Šta je novo?

LG Nexus 5

Vidim ljudi da ste se raspisali, medjutim posto sam ave citao na preskok nisam uspeo da upratim sta je to stiglo? :) Jel to oficijalni apdejt na 5.0?

Sto Calendar-u kada promenim u "Week", sve se promeni u Landscape???? Do pre 1h sam koristio isti kalendar i drzao sam po default-u na "Week" i nije isao u landscape?

Odradio sam, nisam citao pazljivo inace bi video da ne brise .

Inace,popio sam ozbiljan fc Hangoutsa.. Prvo posivi ekran na par sekundi i onda izbaci fc :)

Vec vidim za par nedelja novu verziji androida 5.0.1 :)

То је стандард код њих...

https://developers.google.com/android/nexus/images

prateci upustva sa ovog linka, zaglavio sam vec na prvoj stavci :/ Da li moze iko ukratko da mi objasni kako da uradim clean install (hteo bi da pobrisem sva ***** i foldere sa KK)?

Slusaj skini lepo Nexus root toolkit za pocetak, ako vec nemas.. OStaje ti da instaliras drivere ako nemas, a imas verovatno, i instalacija prolazi kao po loju, mislim krajnje je prosto.. I nema gde da se zaglavis, uvuces file, on fleshuje stavku po stavku, naravno sam, ti samo gledas i posle sacekas 5-10 min da bootuje i to je sve.. Ujedno ti i pobrise sve iz telefona..

Poslednja izmena:
Ima beta koja radi, ima na xda da se nadje pod apps sekcijom

Posle autoroot-a radi OTA? I da li nakon OTA ostaje rut ili mora ponovo?

Edit: Ostaje stok rekaveri, tako da radi i OTA!

Poslednja izmena:
jesam li ja glup ili lud ali meni uvek isto izlazi,

Fastboot device was not found.

Pola sata sam pokusavao da otkljucam preko Nexus Root Toolkita i nikako da prepozna jbn telefon. Negde iz 300og pokusaja menjanja drajvera i slicno sam uspeo, medjutim sada ne mogu preko njega na nabacim 5.0

Upališ telefon u fastboot modu, otvoriš cmd u folderu gde ti je fastboot.exe i kucaš fastboot devices. Ako vidi telefon ispisaće ti serial valjda, ako ne vidi ne valjaju ti drajveri.

Nisam ja za ovo, vec je 3 ujutro i dizem ruke od ovoga sra**. Uspeo sam samo da otkljucam, dosta za danas :/
pritom sam uspeo da s****m drajvere za SGS... i tako uspeo da s****m dva telefona jednim udarcem 9 sati pred put

UPDATE: uspeo sam i Nexus Root Toolkit da s****m, vise ne mogu da ga pokrenem...

Poslednja izmena:
E *** brate, pred put se ne dira nista ako sve radi OK, taman ko da ti je gorilo pred nogama. Nece nidje pobjeci update. :D

Tu je glavna fora imati dobre drajvere, kad to sredis ostalo je bezveze i ne moze biti greske i da hoces. Pogotovo ako si mijesao raznorazne drajvere, tu jedino USBDeview pomaze da se sredi situacija sa portovima :eyebrows:

Fino sve uninstaliraj i izbrisi pa fino drajvere nabaci i ne diraj ih vise. Pogledaj i u Device Manageru jel prondjen Android Device kada je u ADB modu. Kod mene na N4 stoje oni PDAnet drajveri i neam namjere da diram. Nista bolje telefon nece raditi ako su noviji drajveri :D

Poslednja izmena:
Ja sam probao pre sa tim Nexus Root Toolkit-om, ali nije islo, verovatno zbog drajvera. Cekam OTA, ako sutra ne uhvatim slobodnog vremena da se malo poigram.

Najvise sam se pogubio oko ovih drajvera jer u toolkitu pise da je sve ok kada odradim driver test medjutim onda posle izbaci Fastboot device was not found..

Uglavnom kliknuo sam dugme OK po hiljaditi put i dok sam se vratio iz wc, video sam da neke loptice skakucu po ekranu :) ali ajde da ga ne ureknem, idalje skakucu evo vec par minuta :/

EDIT: RADIII IDEEEEEEMOU
jos samo da popravim drajvere za SGS i nabacim film neki na njega i spreman sam za put :)

Poslednja izmena:
Ako je SGS = Samsung Galaxy S(1) , kako li planiras da tu gledas film stvarno ne znam.. :)

Najvise sam se pogubio oko ovih drajvera jer u toolkitu pise da je sve ok kada odradim driver test medjutim onda posle izbaci Fastboot device was not found..

Uglavnom kliknuo sam dugme OK po hiljaditi put i dok sam se vratio iz wc, video sam da neke loptice skakucu po ekranu :) ali ajde da ga ne ureknem, idalje skakucu evo vec par minuta :/

EDIT: RADIII IDEEEEEEMOU
jos samo da popravim drajvere za SGS i nabacim film neki na njega i spreman sam za put :)

Bemliga, ja uvek instaliram samo one google drivere iz toolkita i nisam imao problema (doduše na W7 & w8) dok sam na XP morao još jednom da ih instaliram..

Nego, primetih, nema klasična Gallery app, samo (google) Photos..

Nazad
Vrh Dno