Šta je novo?

LG Nexus 5

Sta se desilo sa aplikacijom galery? Pokusao sam da instaliram Gallery kitkat:Nexus ali prijavilo mi je gresku 505. Jel moguce da nema za lolipop?

Meni jedino smeta sto su animacije u dajleru spore, inace je sve savrseno, bar kod mene.

Meni ovaj 5.0 radi lošije od slim roma. Mada super izgleda ali sam razocaran brzinom i optimizaciom. Vracam se na slim.
Pogotovo mu treba večnost da pokrene poziv nakon biranja kontakta. Danas sam u autu dok mi je trebalo hitno da napravim dva tri poziva a telefon blokirao prvi put ozbiljno pomislio da predjem na Iphone. :smash:

:trust:
I meni se nekako cini da je lizalica sporija od 444, te animacije jesu lepe ali mislim da su preterali sa njihovom kolicinom...Dajler je spor i podsetio me na samsung s3 i njegov bag od par sekundi...Mnoooogo mi je sareno sve ovo, ako trajanje baterije bude 1% manja vracam se na 444.
Nikako nisam odusevljen...

Ma kk nije ni prici l-u, kada izadje slim bice jos bolje, stavite animacije na duplo brze

Jedino je dajler spor, mada verujem da ce to brzo ispraviti

Meni je lizalica osvezenje. Nije bez zivota kao 4.4.4 sto mi se svidja.. Material dizajn je pun pogodak.
Jeste sporija od 4.4.4 ali sve ima svoje razloge :)

Probajte da stavite animacije na 0.5 u developer delu setingsa i vidite da li pomaze ;)

Poslednja izmena:
Meni je takodje lizalica pun pogodak,i da naravno da će Romovi biti brži od stock-a....
Premda ja nešto ne primećujem to usporenje....

Definitivno lizalica nije sporija. Testirao sam Preview i slim sa 10 istih aplikacija. Lizalica je za desetak sekundi otvorila brže.

Meni je jedino problem sto mi je 1x za animacije sporo a 0.5x brzo. 0.75x kao sto je na slimu mi najvise odgovara

Quickpic beta
4507b4cea81ee7206ce6d04c6f1022e6.jpg

Poslednja izmena:
Zvuči jako čudno ali meni je nekako spor. Na pola su animacije ali stalno primećujem neki lag, taman toliko da me nervira, kk nije bio takav.

Da li ima neka caka sa brisanjem framework servisa i slicno da ranije dobijemo OTA? Ja probao ali nece :(

Zvuči jako čudno ali meni je nekako spor. Na pola su animacije ali stalno primećujem neki lag, taman toliko da me nervira, kk nije bio takav.

Kakav si fles radio? Ako nista drugo l deluje mnogo vise smooth od kk, kod mene nema ni trunke laga, a i sam skrol je totalno drugaciji, mnogo bolje klizi.

Nije kompletan sistem spor.. Nego sam ja primetio da mi dialer otvara i da on radi primetno sporije...

Da li ima neka caka sa brisanjem framework servisa i slicno da ranije dobijemo OTA? Ja probao ali nece :(

Brisanje podataka iz framework-a remeti Google Play servise. Nije preporučljivo da se to radi. Bolje sačekaj da stigne OTA.

Preko twrp-a factory reset plus format system plus radio i cf auto root. Malopre sam video da mi je procesor zakucan na 1190mhz i to sva 4 jezgra i ne mrda odatle, posle restarta ok. Možda malo mora da se slegne. Vratio sam sve pomoću TB, naravno samo aplikacije, ništa sistemsko. Možda se tripujem, čudan mi je nešto.

Bolje odradi fles preko cmd-a, ipak je dosta stvari drugacije. Nije bas sve cisto kada flesujes preko kk-a. A i TB sa jedne verzije androida na drugu, hm ja ga i ovako ne koristim ali koliko znamo to se nikada ne radi.

Imas na android police ota apdejt da skines, i objasnjenje kako da ga instaliras

Poslednja izmena:
Ne znam dal je neko pokušao ali ja sam usao u Apps i tamo podavio svu onu bljuvotinu što mi zauzima RAM. Sve lepo na Disable. Kao što bih sa titanijumom. Takodje isključio notifikacije na lock screenu za vecinu nepotrebnih aplikacija. I zasad mi radi mnoooogo brže. Javljam za dalje.

To su sve varke, ja sam koristio greenify u pocetku (navika sa starog telefona) i onda sam prestao, nema nikakve razlike da li imam 700MB ili 1GB slobodno rama, uvek radi isto.

Ne znam dal je neko pokušao ali ja sam usao u Apps i tamo podavio svu onu bljuvotinu što mi zauzima RAM. Sve lepo na Disable. Kao što bih sa titanijumom. Takodje isključio notifikacije na lock screenu za vecinu nepotrebnih aplikacija. I zasad mi radi mnoooogo brže. Javljam za dalje.

Ciscenje RAM-a sada tek nema smisla jer se aplikacije vise ne kompajliraju prilikom pokretanja pa se samim tim i ne cuvaju u RAM memoriji. RAM treba da bude popunjen jer je to najbrza komponenta u tvom telefonu.

Što bi ga punio nepotrebnim glupostima?

Nazad
Vrh Dno