Šta je novo?

LG Nexus 5

Ljudi jel ima neko informaciju da li ce doci kod ovih nasih operatora verzija sa 32GB ili nam je to sto je (16GB)....

opusteno ;)

Aj da zamolim ako neko ima vremena da testira kameru u lowlight koliko fps "hvata"...zivo me zanima da li i koliki drop ima. Fps mozete videti kada pustite snimak mx plejerom recimo ili frapsom na kompjuteru. Meni je na s2 padalo sa 30 na 25 fps, na s4 stock ostajalo na 30 dok mi sa jamalovim romom izvlaci max 17 i to me jako nervira sto nije mogao da sredi...ustvari jos vise me nervira sto ne mogu nigde da izguglam klip sa bas fabrickog i9505G da vidim kakva je situacija.

Evo napokon sam našao vremena da otključam bootloader, rootujem i stavim Franco kernel. Sećam se ranije kad sam imao SGS1 stalno sam nešto flešovao, nešto manje kasnije na SGS3, a na Note 3 bukvalno ništa. Lepo je opet flešnuti nešto, skoro da sam izgubio dodir.

Što se tiče ovog klipa, stvarno lep osvrt. Bio sam se dotakao te teme u Nexus 5 testu. Ja se nadam da će Nexus linija da preživi.

Svi ljubitelji androida se nadaju :)

Sto se tice franka za 20min cu da zakacim bateriju koju sam izvukao na njemu

pyta3yqu.jpg

:p:p
Jel jos traje?

Ne mogu da je ubijem jer nemam igrice na mobu nesto mi baguje slim rom. A brajtnes necu da budzim da ne bi pokvario merenje :)

@Uros Novakovic

re5apa6u.jpg

yvasysyp.jpg

Ovo mu dodje na oko 25 posto osvetljenja bez igranja igrica. Samo fi wije i 2g sa time sto sam juce 4h bio u nekom podrumu gde sam imao max 1 crtu za mrezu.

Slim rom plus franko 32

Edit: smorilo me da ga przim do 2 posto pa sam slikao sa 7 :)

Poslednja izmena:
Mogo si da sedis jos malo u podrumu da ga mreza sprzi do 3% i taman dok izadjes sa Torch na 1% i onda da slikas :D

Dopunjavao si, to se ne računa
I zašto pobogu slikaš kad imaš ss na power i vol-.

Treba da gatamo koliki je bio screen on i šta je trošilo bateriju. Lol za fotoaparat inače :)

Ja mislim da je on tu sliku zakacio sprdnje radi,zato je nisam ni komentarisao :)

@Gizmo

Znam da si ranije pisao da razmisljas da uzmes qi wajrles carger za n5 ? Dokle si stigao u razmatranju i da li ces ga uzeti na kraju ? Ja se lomim oko toga, sve se tripujem da takvo punjenje steti bateriji zbog grejanja. Ne znam..

Ja sam kupio Nokia DT-900 za 25$, ortak mi jos uvek nije poslao iz amerike. Ne znam, uzeo sam da probam, ako vidim da previse greje bateriju lako cu da ga prodam.

Realno.. Nista ,ocekujem tvoj mini review pa cu da presecem :)

Ja nekako imam utisak da sâm nacin koriscenja tih vajerles punjaca steti bateriji. Uzimas sa, stavljas na punjac, seckas nekako bateriju. A tera te da ga tako koristis. Prakticno, to mu je prednost.

Pa ne baš, baterijama više prija da ih češće dopunjavaš i da budu pune, nego da ih spustaš do niskog procenta pa da ih puniš do kraja. Češćim dopunjavanjem produžava im se vek, ali često nismo u mogućnosti ili nas jednostavno mrzi da telefon stalno vraćamo na punjač.

Što se toga tiče Qi punjač je super stvar, ne mora da se nabada microUSB, ali problem je ta indukcija koja oslobađa toplotu i greje dodatno bateriju. Neko kaže da je telefon mlak, neko da je baš topao, zavisi od punjača. Kad mi stigne javljam utiske :)

Poslednja izmena:
Još bolje, napiši mini review, jer se i ja razmišljam da uzmem jedan kada mi stigne telefon.

Hoću, možda napišem i mini članak na sajtu, nešto tipa "Prednosti i mane wireless punjenja". Zeza me opasno ortak, nikako da ode do pošte. Da ne pominjem što mi je i Chromecast kod njega od 20 i nekog decembra...

Desava mi se nekad par puta dnevno da se restartuje odjednom telefon,tj pojavi se google i kao da se restartovao...da li je to zbog ART-a i zato sto imam whapp na njemu ili nesto trece??

Aj da zamolim ako neko ima vremena da testira kameru u lowlight koliko fps "hvata"...zivo me zanima da li i koliki drop ima. Fps mozete videti kada pustite snimak mx plejerom recimo ili frapsom na kompjuteru. Meni je na s2 padalo sa 30 na 25 fps, na s4 stock ostajalo na 30 dok mi sa jamalovim romom izvlaci max 17 i to me jako nervira sto nije mogao da sredi...ustvari jos vise me nervira sto ne mogu nigde da izguglam klip sa bas fabrickog i9505G da vidim kakva je situacija.

Ajde bre ljudi sta ste se stisli,treba vam 2 min za ovo ;)

Vrh Dno