Šta je novo?

LG Nexus 5

Posle par dana izleta na miui vratio sam se na Slim kat. Ipak je najbolji ROM. Ubacio sam temu u nova launcheru kao na miui jer je stvarno prelep. Miui nije još ispeglan za evopljane. Mnogo izbaca brljotina kineskih cak i na EU verziji.

Poslednja izmena:
Jel se moze nekako promeniti font u celoukupnom sistemu? Da li zavisi od ROM-a ili na koju foru? :)

Imaš zip i flešneš iz recovery-a.

evo sad kad si ušao u štos, ovde imaš gomilu fontova spakovanih u zip
http://forum.xda-developers.com/goo...nts-chromiums-font-packager-complete-t2513985

Posle par dana izleta na miui vratio sam se na Slim kat. Ipak je najbolji ROM. Ubacio sam temu u nova launcheru kao na miui jer je stvarno prelep. Miui nije još ispeglan za evopljane. Mnogo izbaca brljotina kineskih cak i na EU verziji.

gde si naleteo na kineske znakove? ja sam se ovih dana malo zezao na s2. jedino gde sam našao kineska slova je u onom trećem tabu u dialeru (gde valjda traži firme ili tako nešto) i nažalost u gomili tema koje skidaš iz prodavnice, na lockscreenu baš da bodu oči maksimalno :)

rom kao rom je ok, može da prija promena mada po funkcionalnosti ipak nije ni blizu dobrim AOSP romovima

Poslednja izmena:
Ajde vec kad ispunjavate zelje, da li moze da se namesti da panel sa navigacionim dugmicima bude providan tj da se vidi pozadina na home screenu i da ne bude stalno ovako crno? :)

e2u8u4up.jpg

Poslednja izmena:
Jesi na Slim katu? Ja na Slim katu sa miui temom imam transparentni pozadinu.

A može i sa Nova launcherom :)

pa to je bre providno po defaultu :trust: otkud kod tebe crn

Pa na KitKat-u je to providno :)
Da ti nisi na 4.3? :p:-devil-:

Pa providno je samo gore :-D na 4.4.2 sam, ne secam se na stocku skoro pa nisam ni bio...

Pa stavi nova launcher, ionako je bolji od apex-a :D
Nemam pojma, možda je neki bag kod tog mahdi-a...

To je neki bag u mahdi. Vrati podesavanja navigation bar a na default.

U pravu ste do launchera je ali nmg sad sve da podesavam ponovo, mozda sutra stavim Novu za stalno :)

Jel neko pazario mozda spigen slim armor view case? Predlozio sam drugaru da uzme za svoj nexus 5, ja ga koristim za S4, ali ne znam kako se ponasa na nexusu s obzirom da treba instalirati neki app da bi to radilo.

Serial 404 znaci da je telefon iz aprila 2014te? Menjao bih S4 za njega, imam neku ponudu pa se dvoumim.

Jel neko pazario mozda spigen slim armor view case? Predlozio sam drugaru da uzme za svoj nexus 5, ja ga koristim za S4, ali ne znam kako se ponasa na nexusu s obzirom da treba instalirati neki app da bi to radilo.

Imam ga ja i radi kako treba. Instaliraš aplikaciju i vidiš vreme i notifikacije na prozoru.

Pretpostavljam da si narucio od preko? Ako moze link gde si narucio na pm, pa da prosledim drugaru.

Nazad
Vrh Dno