Šta je novo?

LG Nexus 4

Evo i SDK updateovan, valjda ce izbacit' danas/sutra 5.1.0. :)

EDIT:

Ša je ovo

Build Branch Version Supported devices
LMY47D android-5.1.0_r1 Lollipop Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (grouper), Nexus 10

:(

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi posalje najjednostavniji nacin da odradim root, posto mi vec tel lezi u fioci, makar da ucim na njemu barem oko ovih stvari. Unaprijed zahvalan :)

Kol'ko je bolji SuperSU od CMovog Superusera, mislim app rade punim gasom.
Samo je fora cekirati ovo dole, nisam ni znao da ima opcija, pa i ne prikazuje opciju Root u PrivacyGuard.

Mozda neko zeli flesovati, sve u redu, instalira i addon skriptu koja prezivljava nightlye.
b59c9620ca2eee95bd0f74726dbfadcd.jpg

Odradio root preko neke aplikacije, totalno lagano bez mučenja, dobio super su i preko rootchekera provjerio isto. Instalirao fastergps i stavio evrope i serbia. Ja sam iz Podgorice i nešto mi tel gubi signal, i mnogo ga teško nedje.. Je li to zato jer nema Cg u opcijama ili nesto ja ne radim kako treba?

Nema šta da radiš... Faster GPS služi samo da ubrza nalaženje satelita, kada ih jednom uhvatiš sve je do tvog GPSa što se tiče održavanja.

koristi li neko CM12? kakav je?
Ja koristim. Odlican kao i uvijek. Koristim sve stock njegovo baterija po 4-4.5h sota cijeli dan. Ima sve sto treba, ni manje ni vise. Probaj ***. Meni odgovaraju nightly verzije svaki dan, na drugim romovima ne mogu da cekam danima da isprave najsitniji bag.

CM 12 greje telefon više nego ostali. Ne mogu da se složim za trajanje baterije, kod mene se potroši za oko 2 i po sata sot.

Postoji li resenje?
Telefon mi je odjednom izgubio signal, a pre toga je radio sasvim normalno. Baterija mi je bila na nekih 3% i dok sam slao poruku u ulazu zgrade gde je inace signal slab (gotovo da ga nema). Poslao je poruku i kada sam usao u stan nije bilo signala. Probao sam i karticu drugog operatera, uradio factory reset i na kraju nista. Kontam da je riknulo nesto na ploci.
Ima li neko ideju

ako mislis na mrezu, trazi je ali nista samo vrti. sad sam instalirao i sim info aplikaciju i pise mi da je sim UNKNOWN

Onda ne znam, jer se meni desilo na nexus 5 prilikom menjanja romova da mi je nestala mreza, i tek sam onda primetio da tu stoji cdma.

Probao drugu karticu?
Probao, nece. Veceras mi je stajao celu noc na punjacu i ujutru pogledam uhvatio je mrezu. Opet ga restartujem i opet nista, nema mreze. Ne znam koji mu je. Instalirao sam sim info i ne prepoznaje karticu. Mislim da nije problem u signalu nego u citanju kartice.

CM12.1 (5.1 release 3 skoro izasao) nightly one tamo sedmice izlazi, za 10ak dana znaci, da malo pociste code. [emoji108]

Ljudi sta je na kraju bilo za LP 5.1? Jel dobija N4 ili ne? Ako dobija koliko jos treba da se ceka? Vidim da vec na custom ROM-ovima izlazi vec...

Ima li neko fix za audio problem, evo danas mi se desio posle duze vremena na CM12. Koliko se sjecam znalo je biti i na stocku. Naime nema zvuka na telefonu, sve do restarta.
Bas nezgodan problem, imao pozive i u po frke moram restartovati telefon, jbm ti ovo.

Edit: procitah negdje da se disableuje nuplayeru developers options, pa cemo vidjeti. [emoji13]

Poslednja izmena:
Meni se na stock rootovanom dešava da se nešto poremeti, pa u toku razgovora ja čujem sagovornika, a on mene ne. Pomaže samo restart. Nekad se desi i totalno odsustvo zvuka tokom razgovora. Nisam otkrio šta je uzrok. Možda skvalexov CallRecorder.

Vrh Dno