Šta je novo?

LG Nexus 5

Poslednja izmena:
Kad se porucuje Nexus preko Plej stora, sta se sve jos dodaje na cenu od 399$ (porez, shipping)? Za Ameriku pitam.

Da, VAT i Shipping, mene je to izašlo nekih $25 za Nexus 4.

Preko fedexa je 120$ iz Ameriku u Srbiju. Bese drugar uzimao iphone, pa ako se dobro secam toliko ga izaslo.

Ne, ovo je "iz Amerike za Ameriku". Ajde da kazemo Masacusets/Mejn, taj deo.

Nije isti, prije koji dan je bilo poređenje sa S4. Nisam stručnjak ali mi se čini da se u oba poređenja N5 pokazao dosta dobro.

Video postavljen sinoc je kacen pre dva dana u ovoj temi? Sta sve necu procitati.

A i koliko se neki ljudi opterecuju time da li je nesto vec postavljeno ili ne auuu... :S:

Video postavljen sinoc je kacen pre dva dana u ovoj temi? Sta sve necu procitati.

A i koliko se neki ljudi opterecuju time da li je nesto vec postavljeno ili ne auuu... :S:

ne radi se o tome covece.. nego sam mislio cisto da se ne kaci dva puta isti klip(odgledao pocetak klipa i video ruznu facu onog lika i reko vec sam gledao ovaj klip).. spamuje se tema.nemam ja kompleks ko ti sto se toga tice,pa 90 posto tema za mobove si ti otvorio..

Poslednja izmena:
Gledajuci cenu n5 je po meni bolja kupovina pd Ip5 tu ne moze niko sta da kaze ako je iole normalan jedan veliki plus za LG I Google

Par komentara o bateriji sa XDA

Amazing improvement over my nexus 4.

fairly happy and it's definitely a noticeable improvement over N4

Greskom je narucio 4 kom. 2 su na prodaju. PRODATO

y9y6evag.jpg

Poslednja izmena:
Ovo za Wi-Fi je veliki problem ako se pokaže da je stvarno tako. Ako nađete još nešto o tome u testovima i na XDA ne bi bilo loše da postavite ovde.

Može li se tako nešto zaista riješiti kroz neki update ili je to hardverski problem?

+Display
+SoC
+KitKat

^^ Ovo gore ga vezuje za flagship modele.
Sve ostalo je lose. Zato je i postavljena takva cena... Ne vredi taj aparat vise od toga.

Poslednja izmena:
Ja nisam vidio da se na ovom telefonu bilo šta navodi kao loše, pogotovo za tu cijenu. Koliko sam malo čitao kao najslabiju tačku mu ne navode ni kameru ni bateriju nego speaker. Mada je neko rekao da je speaker kao i na N4, a ako je tako onda je meni sasvim zadovoljavajući.

"Nexus 5 performance review: the tale of benchmarks" http://feedly.com/k/17DaegU
kakav kraljevski test, uvek napomenu kad neko lažira rezultate benchmarka :d

Koliko sam malo čitao kao najslabiju tačku mu ne navode ni kameru ni bateriju nego speaker.
ovaj lik sa androidizena je zadovoljan zvučnikom, poredio ga je sa HTC One i SGS4 i kaže da je naravno lošiji od One, ali po njemu bolji od SGS4

I jedan lik sa XDA je poredeći speaker sa G2 rekao

Speakers:
Speakers on the G2 are louder but as you get maxed out, the sound starts to sound distorty.
With the N5, its not as loud but it sounds good even at max. (bit dissapointment for anyone with a HTC one)

Jako dobar test na engadget-u. U zakljucku lepo rekose da s N5 dobijas premijum telefon $200 jeftiniji od konkurencije bez ijednog veceg nedostatka (osim baterije koja je prosek, ali opet poboljsana u odnosu na N4)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno