Šta je novo?

LG Nexus 4

Prvi put kad sam probao da drzim bas duze nije se nista desilo, al evo sad uspelo. Izgleda da ipak nisam bio dovoljno uporan. Hvala.

Ljudi, treba mi preporuka za neki LP rom. Vidim da ima dosta problema sa novim Androidom pa bi mi svaki savet dobro došao, da li se isplati trenutno prelaziti i sl.
Trenutno sam na MIUI koji koristim 4-5 meseci pa bih da promenim malo.

Ja nisam primetio nikakve bagove, doduše nisam probao ovaj poslednji build 9, ali build 8 je odličan. Možeš i Frankov AOSP da probaš, ni jedan ni drugi nemaju bagove, samo SimpleAOSP ima više opcija.

^Hvala ;)
Ako ima neko i link do aosp gapps za LP :)

http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=banks&device=gapps

Purity Lollipop:wave:

FEATURES - WIP:
- Art - Bionic tweaked
- Lookup settings
- Notifications Tile
- Qs long click support
- Killed orange bars in battery saver mode
- Statusbar brightness
- Battery icon options
- Volume key music controls
- Volume wake
- Close all button location
- QS pulldown
- Notification - battery lights
- Optimized png
- Per app controls for LP keyguard notifications
- Advanced Reboot Menu
- Double tap to sleep
- Clock & Data customizations
- Volume adjust sound
- Display rotation
- Clock & Time clickable in statusbar
- IME selector notification toggle
- Long press back kill app
- Volume media controls
- Safe headset volume
- Screenshots quick delete action

Poslednja izmena:
Meni je Rastapop trenutno najbolji (najstabilniji, najjednistavniji i najvise bug free) /custom/ AOSP rom.

Medjutim, ovaj LP ima zestok battery drain kad se koristi 3G net, gdje ekran najmanje trosi. Na WiFi je bolje pa barem 3x.

Meni je najjača impresija sa LP (OTA, stock) katastrofalan lag. Bukvalno prođe po dve, tri sekunde od momenta kada dodirnem broj koji hoću da zovem do trenutka kada pokaže da je krenuo da zove. U početku sam mislio da je tač počeo da se kvari, toliko je loše. Sve ostale stvari (povremeno pucanje aplikacija, promena načina utišavanja, otključavanja...) bih nekako progutao ali ovoliki lag ne mogu. Bolje radi ženin Skate nego N4. Inače, lag ne postoji samo u dialeru nego i drugim aplikacijama, ali me dialer najviše nervira. Probao sam i neki alternativni ali je (skoro) isto.
Za vikend ću najverovatnije nazad na KK, samo me plaši da nije problem i u dialer aplikaciji. Da li ima neko ko se vratio na KK, da li mu se dialer apgrejdovao ili je ostao stari? Hvala.

Primetio sam da se i meni na LP to dešava s vremena na vreme, ne baš konstantno. Nego mene idalje ubija WiFi. Pored toga što idalje zaledi kad treba da nađe mreže pa nekad uspe da nađe mreže, a nekad ugasi WiFi i ne može se upaliti pa posle jedno 5-6 restarta uspe da se upali, sad je počeo da ne pamti mreže. Nađeš mrežu, ukucaš šifru, poveže se i kad hoćeš ponovo na istu, opet moraš da kucaš šifru.

Wifi radi kako treba ali dialer sto veli cisco, raspad. Gori je i od Samsungovog. :)

Jesu li ispravili to na 502? Ili moram da ubacim custom kad nadjem vremena...

meni se iskreno baš dopada ovaj čist lp ali mora tu da padne jooooš peglanja i ispravljanja bagova, baš loše radi sa memorijom, nekad imam redraw i kad šaltam samo između dve aplikacije ali ok mi je, nisam nezadovoljan i biće to dobro

nego pitanje za vas koji ste na kitkatu 4.4.4, imao sam problem u dialeru iliti incallui kad pozivam ili sam pozvan da mi slika kontakta bude razvučena i prelazi granice ekrana.. ovo mi se desilo na clean slimkatu 9 i baš me iznerviralo, na 4.4.2 i skimkat 4 je sve bilo ok sa tim.. naravno uvek radim totalno clean flash

Nisam imao mira dok nisam pronašao uzrok zaglupljivanja WiFi-a. :) Stvar je veoma glupa i ne mogu da verujem ... Potrebno je restartovati telefon u Safe modu, nekako se konektovati i ući u Saved networks. Sve mreže pobrisati koje su tu (meni je povuklo jedno 100 sa prošlog telefona) i restartovati (desilo mi se da su se neke vraćale više puta, pa je potrebno ovo ponoviti još koji put). Posle toga radi sasvim normalno. Eto, ako neko bude imao ovaj problem, da zna. :D

Sad mu flashovao ovaj novi sluzbeni Cyanogen 12, nabacio tonu aplikacija i iako sam mislio da ne moze brze nego sto je bio na stocku on me je ubijedio da moze.

vi koji imate stock 5.0.1, je l' vam radi prednja kamera na google camera i da li vam uopšte radi?

Ubacio bih cyanogenmod 12. Koja je procedura? Moram li da imam otkljucan telefon da bih to uradio? Ima uputstvo sa njihovog sajta preko aplikacije za android i nekog programcica za desk. Probao sam ali nije upalilo. Nisam otkljucao telefon, da li je to problem? I kako da ubacim google apps?

Vojkane, jel uz cyanogenmod 12 koristis i neki kernel ili si ostavio stock? Da li ce nightly verzija cyanogen moda preci u finalnu preko update-a?

Vojkane, jel uz cyanogenmod 12 koristis i neki kernel ili si ostavio stock? Da li ce nightly verzija cyanogen moda preci u finalnu preko update-a?
Ne koristim cm :) ostavi njihov kernel za početak. Koliko se sećam nemaš update na nightly verzijama. Ali lako ga uradiš sam, flešuješ novu verziju i gapps i obrišeš keš nakon toga, ne moraš svaki put sve iz početka da podešavaš, ide brzo generalno.

Pozdrav, potrebna mi je mala pomoć, prilikom flashovanja Puruty rooma, telefon je izgubio root (uradio sam wipe cache, dalvik i data), u čemu bi mogao da bude problem ?

ili vidi da li se uključuje u developer settingsu ili flešuj supersu

Nazad
Vrh Dno