Šta je novo?

LG Nexus 5

^+1

Ovo mi pojelo bateriju 20% za sat vremena, sot 7 minutam

ca046436863f0fae3591280bfe906b40.jpg

Meni kada se desi media server, ugasim telefon na par minuta, i obicno tako nestane.

Drugar hoce da se vrati sa L na Slim 4.4.4, kako najbrze to da mu odradim? Jel mogu samo preko TWRP da instaliram Slim ili ne?

Da li lizalica ne radi lepo, kada se dosta vraća na slim?

Ja koristim Catalysm Rom vec 4 dana i za sada nemam primedbe, juce sam ubacio Stabile, videcemo kako ce da se ponasa.

Jedina mana za sada memory leak. Jedina i ogromna. Google i njihovo guranje beta softvera :)

Pa to je pure Nexus iskustvo, najbolje od svih, jel tako? :d

Meni N5 fenomenalno radi sa LP. Imao sam 1 ili dva puta ukupno mem. leak da sam primetio, ali ništa strašno, ugasiš telefon i rešeno.

Videćemo tek kako će da LP radi kad preko njega nabace razne TouchWiz, Sence i ostale UI, koliko će oni da kukaju.

Realno, i meni je samo jednom telefon usporio pri multitasking zbog leak. Sve vreme radi kao doxa

Ja sam i dalje na setu od prvog dana, stock + root + elementalx I nikakvih vidljivih problema nema. Sve mi radi dobro i zadovoljan sam.

Po mom iskustvu ako hocete l stavite aosp najnoviji, on ima manje izrazen leak u odnosu na ota, a kataklizm je katastrofa sto se toga tice.
Za razliku od sljamsunga i slicnih gde se oseti svaki megabajt rama koji nestane ovde sve lepo radi, da ne gledate u memoriju ne bi ni primetili (u 99% slucajeva).

-1
Imaš Samsung na L-u pa iz iskustva pričaš ovo?
Ja gledam u memoriju samo zato što me čovek pitao da pratim. Nikakav leak ni memorije ni baterije. Batali tu priču, to ne pije vodu. Niti bilo gde koči ;)
Elem, da ne ispadne da trolujem. Na samsungu nema ovoj guest mod-a, što je totalno glupo da su to izostavili. Ima određenih razlika u odnosu na vanila L, ali ***. Bitno je da šljaka bez ikakvih problema.
Nego sam hteo da pitam, da li kad utišavate do kraja, da li tada izbaci opciju da se promeni u priority itd ili mora poseban klik negde u notifikacijama?

Čim kreneš da smanjuješ nudi priority, none i all, pa izabereš.

Ili stavis cataclizmu rom i imas opcije za zvuk kao na 4.4.4 :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418055016288.png
    uploadfromtaptalk1418055016288.png
    156.9 KB · Pregleda: 232
Kakav TW i flekavi AMOLED od šljamsunga. Pa treba mu 3-4s samo da otvori kontakte :)
4.4.4 na N5 već 4 mjeseca i nikada resetovan telefon. Ubija koliko brzo i stabilno radi.

Čini mi se da 5.0.1 na Nexus 7 2013 radi bolje, uvek mi je slobodna memorija negde oko 900MB... Uptime je oko 75h. Čekajući SlimLP...

Ja stvarno ne znam sta se svi zalite, koristim Lollipop od prvog dana kada se pojavio sem toga sto nekada ode memorija ali to se resi tako sto u 5 dana jednom ugasim telefon ama bas nista ne fali.
Radi kao podmazan ni da stucne. Vidim spominje se neki battery leak, meni je isto kao na kitkat-u, ako treba da bude jos bolje odlicno ali ne vidim razlog zasto neko ne bi instalirao lollipop.

Usage posle 32h

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418082681432.jpg
    uploadfromtaptalk1418082681432.jpg
    79.5 KB · Pregleda: 276
Posto sam navikao da gasim recent apps na telefonima sa bloatom, takodje i vamo gasim, ne smeta mi ako otvori 1 sec kasnije. Uglavnom, primetio sam da system recimo zauzima 300 mb nakon nekog vremena dok nisam koristio telefon, onda udjem u par app, malo ga cackam i bez gasenja recent apps odem u podesavanja da vidim koliko vuce i bude oko 120 mb. Cim nakon toga obrisem recent apps, odmah skoci na 200-300.

Negde je ovde pisalo gde mogu da se kupe folijice za kamericu. Kod nas ili ako nema ovde onda moze link gde ima

Ne znam da li ti treba folijica za kameru, meni to nije palo napamet da kupujem do sad koji god da sam telefon koristio.

da li je staklo na kameri isto zasticeno sa Gorilla Glass 3. I kako vi stitite staklo na kameri od grebanja i loma . Ako se N5 nosi bez futrole ili sa ultra tankim silikonom.

Vrh Dno