Šta je novo?

LG Nexus 5

[YOUTUBE]Wkb5Qe_-0k0[/YOUTUBE]

Vidis da su se ovde mnogo nalozili za malo para da ce dobiti sve :d

Mada ja kad vidim i ovde sumanute rezultate ne verujem nista, posto ko zna kako trose te telefone. Kad provedem dan kuci (nedelja, tekme, F1, motoGP) minimalac osvetljenje 16h i 3ipo sata ekrana. Kad je radni dan max osvetljenje, 3g = 2 sata i 15min ekran i 10-12 sati uptime. :d

Jednostavno svako ima upotrebu svoju i ne treba verovati nekima koji imaju sumanute rezultate. To sto se vidi preko 6 sati, to je smesno.

istina.. ja gledam po sebi,kako sam koristio n4 imao sam 4 sot-a za dan znaci da cu i na n5 imati toliko.. vise mi ni u ludilu ne treba. da 4h citam knjige umesto sto blejim u mob,gde bi mi kraj bio :D

http://www.phonearena.com/news/Golden-middle-our-Nexus-5-battery-life-test-is-here_id49127

Poslednja izmena:
Sa ugasenim 3g internetom.
Niko tako nece koristiti takav telefon.

Iskreno, 3G je na Telenoru takva katastrofa u BGu, a mogu da zamislim kakav je u ostatku Srbije...stalno skace sa H+, na H, pa na 3G i tako vrti u nedogled..tako da i ne vidim svrhu njegovog koriscenja, kad je totalno nepouzdan i nestabilan..

Poslednja izmena:
Sa ugasenim 3g internetom.
Niko tako nece koristiti takav telefon.

A zasto nece? Sto bi palio 3g ako vecinu vremena provodim kuci gde imam wifi, a kad idem negde nisam zavistan da imam net I non stop pratim sta se desava.Sve I da upalim 3g opet cu izvuci vise od proseka.

Iskreno, 3G je na Telenoru takva katastrofa u BGu, a mogu da zamislim kakav je u ostatku Srbije...stalno skace sa H+, na H, pa na 3G i tako vrti u nedogled..tako da i ne vidim svrhu njegovog koriscenja, kad je totalno nepouzdan i nestabilan..
tebi se nekad upali na h+? hah :D meni je to misaona imenica..

3 minute slabiji N4 :)

A zasto nece? Sto bi palio 3g ako vecinu vremena provodim kuci gde imam wifi, a kad idem negde nisam zavistan da imam net I non stop pratim sta se desava.Sve I da upalim 3g opet cu izvuci vise od proseka.
Ja sam sa n4 navikao da apsolutno ne vodim računa o bateriji. 3g, wifi, sync, sve je uvek upaljeno. Očekujem da sa takvim korišćenjem telefon može bez problema da izdrži ceo dan.

Tako i treba da skace. Nadam se da znas kako radi to mreza. 3G je idle, H+ je active, high power consumption i povlaci maksimalne brzine. Da ti stoji H+ stalno ne bi se dobro proveo :d

Probaj G2 i videces da ce izdrzati i duze.Evo kolega Ivan sa foruma moze da ti potvrdi,njemu je sve zivo popaljeno i baterija mu drzi kao nenormalna.
Evo ja sam malopre stavio na punjac posle 50 sati,i to mi je ostalo jos 35%

Ja ne palim 3g vec ga nikad ne gasim.Nisam nolajfer,imam brdo prijatelja,zenu,porodicu i to nema nikakve veze sa koriscenjem 3g neta kao sto kolega par postova iza misli.
Ako ceo dan sedite kuci i koristite telefon od 450€ na pripejdu ja vam se onda divim.
Dosta cetujem preko whatsappa i vibera a sa ugasenim internetom toga nema kao ni mejlova koji su mi cesto potrebni odmah cim stignu.

***, takvi mi se ne prikazuju u news feed-u, samo ovi losi. Sta ces... Bad luck :d

Konačno nešto o čemu želim da čitam, korisničko poređenje N4 vs N5, ako nađete još ovoga postavite. Još sam u dilemi isplati li se razlike u novcu (i tu mislim na USA cijene), dvojica kolega su naručila sebi N5 i pisalo je da ce shipping biti krajem novembra, ja još nisam naručio jer ko zna kad ćemo naći nekoga da nam to prebaci ovamo, jedan kolega će ići u USA ali ne zna kad, možda ne prije januara, dakle dovoljno vremena za mene da vidim isplati li se prelaziti na N5 za razliku od $150.

Tako i treba da skace. Nadam se da znas kako radi to mreza. 3G je idle, H+ je active, high power consumption i povlaci maksimalne brzine. Da ti stoji H+ stalno ne bi se dobro proveo :d

Problem je u tome sto kada sam na netu on to radi, skace i remeti signal..a pricam o centru BGa i to stojim u mestu i signal je totalno nestabilan

Pa to mozes na telefonu da namestis mislim. Npr da ugasis onaj fast dormancy i da uzmes da podesavas u onim special settings-ima to oko mreze da cackas. Ne pitaj me gde se to nalazi, zaboravio sam :)

Ma ok, ali to samo pokazuje "stabilnost" same mreze..mislim a propo onog komentara za 3G...ovi operateri bolje da su WiFi-jem pokrili Srbiju umesto ovim mobilnm tehnologijama koje ocito ne rade kako treba kod nas..neko je pricao o lte-u u Srbiji...samo cu reci LOL :D

sto najgore ja "uskoro" ocekujem LTE samo ne znam zasto bi ga uveli kada im je i 3g budi boze sa nama.. na novom beogradu u zgradi ne prelazim nikada jednu crtu..

sto najgore ja "uskoro" ocekujem LTE samo ne znam zasto bi ga uveli kada im je i 3g budi boze sa nama.. na novom beogradu u zgradi ne prelazim nikada jednu crtu..

Pa baš zbog toga. LTE radi na nižim frekvencijama i trebalo bi da omogući bolju pokrivenost uz veće brzine.
Nažalost i uz veću potrošnju.

[YOUTUBE]bA0jpVSxCaA[/YOUTUBE]

1:48 :d

Vrh Dno