Šta je novo?

LG Nexus 4

Instaliraj Wififixerfree, resava problem a ne trosi resurse. Postavis ga na 25 minuta i radi kao sat.

Kod mene je euphoria izdrzala manje od 24 sata. Jutros cekam alarm, nema ga, nema ga... da pogledam koliko je sati, kad ono SOD.

Ja imam SoD svakih pet dana. Plus crklo power dugme. Pocinje raspad polako.

^ Power taster se rešava lako. Otvori ga, očisti taster, sklopi i teraj dalje. A za SoD promeni ROM (stavi Cataclysm) i uživaj.

^ Power taster se rešava lako. Otvori ga, očisti taster, sklopi i teraj dalje. A za SoD promeni ROM (stavi Cataclysm) i uživaj.

Rastavicu kad vremena uhvatim. Nego sto se romova tice u zadnjih godinu dana, od stocka, cyanogena, puritya, liquida, slima i svaki put se desava slicno. Kod nekih manje kod nekih vise. Na stocku najmanje koliko se sjecam, jednom mislim u pola godine.

Ja malo stekujem dugme tako sto sam instalirao neko cudo da mi je na swipe up na Home dugme screen lock. Takodje i double tap na screen zakljucava telefon. Ti je ja mislim preko Nova launchera. Inace stock ne rootovan..

Da li vam se desava na Euphoria romu da kad vas neko pozove posle 2 sekunde se prekine poziv?Ovo mi se ni na jednom romu nije desavalo a danas se desilo 2 puta na Euphoria romu.

Pronasao sam sta je problem na mom Nexusu i Euphoria romu,samo neznam kako to da resim.Naime,u podesavanju poziva postoji opcija proximity senzor,ukoliko je ukljucena ekran se ugasi kad primim poziv i prekine poziv.Kad iskljucim opciju,poziv mogu da primim ali ekran ostaje upaljen tokom razgovora.Ima li neko ideju kako da resim ovo?

Hibridni Lte radii ne radi kod nas,jel da? Ne mogu da probam jer sam kod operatera koji vrsi diskriminaciju,necu ime da mu spomenem;-).

Ne znam kako je kod vas ali ja se sa LP 5.1.1 uopste nisam usrecio. Baterija koja je trajala ceo dan, sad ne moze da sastavi 5-6 sati, samo gledam kako curi. :( Na 5.01 nisam imao taj problem, moracu da ga flesujem nazad. Google definitivno nije u stanju da napravi krsten sistem na kome bi sve radilo kako treba.

Sramota je sto Nexusi najvise pate. Usralo ih je sto nexuse furaju 'zaludjenici' koji ce im mahom prastati.

Ako je tacno i ako bude opet ocekujem da ce biti gomila problema kao i do sada. Jednostavno vise ne verujem u Google i Nexus nikad vise u moj dzep.

Jedino što mi smeta na 5.1.1 je problem sa data konekcijom, tj. to što ponekad neće da upali data konekciju kad ugasim wifi ili kad izađem iz wifi dometa...To me najviše izluđuje. Desi se ponekad i wakelock, ali retko.

Evo posle par dana druzenja sa nexusom neki moji utisci,desava se veoma cesto da nece da otvori neku aplikaciju,najobicniju(b92,blic,telegraf,you tube)Tek kad pogasim sve pozadinske procese proradi.Baterija katastrofa,Kamera svaki put na sekund zablokira kad je pokrenem.Sto se kvaliteta slike nisam nesto specijalno ni ocekivao jer uporedo koristim i 5S,mada moze da posluzi.S obzirom da sam ga platio 80e prilicno sam zadovoljan.

^ Sa tvojim primerkom nešto nije u redu, jer to nije uobičajeno ponašanje za Nexus 4. Preporučio bih ti da uradiš čist fleš na stock ROM 5.1.1.

A ja da kupi novu bateriju i da proba sam da je zameni :)

Kad sam ga uzeo vratio sam sve na fabricko,bio je u njemu vec 5.1.1.A kako se ne razumem bas mnogo sta znaci da uradim cist fles na stok rom

Prilozi

• Fastboot i ADB.zip
    623.4 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
Ne vidim razlog za nezadovoljstvo sa Nexusima. Ako ko dobija update to su nexus serije. Nezadovoljan sa and. L se ravna sa nezadovoljstvom na svim uredjajima sa os L.
Za softver je zaduzen Google a kod drugih telefona softver rade proizvodjaci hardvera (Samsung, LG, Asus,...). Ako zeznu s softverom nema ispravke. Nexus dobija ispravke. Dobijaju i preko garantove, 2 god. podrske.
Imam vise od mesec dana, polovan, N4 i 5.1.1. Mozda je nedovoljno ali ne vidim da imam vise problema od ostalih telefona. 5.1.1 radi odlicno. Posto ne koristim GAPS, sve aplikacije sam deinstalirao update, zaustavio i ugasio Notifikaciju. Bas sve osim GMail app i osnovnog GPlay app. Sa 2gb radne memorije radi odlicno, jer je ima.

Ne znam da li je tacna vest o and. M ali donosi poboljsanje upravo za memoriju i utrosak baterije. Koriguju pozadinske aktivne aplikacije da ne bi troslile bateriju. Na nekim testovima, koristeci dve finkcije, utrosak baterije je fantastican. I ovo mi je dovoljno da koristim and. M kao STOCK ili neki stabilan ROM.

Poslednja izmena:
Koji telefon preporucujete nakon Nexusa? Ja kontao OnePlus ili nesto slicno, posto mi je ovaj Nexus sa v okrnjen ko da je pjeske hodao.

Nazad
Vrh Dno