Šta je novo?

LG Nexus 5

Jeste ono sporo punjenje baterije bilo do kabla. Ali ne razumem zasto, kad je na KK normalno punio.

Od koga si kupio telefon ? Da li si siguran da imas stock recovery na njemu ?

instalirao sam mu OTA fajl 4.4.4 i sve je prošlo uredu telefon sam kupio u martu nov

Ne zna engleski dobro.. Mada sam mu ja stavio tutorijal koji je na srpskom.

nije rutovan kada flešujem image da li telefon se rutuje ili ostaje kao sada

bas me nervira nikako da i ja probam taj lollipop :S:

Poslednja izmena:
pa ja bi to i hteo da ubacim lollipop ali bez ruta
bas me nervira ponovo mi nudi update
skidam li ovaj Factory Images "hammerhead" for Nexus 5
i onda postupim po uputstvu koje si mi dao nema veze sto je za nexus 4
dali cu posle toga imati lollipop i telefon nece biti rutovan to me ineresuje

Poslednja izmena:
Pa ne treba ti root da bi odradio update

Malo je offtopic ali gledam drugarov G3 na KK ima skoro sve ove nove opcije i sitnice koje mi sad imamo na L.

Neke stvari koje sam ja jos pre 5 godine imao na herou ni dan danas ne postoje u stock androidu.

Mada je meni uvek vise prijao vanila android u odnosu na skinovan.

Za kolegu sto je izjavio da nece vise nikad biti moguce kopiranje fajlova redovno na telefon i karticu kao pre 4.3 androida sto je bilo!!...htc izgleda misli drugacije :wave:

Prilozi

• gsmarena_001.jpg
    gsmarena_001.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 207
^^^Pa od 5.0 su vratili mogucnost pisanja i prebacivanja na memorijsku.

Ja sam rekao da nece biti usb prebacivanje kao nekad ne znam sta je on zapamtio.

Ljudi aj sad ozbiljno mislim da ste vise upuceni od mene u citavu ovu pricu oko ota lollipop zbog cega ni nedelju dana posle izlaska updejta meni jos nema ota?telefon mi je stock znaci nikad nista dirao nisam ni oko romova ni kernel bukvalno nista.Tel je kupljen u ns od poznatog lika tako da mislim da je najverovatnije u pitanju tel donet iz madjarske ako je to uopste bitno zbog regiona.Veceras po drustvenim mrezama gledam da je danas masa ljudi dobila ota a meni opet nista.Vi koji pratite te malo strucnije forume tipa xda jel se tamo spominje nekakav datum ili krajnji rok do kog bi svaki n5 trebao da dobije updejt?ili bar kojim danima pustaju odredjenom broju korisnika ota,bilo sta?da sam ubacujem lollipop niti znam niti zelim.Ajde ako neko ima neku informaciju nek podeli.Citao sam ono o % da prvo 1% dobija pa posle 2 dana 25% itd ali mi ne ide u glavu da sam toliki baksuz da cu biti u bukvalno zadnjoj grupi koja ce ga dobiti.

Samo se opusti dobices ota.. Moja dva ortaka koji su full stock i imaju n4 jos nisu dobili ota.. Tako da,strpljen spasen :)

Ja sam rekao da nece biti usb prebacivanje kao nekad ne znam sta je on zapamtio.

Zar ima neko jos da koristi USB, ja ne pamtim kad sam nesto prebacio od podataka sa njim. :D Ja to samo kad flesujem IMG i kad punim telefon :D Sta ce mi to pored WiFi Direct opcije (zadovoljavajuca brzina od oko 2-3 MB/s), kad vec treba razmjena izmedju kompa i telefona :) Dok odem po kabal ubodem ga i povezem prodje me volja za prebacivanjem. :)

samo sačekaj malo, dolazi sigurno.
Evo meni dolazi od preključe 10 puta a nikako da prođe instalacija to je muka

Stigla ponuda za OTA. Da li uraditi ili ne, pitanje je sad? :D
Citajuci prethodnih par strana, uplasih se da mi fon ne postane sporiji i vidim da sistem srce RAM kao lud.
Ipak, rizikovacu...jest' da necu spavati celu noc :D

Makar je na neksusu lako vratiti se unazad

A znas sta je kod mene fora,cak i da mi stigne ota u naredna 4 dana a NECE nisam kuci nego u nekoj vuko****ni kod taste gde nemam ni signal kako valja a kamoli wifi.pa cu sutra morati da odem do grada i da idem od kafica do kafica da trazim wifi i da onda skidam ako budem imao sta.Mogu da pokusam sa mobilnim netom da se popnem na neko drvo pa da skidam tako ali to bi moglo da potraje.

Opet krecu studije izvodljivosti i donosenje zivotnih odluka.....pa sta je ovo telep *** ?! :D :d :D

ako flešujem preko Nexus Root Toolkit 1.9.8 kada factory image uvučem šta treba da pritisnem da odradi samo novi image lollipop

Nazad
Vrh Dno