Šta je novo?

LG Nexus 4

Primetio sam da se ista stvar pojavljuje kada kucam recimo poruke u landscape modu i kada okrenem tel u normalan mod. Tada se kao pojavi blaga linija na tastaturi tamo gde je bila granica landscape tastature.

Da, upravo. Skroz normalna stvar. Dešava se i meni. Nemoj da se opterećuješ sa tim. Ionako nestane posle pola minuta max.

Ja imam telefon skoro 2 godine, ama bas ni najsitnijeg problema nikad (ekran sve ok, power dugme kao novo, vibracija odlicna...). Tacno mi ga zao i prodavati, kad me extra sluzi, a i sumnjam da bih nesto kvalitenije uzeo, sve je to danas u 5 deka.

Cijena polovnog mislim od 120-150€, zavisi od ocuvanosti, barem kod mene. Neko cijeni i vise, ali to jeta cijena otprilike, ja sumnjam da bih isao ispod 150€, makar ga i ne prodao, jer nigdje ogrebotine nema i nikakvog problema. :)

Sve zavisi od srece, kakav ti se primjerak zalomi, da li ti ispada telefon, kako ga cuvas i sve to utice. :)

Mergeovana je na AOSPu verzija 5.1, tako da bi na customizaciji mogli ocekivati za 2-3 dana. Ipak nije veliki update tj. prelaz. :)

Kupio sam telefon sa polomljenim display-om crpio mi je bateriju u fazonu 1min 1% dok je sim kartica u njemu. Kada izvadim sim baterija se prazni normalno. Telefon je na cyanogenmod romu i ja sam mu sad uradio wipe i factory reset, ali ne mogu da podignem sistem bez display-a da bih proverio da li opet baterija curi nenormalno. Postoji li opcija da se podigne sistem bez display-a? Sad mi je ubacen sim imam signal ali sam zauzet i baterija drzi normalno.

Ma cenim da ce vec u jednom od naredna 2-3 Nightlya Cyanogena vec stici 5.1. :)

Tek sam flesovao:) Nisam jos uvek puno testirao, evo još jedna sitna izmena vratili su prikaz vremena od poslednjeg punjenja.

Juce sam probao 5.1 sa gore navedenog linka i mogu da kazem da je utisak mnogo bolji (iako nisam ocekivao bitnije promene). Cini mi se da je 5.1 ono sto je 5.0 trebao da bude. Otvaranje aplikacija je brze (posebno dialer koji je imao lag; takodje vazi za pokretanje dialera sa lock screen-a sto je bilo bolno sporo), animacije su fluidnije, multitasking brzi. Ukratko, kao da se radi o drugom telefonu, neverovatno za hardver iz 2012-te :)

Poslednja izmena:
Na kraju kad N4 ne dobije 5.1. :d Koliko znam bila je prica da ce N4 dobiti 5.0.2 ali corak. Evo danas je dobio N6 5.1. Videcemo za koliko cemo mi smrtnici i da li cemo dobiti 5.1. :)

Kad je N10 dobio 5.1, dobiće i N4. :) Još nije izašao 5.1 ni za N7 (2013).

Cim je na AOSPu dobice i image, samo dok to google upakuje, natovari svoje aplilacije i slicno :D Sto se mene tice ni ne moraju izbacivati factory image :)

5.1 AOSP meni radi odlično, koristim uz njega i Semaphore 3.0.4 i sve radi ok, memory leakova nema i sve lepo kešira. Videćemo da li će potrajati.

Kako radi sad semaphore (mislim da je perfektan odnos baterija performanse), nesto je stratosk mijenjao u vezi hotpluga. Koliko SoTa?
Ja koristim CM12 sve stock bez bilo kakbog moda, dobar je.

jel si probao farm saga "exploit"? :)
Nisam, što?
Kako radi sad semaphore (mislim da je perfektan odnos baterija performanse), nesto je stratosk mijenjao u vezi hotpluga. Koliko SoTa?
Ja koristim CM12 sve stock bez bilo kakbog moda, dobar je.
Radi skroz lepo, iskreno sam zaboravio i kakav je pre bio, odavno ga nisam koristio. Videću za SoT, dopunjavao sam i čačkao svašta, pa nikako normalan ciklus da obrnem.

onako, probaj ako te ne mrzi. skineš farm saga, pokreneš, kada se učita stisneš home, otvoriš recents i izbaciš je odatle. ponoviš to jedno 10-15x. ima li leak?

onako, probaj ako te ne mrzi. skineš farm saga, pokreneš, kada se učita stisneš home, otvoriš recents i izbaciš je odatle. ponoviš to jedno 10-15x. ima li leak?

Daj ja cu pokusati, sta je to igra? daj link, ne znam naci? :D

Ni da ga takne, uradio to 10ak puta, samo se smanji zauzece :D

4e68bb4db1aa93c7cd3a3d286ae6f8e0.jpg

Poslednja izmena:
Je l' ovo do stocka ili customizacije. 5.0.2 :)
Ne smeta, ali fali jedan dio texta u pojedinim programima, koji imaju ovakav header.

14c08584730e11ac2160f18703768fbc.jpg
7723a487de2e4ca01a47079ec18040c0.jpg

Kod mene na purity normalno prikazuje tekst bar kod remote desktop-a.

Font problem u Theme Engineu i zaboravio da sam ga promjenio. Sa stockom je OK.

Da nije suplja da ce izaci 5.1 za N4. Vidim mnogo se razvlaci, sta znam. [emoji12]

Izaćiće sigurno. Što se mene tiče, mogu da sačekaju i 5.1.1.

Nazad
Vrh Dno