Šta je novo?

LG Nexus 4

Juce izgurah skoro 6h SoT na 5.0.2 uz 15h koriscenja. Osvjetljenje na pola, ukljuceno adaptive, 3 emaila sync, sve stock cm12.
Nova originalna baterija zamjenjena, stara je izgubila izgleda blizu 50% na kapacitetu. :)

Jesi li bio okacen na wifi ili 3g? Prosto je neverovatno kolika je razlika u potrosnji kada je telefon na okacen na 3G.

Poslednja izmena:
Koliko sam imao prilike da procitam verzija 5.1 ima problem sa memorijom....Rekao bih da sada peglaju to i da je zato Nexus 6 dobio novu verovatno ispeglanu verziju. A za N4 kapiram da ce izbaciti kad ispeglaju za ostale telefone...sto znaci da cemo jos cekati. :)

Poslednja izmena:
Pitanje? Danas sam aktivirao mobilni internet i pojavilo mi se da unesem pin za lock screen, i sad kad god ukljucavam tel. moram ukucati pin a nemam opciju da to ugasim, jednostavno ne mogu uci u nju. Kako to da rijesim?

@falcao ako mislis na pin koji se pojavljuje kada palis telefon? To ne mozes ugasiti, to je zastita za tvoju karticu.... Ako sam te dobro razumeo?

lock scren pin, ili patern, samo kod mene je pin. Kad odem na security ne mogu uci u opciju da to iskljucim.

Kako ne moze.

Za Lock screen:

Security - Lockscreen - Screen Lock - None

Za SIM PIN:

Security - Set up SIM card lock - uncekiras Lock SIM Card

Jel ti je uključen exchange?

Pa imaš li dodat neki exchange e-mail nalog? Neki mail nalog osim gmail?

Proveri da li u:
Settings -> Security -> Device Administrators
imas neka dodatna podesavanja.

Svakako, cim je swipe disable, security ti je promenjen.

@falcao
KAd bolje razmislim, ako ti je radnije radilo, najverovatnije si ipak dodao neki email, ili slilcan, nalog koji enforsuje "high security". Nisam probao, ali mislim da i encrypt telfona forsuje slicno,

ili to, ili se enejblovao credentials storage - to se meni desava kada dodajem vpn manuelno.

Nexus 4 ide u fioku ili da se koristi kao navigacija. jer je na ekranu tac pobrljavio i ne moze se normalno koristiti, nego kako njemu dune. uzet Galaxy s4 i9506.

*** ja stavljam u fioku 3310, a ti N4. :D

Ispadao ti je sigurno par puta bez zastitne maske, nije to samo od sebe.
Samo Vi ne nosite masku! :)

Imate li problema sa GPS na lolipop? kod mene nikako nece da nadje lokaciju na device only. Isprobao sam sve zive romove/kernele pa i stock.

@nemanja066
Ispao mi je zadnji put prije pola god, znaci došlo mu samo od sebe nažalost.

@dinge
I ja sam imao problema sa GPS signalom, nekad nije htio da ga uvati a nekad za 2 sek. Prije nego što kreneš da uvatis signal probaj preko WiFi na Google map da se lociras , i onda se prebaci na device only, i tako mi je radilo. Ili instaliraj ovu aplikaciju što ti je Vojkan okačio.

@vojkan
@mashoni1991
Probao Sam sa ovom aplikacijom I ranije ali nije htelo, nemam pojma zasto.Ali evo sad hoce I to na device only a samo sam u aplikaciji podesio server na RS. Vidim u advanced settings ima još gomila postavki. Treba li tamo da se nešto podešava?

Ne moraš, ovo je najbitnije, da krene da traži satelite iznad srbije a ne iznad nikaragve :)

Vrh Dno