Šta je novo?

LG Nexus 4

@Vader
Ja imam stock Android L i zadovoljan sam. Mislim zadovoljan ... android ko android. Design jeste nesto posebno. I pohvala batery saver modu koji kada je ukljucen, bar meni, stvarno spasava bateriju. Ne znam kakvo iskustvo imaju drugi ali ja sam skroz OK sa L-om.

Hvala na info. A šta radi taj batery saver? Šta gasi?

Pa ne bi smjelo, fino kažu i u dokumentaciji da factory reset ne briše storage.
Factory reset из stock recovery-а брише све, шта год писало у тој документацији...

Evo instalirao sam i ja Lollipop, nisam zasad uradio factory reset, možda sutra ili nekad kasnije. Da li je normalno da mi se kod otključavanja na lock screenu nalaze Power Toggles? Uredno se sklone swajpom ali ih ne bih tu očekivao. Ne vidim ja neke animacije (mislim da je još neko to rekao), nekidan sam na nečijem Nexus 5 vidio kad otvara App Drawer neku animaciju ali ja je nemam, možda zato što imam Nova Launcher. Sve mi radi kao prije, jedina razlika koju zasad vidim je bijela boja u opcijama i drugačiji dizajn opcija, baterija izvještaja, podešavanje zvuka za None, Priority i All i tako tih stvari.

Normalno je to za lock screen i prilično glupo rešeno. U custom romovima će biti bolje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417292167229.png
    uploadfromtaptalk1417292167229.png
    139.9 KB · Pregleda: 166
nekidan sam na nečijem Nexus 5 vidio kad otvara App Drawer neku animaciju ali ja je nemam, možda zato što imam Nova Launcher.

Instaliras nova betu i u drawer settings podesis ovo kao sto je oznaceno

44a9c8feda06730f8badad51a009b269.jpg

Poslednja izmena:
To je koliko vidim beta 4, znači uskoro bi mogla finalna 3.3 verzija.

Odlično šljaka ova kombinacija :)

Prilozi

• Screenshot_2014-11-29-23-26-50.png
    Screenshot_2014-11-29-23-26-50.png
    85.5 KB · Pregleda: 162
Imaš u settings / home da izabereš default launcher

Imaš u settings / home da izabereš default launcher

Nisi me razumeo, problem je sto ne mogu da postavim google now launcher kao default. Imam samo "launcher" (stock). Nije problem, ionako radi Nova ali me nervira sto nesto nece samo od sebe.

ili ja tebe ili ti mene :)

po defaultu na n4 nema GEL. ti kažeš da si ga skinuo sa play store, u tom trenutku trebalo bi da imaš 2 launchera (stock iz roma i GEL) i da u settings/home možeš da izabereš jedan od njih.

jel ovako ili nije? :)

ili ja tebe ili ti mene :)

po defaultu na n4 nema GEL. ti kažeš da si ga skinuo sa play store, u tom trenutku trebalo bi da imaš 2 launchera (stock iz roma i GEL) i da u settings/home možeš da izabereš jedan od njih.

jel ovako ili nije? :)

Jeste...problem je sto je instaliran a nema ga u home/launcher

Edit.. nasao sam. Disablovao sam google search tako da nije mogao da ga registruje. Sad radi... al verovatno "cao baterijo!"

Poslednja izmena:
Glupo je što se na 5.0 ne može uključiti neki equlizer skinut sa play storea, prije je moglo tamo u zvukovima, sad nema nigdje

To je koliko vidim beta 4, znači uskoro bi mogla finalna 3.3 verzija.

Neće uskoro. Ima još vremena do bete 6-7, tako da očekuj za par meseci. Nemoj se zezati sa betama, može da prave haos, samo stable, samo final i miran si.

Ja koristim ovu betu vec duze vreme i radi bez ikakvih problema.

Mozes lepo da bekapujes podesavanja pa ako i bude problema stavis stariju verziju i vratis podesavanja. Nikakav problem.

Ja oduvek stavljam sve najnovije verzije Nova Launchera (ukljucujuci i bete) i nikad nikakav problem nisam imao.

Koristio sam i ja nekad betu i bilo je sve u redu, ali mi nije problem ni da sačekam, nisam ni vidio šta sve značajno nova verzija donosi osim tih nekih Lollipop animacija, a nije to nešto bez čega se ne može :)

Zdravo kolege, nameravam da kupim polovan Nexus 4 16 GB, vidim da se na oglasima krece od 150 do, pa skoro 200 evra. Sta mi mozete dati kao savet pre kupovine, sta pogledati jos osim baterije, vidim da se ovde pominju neke serije 303,304...kao da su bolje, kako se to moze proveriti i ako vam jos nesto padne na pamet raspolozen sam da saslusam.

Unapred hvala.

Nazad
Vrh Dno