Šta je novo?

LG Nexus 5

Извините што упадам, може неко на пм да ми пусти име и цену неког поузданог сервиса у БГ, треба тач(или ђутуре ако мора) да се мења ..

Našao sam i ja taj i još neki, al nisam znao da li su pouzdani (moj posao je da koristim google, tako da to prvo uradim :) )

Pa baš gledam gde si ti uspeo da nađeš, pošto sam prvo na XDA tražio. BTW jel skida onaj obični, ne express i ne one CM...?
AOSP za slim. Ja uvek idem aroma verziju mada dovoljna je samo prvi put, posle možeš i express.

sada sam primetio da ne mogu iz padajućeg menija dodirom na sat ući u podešavanje alarma nego moram u aplikacijama ući u sat i tamo podesiti alarm.

Ili ja ne vidim dobro, ili su izbacili 2g/3g switch precicu koja moze da se izbaci gore u slimu?

Ja na saberslimu imam, mada on ima neke opcije koje standardni slim nema

Da neko slucajno nije koristio N5 na lte u Cg u Telekom mrezi?

Ili mozda znate nekog ko jeste...

Jel slim ima 2g/3g toggle da kada se ugasi ekran predje na 2g samo? ja sam nasao tu precicu da izbacim i stoji mi kao 2g 3g ali nisam primetio da prebacuje automaksti nista

Ima ovo
7949d193e93fe090749102d8ff8f919b.jpg

Neko rece da je naručio googlov case? Ja ga kupio pre par meseci...sto se tice kvaliteta vrlo dobar, kvalitetan, imam utisak da nece biti nista telefonu ako padne. Ali...telefon je sa njim prava cigla..poveca ga skoro duplo...

Jel bolji od Slima?

koji kernel koristis?

Code blue i ElementalX su po meni dva najbolja kernela za N5

Taj Code Blue kad stavim uvek mi nesto poludi telefon i obavezno neki fc dobijem... Elementalx pa 10 redova prazno pa ostali :-D

Koji program koristite za podesavanje kernela?

Nema kalibraciju boja, nema thermal throttling, nema MP decision...

Nismo mislili na isto :)

Dobro izgleda ovo. Prvi put vidim tamper flag.

Poslednja izmena:
Izašao je update za Viber... je li neko može da kaže da li radi bolje kad je u pitanju brlja sa mmcamera procesom?

To sa kamerom se desava iznenada i nema pravila. Meni se desilo jednom, i posle se nije desavalo.

Ja sam ga jutros update-ovao i koristim ga ceo dan, za sada je sve u redu.

Vrh Dno