Šta je novo?

LG Nexus 5

Nexus 5 vs Moto X

Moja draga Erica :D

Erica je rekla, tj. tek ce da kaze svoje. Nisam je nesto preterano pratio pre pa da pitam vas koji jeste: kakva joj je objektivnost? Konacni sud? Na čiju (ako) stranu vuce?

na stranu djilkosa :D njene opise gledam na preskok, ne mogu da gledam sat ipo klip,zamara mi mozak :)

Ja volem da gledam sat vremena, jer obuhvati sve. Dodje mi kao film, pogotovo što volim ujutru kad se probudim, pa uz kaficu da pogledam :)

Sve ok,ali brate one njene cevape od prstiju ne mogu da gledam,uzasavam se od toga.

Ja ovu ne mogu ni da gledam ni da slusam. Smara.

Mislim da bih se nakon sat vremena smorio kao nikad u zivotu.

[video]http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/pogledajte_kako_izgleda_poredjenje_svih_nexus_smar tfona[/video]

zanimljiv klip sa bench sajta :D reako ne znam za koju je temu pa da ga grunem ovde..

Ne volis cevape? :O
Ne radi se o tim cevapima :)
Ova ima ruke kao u pilani da radi,a zapravo po ceo dan drnda telefone s deckom.
Ako ima love za 5 telefona i 6 racunara nek ode da uradi bar nokte pa da moz' gledati snimke a da se ne zgrazavas :)

Ma skont'o sam drugar samo se salim. A za manikir si u pravu. Čak je i Sam Pullen prestao da gricka zanoktice kada je postao malo popularniji. Primecujem ja to (supruga je kozmeticarka ;-) ). Nego ne odgovoriste mi za nepristrasnost?

Poslednja izmena:
ma ok je, ide u detalje, uglavnom argumentovano priča. pogledaj jedan review i videćeš i sam. pljuju je ovde oni čijem telefonu nađe manu (zamisli :D)

Da živimo u normalnoj državi kupovina telefona bi bila jednostavna, a Google Play bi izgledao ovako ...

l51k.png

Ovako za sada cena 450 €, što se ne isplati kada se pogleda cena Nexus 4 od 265 €.
*** moraće da se sačeka još malo

Poslednja izmena:
ce da cekamo :D ko ceka taj ne doceka , al ajde da pokusamo.. :)

Za mene je nista dok Anand ne izda svoj test. Posle toga donosim sud. Konkretno koliko je kamera i baterija losa. Prvo mozda i poprave, drugo je zacrtano.

"Nexus 5 battery life is scaring me a bit."

1000618_647853431921322_848323757_n.jpg 541467_647853441921321_1579814853_n.jpg

:D

a sto ne okacis screensotove ljudi koji izvlace 4h i 30 min na 20 h rada.. ? :D

inace ... Stress test today.
Navigation while streaming Google music, obviously on 3g only. My N4 would have been dead in 1.5h.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47188856&postcount=208 ovde su okacene slike

p.s. jos jedan review. .njima je baterija ok. http://www.technobuffalo.com/reviews/nexus-5-review/

Poslednja izmena:
a sto ne okacis screensotove ljudi koji izvlace 4h i 30 min na 20 h rada.. ?

Mogu i ja toliko da ''izvucem'' sa 1300 mAh baterijom (24h, 4h 30 min screen on) ali feature phone upotrebom :d

Nisam mracitelj ali ne znam sta ocekujete od S800 i 2300 mAh, autonomija razgovora ce biti odlicna i to nije nista cudno ali 3G surf i igranje hd igara ima da posrcu bateriju..

Moja procena za gsm arena test baterije (u njihovim uslovima testiranja) : 3g razgovori oko 15, 16h, surf oko 5-6h i video reprodukcija oko 6-7h (hd igre ima da pojedu bateriju). Ovo nije lose ali je opet iza N3 i G2 i pitanje je da li ce moci da izdrzi 12h hard core upotrebe.

Poslednja izmena:
Pa ako G2 moze da izdrzi nekih 5ipo sati sa jakim osvetljenjem, ovaj moze oko 4 sata, sto je sasvim OK.

Pa ne kazem da nije ok nego sam vidjao po netu hajp da je autonomija kao na G2 i neke kao brutalne rezultate sto je jednostavno nije moguce. Kome treba autonomija ''od ujutru do uvece'', znaci nekih 12-ak sati hd upotrebe to ce i moci da ima na N5 jer osvetljenje nema potrebe da bude preko 60% ali realno 1h igranja hd naslova i ode baterija.. mislim ja prvi ne igram hd igre na telefonu ali vidim da je to postalo bas aktuelno na forumu pa..

Ja sam sa g2 izgurao 7 sati na 70% osvetljenja.nemam ss za to al imam za 6 ipo sati

Pa ne kazem da nije ok nego sam vidjao po netu hajp da je autonomija kao na G2 i neke kao brutalne rezultate sto je jednostavno nije moguce. Kome treba autonomija ''od ujutru do uvece'', znaci nekih 12-ak sati hd upotrebe to ce i moci da ima na N5 jer osvetljenje nema potrebe da bude preko 60% ali realno 1h igranja hd naslova i ode baterija.. mislim ja prvi ne igram hd igre na telefonu ali vidim da je to postalo bas aktuelno na forumu pa..
Vidis da su se ovde mnogo nalozili za malo para da ce dobiti sve :d

Mada ja kad vidim i ovde sumanute rezultate ne verujem nista, posto ko zna kako trose te telefone. Kad provedem dan kuci (nedelja, tekme, F1, motoGP) minimalac osvetljenje 16h i 3ipo sata ekrana. Kad je radni dan max osvetljenje, 3g = 2 sata i 15min ekran i 10-12 sati uptime. :d

Jednostavno svako ima upotrebu svoju i ne treba verovati nekima koji imaju sumanute rezultate. To sto se vidi preko 6 sati, to je smesno.

Poslednja izmena:
Sa XDA:

The nexus 5 display is better than the G2's display. Its much brighter and warmer vs the G2 that is much colder. Colors on the G2 are more saturated but the N5 display is sharper.
The speaker is definitely louder on the G2 but it sounds pretty decent on the N5. Weight size the N5 is lighter but not a crazy difference.
The N5 is SUPER SNAPPY AND MUCH SMOOTHER than the G2, the difference is night and day. Kinda like the same gap difference there is between the two in terms of battery life.
N5 feels more quality and the back finish is much nicer.
I am curious how the G2 will perform once we see AOSP KitKat on it, but in the mean time the N5 is definitely quicker.
I love them both pretty equally at the moment.
For me using the nexus 5 has actually shown me the performance flaws that the G2 has: the stuttering in home screens after exiting an app (occasional), the stuttering while scrolling in some apps, the speed of app opening vs the nexus 5, the speed of loading web pages vs the nexus 5 and the overall smoothness of the UI. Honestly, night and day.
I had the note 3 which was very smooth too, the nexus 5 is much smoother, no doubt.

Što da ne? Ja ne palim 3G, ne treba mi skoro uopšte, zasad, tek tu i tamo ga upalim po potrebi i odmah ugasim.
95% vremena sam ili u stanu ili na poslu a tu imam WiFi.
Doduše ja sam još na prepaidu jer mi se još uvijek više isplati od ugovora pa je malo i do toga, 3G je skup tako, ali činjenica je da mi on ne treba za ono malo vremena što sam van kuće, a i nisam baš toliki nolajfer da moram svaki mail, FB, chat notifikaciju da vidim i pročitam odmah, nek' čeka dok ne dođem kući ili na posao.

Vrh Dno