- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Posle par dana izleta na miui vratio sam se na Slim kat. Ipak je najbolji ROM. Ubacio sam temu u nova launcheru kao na miui jer je stvarno prelep. Miui nije još ispeglan za evopljane. Mnogo izbaca brljotina kineskih cak i na EU verziji.
Ajde vec kad ispunjavate zelje, da li moze da se namesti da panel sa navigacionim dugmicima bude providan tj da se vidi pozadina na home screenu i da ne bude stalno ovako crno?
![]()
Gde si nasao ovaj weather widget? Je l' to G3 weather widget ili skin za UCCW/Zooper?
To je skin za Zooper.
Koristim Apex Launcher i temu HERACon pack. Rom je Mahdi. Stvarno nzm meni je uvek ovo crno![]()
U pravu ste do launchera je ali nmg sad sve da podesavam ponovo, mozda sutra stavim Novu za stalno![]()
Meni je na stocku providno i sa Apexom...
^ ovaj video pokriva i taj software, odlican review: http://youtu.be/n9HzS1y-HRw
Jel neko pazario mozda spigen slim armor view case? Predlozio sam drugaru da uzme za svoj nexus 5, ja ga koristim za S4, ali ne znam kako se ponasa na nexusu s obzirom da treba instalirati neki app da bi to radilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari