Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li su kod predstavljanja Nexus 4 imali live stream tog eventa ili ne? Hoće li biti tako nešto? Ako se ne varam oni će uz Nexus 5 predstaviti i Nexus 10, rado bih ja i njega ali je skup.

A moze biti i da smo mi postali previse zahtevni. Ili to da proizvodjaci sumanuto izbacuju nove uredjaje. Mislim da danas telefon drzi titulu nabrzeg i najboljeg 15 dana :)

Ma nije, uopste nije skup :). Drzacu se ja N4, odusevljen sam sa njim. Posto ne igram igre ne znam gdje bih iskoristio dodatnu brzinu od N5 kad je N4 brz kao munja za obicnu svakodnevnu upotrebu. Meni bi jedina prava prednost bila dosta bolja kamera, a i bolja baterija bi bila bonus. A to tek ostaje da se vidi iz testova.

Ako budu ove cene znamo da nece biti nestasica kao prosle godine.. Eto jednog plusa :)

Sto vise gledam ove slike, vise mi se svidja.Prati liniju tableta, vise je stelt fazon, skoro pa militantan, nema nista fensi od sljokica, metala i sl na sebi.Iako je cetvorka lepsa za oko, ni ovo nije nimalo lose.nadam se da je ovo oko kamere neko ojacanje, cini mi se da je na tabletu bolje odradjeno.
Tako sam i za tablet prvo mislio da je neugledan u odnosu na prvu generaciju, da nema neki "elegantan" izgled, medjtim sada se to misljenje promenilo.
U potpunosti sada deluje kao telefon za one kojima je bitan rad, a ne da sljasti i bude u trendu.
Ninja smartphone.:)

Hehe Nije još sigurna ta cena. Sve dok Google ne objavi, treba se uzeti sa rezervom. Ali, realno, nije mnogo za takav telefon.

Realno ako bude takva cena ocekujem da u divljim radnjama model od 16gb bude oko 350e posle 2,3 meseca.. Sto je ok cena

A kako mislis da bude za te pare? Koja jw logika da bude jeftiniji negoli na playstoreu?

Sto se tiche cene, tolika je da se zapitam dal da ga uzmem jer drzim N4 u rukama.

Logika je takva da je nexus 4 koji kosta 350e bio u divljim radnjama prvo 380e a onda posle mesec ipo 320 a posle 3 meseca 300.. Kako im se isplati ne znam :)

Da u pravu si. 400$ je oko 300e. Vrlo je moguca ta cena u prodaji..

Sto vise gledam ove slike, vise mi se svidja.Prati liniju tableta, vise je stelt fazon, skoro pa militantan, nema nista fensi od sljokica, metala i sl na sebi.Iako je cetvorka lepsa za oko, ni ovo nije nimalo lose.nadam se da je ovo oko kamere neko ojacanje, cini mi se da je na tabletu bolje odradjeno.
Tako sam i za tablet prvo mislio da je neugledan u odnosu na prvu generaciju, da nema neki "elegantan" izgled, medjtim sada se to misljenje promenilo.
U potpunosti sada deluje kao telefon za one kojima je bitan rad, a ne da sljasti i bude u trendu.

Upravo.

Kod mene skroz kontra. Što ga više gledam sve mi je ružniji. Zaista su me razočarali, s obzirom da su Nexusi uvek dobro izgledali. Nexus One je bio prelep, Galaxy Nexus ima možda i savršen dizajn, Nexus 4 je bio lep na svoj način. Ovaj mi je ružan.

Meni nije baš ružan, ali je gnex lepši :D

Vidim da se i na XDA žale na ove rumor cijene :), mada što neko tamo reče ovde modeli imaju 16 GB i 32 GB, dakle N4 16 GB je bio $350 a ovde je N5 sa isto memorije $50 dolara skuplji, uz bolji hardver. Ako su te cijene uopšte tačne.

Sto se tiche cene, tolika je da se zapitam dal da ga uzmem jer drzim N4 u rukama.
Isto je i kod mene, s tim da je moja računica takva da sam ja tek dobio N4 16 GB i to za $250 pa je veliko pitanje da li se isplati dati još 150-200$ za N5. Pošto ako bih ga kupovao opet bih ga kupovao u USA. Tim prije što je N4 zaista odličan.

Meni N5 nije uopste ruzan osim onog okvira oko kamere, ali valjda ce biti nesto od te kamere kada mora toliko da bode oci :)

Inace danas sam procitao da je neko primetio kako su cak i u 4.3 camera app ubacili taj N5 sa okvirom oko kamere:

Prilozi

• kam.jpg
    kam.jpg
    20.8 KB · Pregleda: 242
čuo sam da je večeras neki baja u guglu prdnuo 4 puta glasno i 4x tiho (4.4), to je bilo u 23:10, jel to znači da kitkat izlazi 23. oktobra...? :)

da.. a od koga si cuo da je prdnuo i kada i koliko ? :)

pod NDA sam ne smem da lajem :D

Da li je ovo telefon sa najvise objavljenih vesti pre izlaska u istoriji mobilnih telefona??

Mislim da ovo definitivno treba neko da ispita, mogu oni ovako do januara sledece godine.

Bukvalno svaki dan po 10 vesti se objavi a sve jedno te isto od pre 2 dana.

^ Hehe koriste Samsungovu taktiku za marketing. :D

Ako će KitKat izaći 18. oktobra onda će valjda i Nexus 5.

Vrh Dno