Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li se nekome dešava da telefon neće da pređe sa slabog Wi-Fi kada ste pored onog sa jačim signalom?
Ako sam u kancelariji pored i vratim se u svoju (gde imam ruter na stolu) neće da pređe na njega iako je na onom prvom iz druge kancelarije samo jedan crta.
Uključeno je ono avoid poor connections.

I nexus 7 isto.

Koju futrolu koristite? Narucio sam spigen sa aliexpressa ali je ocajan kvalitet

Narucio sam spigen sa aliexpressa ali je ocajan kvalitet

Upozorio sam na to u ovoj temi kada sam ja kupio Spigen sa AliExpress. :) Ili najjeftinija silikonska zaštita od 300-400din kod nas ili ideš na originalni Spigen.

Poslednja izmena:
Upozorio sam na to u ovoj temi kada sam ja kupio Spigen sa AliExpress. :) Ili najjeftinija silikonska zaštita od 300-400din kod nas ili ideš na originalni Spigen.

Nisam nasao to gde si napisao pa sam se i ja opekao :) narucio sam onaj google case isto sa aliexpressa pa da vidimo kakav je on dosta ga hvale

Meni SlimKat + ElemenatalX 1.09 odlicno radi posao sto se tice baterije 5 sati lagano SOT uz 24 usage. Presao sa Mahdija i PA koje sam najvise koristio samo mi fale teme ostalo je sve tu :)

Ne. Već 5 meseci bez problema. Pre neki dan sam zalepio i onaj deo na sočivo.

Da li se nekome dešava da telefon neće da pređe sa slabog Wi-Fi kada ste pored onog sa jačim signalom?
Ako sam u kancelariji pored i vratim se u svoju (gde imam ruter na stolu) neće da pređe na njega iako je na onom prvom iz druge kancelarije samo jedan crta.
Uključeno je ono avoid poor connections.

I nexus 7 isto.
Imao sam sličnu situaciju jednom i držao je slabiji WiFi i dalje, doduše nisam puno čekao šta će da se desi nego sam se ručno prebacio.
Meni SlimKat + ElemenatalX 1.09 odlicno radi posao sto se tice baterije 5 sati lagano SOT uz 24 usage. Presao sa Mahdija i PA koje sam najvise koristio samo mi fale teme ostalo je sve tu :)
Stavi ElementalX 1.05, još je bolja baterija.

@Vojkan
Stavicu zadnji Weakly pa cu preko njega fleshnuti 1.05 sad se mogu igrati do mile volje prosli ispiti za neko vrijeme :cool:

Kul! Treba sada da mi stigne white carbon pa rekoh da pitam. Mislim da neću stavljati taj deo za sočivo. Čini mi se da bi lepše izgledalo da pored slova i crno od kamere bude u kontrastu :)

Da da i kod mene je takva reakcija ;)
Sledeće pitanje gde si ga uzeo i ima li za moj telefon.....

Kupio i ja Nexus pre nedelju dana. Ovo mi je prvi android tako da mi je sve još novo. Danas sam stavio android L. Da li neko ima iskustva kakav je L što se tiče baterije pošto je to jedina stvar sa kojom baš nisam najzadovoljniji?

Da te lepo i dugo sluzi.

Za bateriju bolje da si isao na drugaciju kombinaciju. Tipa neki custom rom i kernel.
Javlja mi se slim rom i elementalx kernel ver 1.05 :)

Poslednja izmena:
dobro ti se javlja :D

a pazi ti njega, prvi android i odmah L developer preview :D

pa nisam baš sve najbolje skontao romove, kernele itd, pa reko da probam nešto najbliže zvaničnom.

Koji od onih slimketova treba skinuti? I u čemu je u opšte razlika? Prošli put sam skinuo valjda hammerhead, nisam siguran.

Pa i ne može drugi do hammerhead jer je to codename za nexus 5.

Kupio i ja Nexus pre nedelju dana. Ovo mi je prvi android tako da mi je sve još novo. Danas sam stavio android L. Da li neko ima iskustva kakav je L što se tiče baterije pošto je to jedina stvar sa kojom baš nisam najzadovoljniji?

Dobro dosao u "klub" :)

Kako radi L developer preview?

Dajte neki link za elemental 1.05, šta god ukucam dobije 1.09

Inače odeš u njegovu temu i imaš u prvom postu linkove za sve verzije. Izgleda da je i 1.10 ok, počeli su da prijavljuju da je baterija kao pre.

EDIT ili ipak nema, ali može androidfilehost da se pretraži za ElementalX i tu su svi fajlovi

Poslednja izmena:

Našao sam i ja taj i još neki, al nisam znao da li su pouzdani (moj posao je da koristim google, tako da to prvo uradim :) )

Inače odeš u njegovu temu i imaš u prvom postu linkove za sve verzije. Izgleda da je i 1.10 ok, počeli su da prijavljuju da je baterija kao pre.

EDIT ili ipak nema, ali može androidfilehost da se pretraži za ElementalX i tu su svi fajlovi

Pa baš gledam gde si ti uspeo da nađeš, pošto sam prvo na XDA tražio. BTW jel skida onaj obični, ne express i ne one CM...?

Nazad
Vrh Dno