Pogotovo mu treba večnost da pokrene poziv nakon biranja kontakta. Danas sam u autu dok mi je trebalo hitno da napravim dva tri poziva a telefon blokirao prvi put ozbiljno pomislio da predjem na Iphone. :smash:
Šta će ti Gallery pored QuickPic?
Meni ovaj 5.0 radi lošije od slim roma. Mada super izgleda ali sam razocaran brzinom i optimizaciom. Vracam se na slim.
Pogotovo mu treba večnost da pokrene poziv nakon biranja kontakta. Danas sam u autu dok mi je trebalo hitno da napravim dva tri poziva a telefon blokirao prvi put ozbiljno pomislio da predjem na Iphone. :smash:
Zvuči jako čudno ali meni je nekako spor. Na pola su animacije ali stalno primećujem neki lag, taman toliko da me nervira, kk nije bio takav.
Da li ima neka caka sa brisanjem framework servisa i slicno da ranije dobijemo OTA? Ja probao ali nece![]()
Da, to smo vec ustanovili.Nije kompletan sistem spor.. Nego sam ja primetio da mi dialer otvara i da on radi primetno sporije...
Da li ima neka caka sa brisanjem framework servisa i slicno da ranije dobijemo OTA? Ja probao ali nece![]()
Ne znam dal je neko pokušao ali ja sam usao u Apps i tamo podavio svu onu bljuvotinu što mi zauzima RAM. Sve lepo na Disable. Kao što bih sa titanijumom. Takodje isključio notifikacije na lock screenu za vecinu nepotrebnih aplikacija. I zasad mi radi mnoooogo brže. Javljam za dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari