Šta je novo?

LG Nexus 5

Agresivnije koriscenje drugi ciklus punjenja

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384336085489.jpg
    uploadfromtaptalk1384336085489.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 282
kaci i koliko je ekran poskrao...

Ekran

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384337431645.jpg
    uploadfromtaptalk1384337431645.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 274
Deluje mi da ti nešto jede bateriju

Deluje mi da ti nešto jede bateriju

Ili je mozda zaista slaba?:)
Ja sam se nadao da ce biti bar kao na N4.
Mada copears nije napisao koliki brightnes drzi,a to dosta utice na bateriju.
A bbs mu ne vredi da instalira jer na 4.4 ne moze da se pristupi potrosnji baterije,nesto je gugl cackao:)

ja mislim da android os ne moze da bude toliki..verovatno nesto jede bateriju

Ili je mozda zaista slaba?:)
Ja sam se nadao da ce biti bar kao na N4
Bolja, već sam navodio link na XDA gdje se piše o bateriji, mnogi su sasvim zadovoljni, evo par komentara:

I'm really impressed with the battery life. Way better than my nexus 4.

Getting around 5 hours SOT has been the norm for me for the past few days. Everything stock, syncs on, Google Now on, location on highest accuracy. So much better than my N4.

Ne znam da li da onda dam zeleno svjetlo da mi se kupi N5 32 GB u USA da ne bi i on nestao :trust:

Po testovima i komentarima sve sam bliži da ipak uzmem N5. Samo što bih ga dobio ko zna kad, vjerovatno ne prije januara. Mada...nije ni to toliko daleko.

Vidio sam na XDA temu o svjesnom čekanju da se ispucaju prve zalihe ne bi li druga serija bila nešto kvalitetnija pošto je bilo nekih zamjerki na neke sitnice oko izrade (build quality). Da li stvarno kasnije serije znaju biti nešto drugačije, bolje? Jer ako je tako i ako telefon ne bih mogao dobiti prije januara možda mi je bolje da ga naručim u decembru. Samo da se do tada ne rasproda :trust:

Polako se na forumu formira sveto trojstvo kad je vaganje kupovine u pitanju, hsv, đilke i vader... :D
Kao da se ženiš, kupi ga čoveče ako imaš novca, ako se nekim ludim slučajem ispostavi da je krš prodaćeš ga i opet biti u plusu obzirom na nabavnu cenu

+1 :d
pare nisu problem,para NEMA

Brightness je automatski nisam nista dirao. Varira stalno potrosnja neke aplikacije mozda nisu dovoljno prilagodjene KitKat-u

biće da kitkat nije prilagođen samom sebi :)

Nebitno popravice se to nesumljam u Google I n5 sistem je ovako prosto uzivanje Za rad

Mnogi se žale da kamera aplikacija radi sporo a to se vidi i na ovom testu iznad. I svi se nadaju da će neki update to da riješi, pa vidjećemo :)
Ne znam koliko je realno očekivati da će update riješiti i glasnoću a možda i kvalitet speakera, ako je to hardverski maksimum onda tu nema pomoći.

Suvisno je komentarisati bilo sta, sve svodite na kritike, ko ne zeli taj nece kupiti I pljuvace ko je fan I KO uziva u nexusu vec je uzeo ili ce uzeti. IP ima sijaset mana godinama unazad pa se kupuje...

Mnogi se žale da kamera aplikacija radi sporo a to se vidi i na ovom testu iznad. I svi se nadaju da će neki update to da riješi, pa vidjećemo :)
Ne znam koliko je realno očekivati da će update riješiti i glasnoću a možda i kvalitet speakera, ako je to hardverski maksimum onda tu nema pomoći.

Cenim da će opet biti nexus louder koji to ispravlja

Polako se na forumu formira sveto trojstvo kad je vaganje kupovine u pitanju, hsv, đilke i vader... :D

Da li treba da kacim hangouts SS sta mi stalno saljes i sta hoces da kupis? :D gori si od sve trojice :p

Suvisno je komentarisati bilo sta, sve svodite na kritike, ko ne zeli taj nece kupiti I pljuvace ko je fan I KO uziva u nexusu vec je uzeo ili ce uzeti. IP ima sijaset mana godinama unazad pa se kupuje...

Proklinjem dan kad je nastao neksus....:) pljuvao sam tablete pa zavrsio s neksusom, pljuvao skuplje telefone od 300e, a sad se koljem oko petice da uzimam.

^ sve sam pogodio, pre jedno nedelju-dve :d samo sam omasio ovo za surf, napisao sam 5-6h.

Dovoljno je ovo jer niko nece drzati ekran na 100% dok blene po netu ili gleda video ali je za danasnje strandarde ispod proseka, losije cak i od Z1 koji ima autonomiju ispod ocekivanja za 5'' ekran i 3000 mAh (surf 6h, video 6h 15 min je x reality/bravia opterecuje gpu) a poredjenje sa G2 i N3 nema smisla jer deru N5.

Poslednja izmena:
Ali nam se svejedno svidja. :eyebrows:
Slazem se i nek zaobidju temu hejteri koji furaju praistorijske telefone i ja imam nokiu 6310i kome je baterija drzala po 7 dana!!! Svako bira i ima pravo izbora tako da opusteno zaobidjete temu i ne trujete zaljubljenike u Nexus...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno