtaptalk1418250202363.png
    uploadfromtaptalk1418250202363.png