Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa dobro, priprema pred update, mada nešto kontam da bi bar ta google camera odmah po defaultu trebala raditi na 5.0.
Ali trebali bi i ostali developeri prilagoditi svoje aplikacije jer odavno ima developer preview verzija androida 5.0 a evo npr. jedan MX player još uvijek ne radi na njemu i tako još dosta aplikacija.

Ni tt developer nije updejtovao apk na 5.0,postoji zestok bag kada se koristi tamna tema. Zato su popili ocenu 1 od mene. Sreca sto koristim malo apk u suprotnom bi leteli kecevi kao ludi :)

Poslednja izmena:
Ali trebali bi i ostali developeri prilagoditi svoje aplikacije jer odavno ima developer preview verzija androida 5.0 a evo npr. jedan MX player još uvijek ne radi na njemu i tako još dosta aplikacija.

Nece to jos zadugo i ne kontaju da se raja lozi i na UI izmejdu ostalog. Ja koristim TurboScan aplikaciju i kad vidim mrtvi iPhone design koji se ne uklapa ovde odma' mi se...:vomit: Moram priznati da mi je mnogo ljepsi ovaj "material" design.

Imaju moj veliki plus, ko updateuje i pojednostavi UI u svoji app. Google je sve svoje sredio, stvarno je sve maximalno pojednostavio i sve exra izgleda (Gmail, Google Camera, Inbox, Calendar...)a vjerujem na lollipopu sve :)

Od TTa ocekujem prvo da srede bagove (a kako su krenuli tesko da ce doci na red), a o designu kad dodje na red :d

Poslednja izmena:
Da li je nek imao problem sa brzom potrosenom baterijom sa procesom mm-qcamera-daemon. Na netu sam nasao da sam google treba da izbaci resenje za ovo i da camera u pozadini trosi cpu cak da je moguce doci i do zagrevanja uredjaja. Izvinjavam se ako je neko vec pisao o ovome

Jeste pisano nekoliko puta, pretraži temu. Verovatno viber.

Da li je to zaista bitno?

Nije,ali ono. :)

Fino radi ovaj aosp 5.0 r3. Ako bude bagova javljam

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415449378341.png
    uploadfromtaptalk1415449378341.png
    130.8 KB · Pregleda: 261
Ne znam. Vidim mnogi pitaju sa titanium. Ja ga ne koristim pa ne znam da li postoji fiks za njega

Najveci je bedak za ljude koji koriste xposed. Ko zna koliko ce mu trebati da ga podesi za 5.0. Ne bih me cudilo da ne bude vise xposeda

Radi titanium BETA!
Ni jedna aplikacije nece da modifikuje aplikacije u start-up-u

Da li je moguce da aplikacija za yahoo-ov email zauzima 63% kapciteta baterije kako mi prijavljuje, cak i kada internet nije ukljucen?

Moze se ziveti bez xposeda ali bez dobrog roota nikako :d To mi reci loznice, root ostaje kao i do sad, flash samo supersu. :)

^ Beta + Preview = dobitna kombinacija :).

Uspeo je neko od vas da pokrene Viper4android na Lolipop romu?
Nemam problema da instaliram aplikaciju, cak i kao sistemsku, niti problema sa instaliranjem drivera.
Zato imam problem kad pustim muziku i proverim da li je sve u redu driver status/processing pise NO a treba YES.

Mi smo dobili preview jos u junu pa onda a ovaj oktobarski, a sad sto malo kasni ovs full verzija to je da bi bilo sto manje gresaka...

Нексус је изгубио смисао са ценом од 700 евра. Далеко бољи избор је ЛГ Г серија.

Ma koga briga za g2 i g3 ovde, ovde su svi pobegli od toga.

Vrh Dno