Šta je novo?

LG Nexus 4

I meni tako radi kamera. Po meni ubedljivo najlosija verzija androida. Sve vise se razmisljam da se vratim na KitKat.

Sačekajte malo sa kritikama. Uskoro će novi apdejt koji bi trebalo da reši neke probleme kojih uvek ima na prvoj verziji novog sistema.

Ovaj inace Lollipop bas ima problema i to dosta, nisu ga lepo ispeglali kako Za N4 tako i za N5. Svi zivi se zale na sve zivo. Tako da su kritike sasvim normalna stvar.

Ovoliko bagovao nisam imao ni sa jednom verzijom Android sistema kao sa ovom.

Vidim da je izasao 5.0.1, ali za tablete samo. Jos se nije pojavio za telefone. Pa cemo videti da li ce on resiti neke stvari.

Evo meni inace od jutros ne radi nikako net na mts mrezi. Vec samo mogu na wi-fi da se nakacim. Stalno mi stoji uzvicnik pored. Probao sam i da stavi druge parametre i da restartujem fon i opet ista prica.

Meni na Lizalici funkcioniše sve normalno, čak mi se i baterija popravila.
Nikakvih grešaka nema.

Što se tiče interneta, ne radi ni meni, do MTSa je.

Isto i kod mene. Baterija 2 dana/umereno koriscenje/ 4 SoT. Nemam bloat poput fejsa i ostalih trovaca.

Ja ni jedan jedini bug nemam na N4, drug mi je na N5 imao bug sa kamerom ali je on prije toga išao na OTA update, problem je riješio tako što je flashao factory image.

Takodje sve funkcionise bez greske, kamera radi, sistem mi je max zauzimao oko 300mb. Baterija mi je malo bolja nego na kitket.

Vojkan će de oduševiti kad vidi ovo zauzeće sistema :D

Prilozi

• Screenshot_2014-12-03-19-58-28.png
    Screenshot_2014-12-03-19-58-28.png
    126 KB · Pregleda: 199
Jesam ja lud ili au promenili snooze na drugu stranu? I u alarmu je promenjeno minimize dugme na drugu stranu, stalno lupam delete :V

Da li jos neko ima problem sa wifi-jem? Stoji mi uzvicnik pored wifija za koji znam da radi i nece da ga koristi vec koristi mobilni net... Video sam na netu jos ih ima sa istim problemom ali nema ni jedno pouzdano resenje... Juce je wifi radio a danas kad sam ubacio sim, jok

Baterija ista, mozda i bolja nemam pojma, uglavnom primetio sam dooooooooosta manje wakelockove nego na KK. Nrma curenja memorije na granici je minusa i plusa, radi sve OK kao i na KKu mozda malo brze, skoro bug free sto se tice samog OSa.

Statistika je retarditana u sklopu samog OSa pa evo SS od WD-a. Uglavnom 1.5-2 dana uz cirka 4h do 4.5 uz neko lagano koriscenje.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417715037632.png
    uploadfromtaptalk1417715037632.png
    145.7 KB · Pregleda: 187
  • uploadfromtaptalk1417715045175.png
    uploadfromtaptalk1417715045175.png
    64 KB · Pregleda: 185
  • uploadfromtaptalk1417715049891.png
    uploadfromtaptalk1417715049891.png
    89.7 KB · Pregleda: 178
Poslednja izmena:
Bateriju su mi uništavale google usluge, a sad su počeli chrome i google pretraga, da li je ova statistika normalna, ekran bio upaljen 2.5 h.
Svezi ota update i posle toga resetovan telefon, uz par aplikacija instaliranih nezahtevnih. Dajte neku ideju? Kitkat imao prosecno 3.5 do 4h sot, bez ovih gugl extremnih potrošnji.
ba367a0803b118ce33822b73e987d9f9.jpg

Poslednja izmena:
Pa ugasi Google now, location reporting, chrome je verovatno slučajnost mada možeš i da probaš neki drugi browser a njega da obrišeš

Ne moremo ti nista reci bez Wakelock Detectora ili BBS-a sta trosi bateriju. Ovaj prvi ja vise volim! :) Mada zna nekad, sto neko rece ovde, da i Android sam sebe jede bez tragova :d Ili je mozda baterija samu sebe pojela, posle toliko punjenja/praznjenja 1+ godina :D

Ne moremo ti nista reci bez Wakelock Detectora ili BBS-a sta trosi bateriju. Ovaj prvi ja vise volim! :) Mada zna nekad, sto neko rece ovde, da i Android sam sebe jede bez tragova :d Ili je mozda baterija samu sebe pojela, posle toliko punjenja/praznjenja 1+ godina :D
Instaliram odmah, nadam se da ne treba root?! Vrlo je moguće da je baterija loša, ima već skoro pune dve godine, mada je pre ažuriranja softvera odlično trajala. Javljam se. Hvala

Ma nije baterija loša, piše jasno šta je pojelo.

Sa slike se vidi Chrome, ali sta tacno se ne vidi :D Updateuj Chrome evo sad meni prijavio update. Nikad mi Chrome nije napravio Wakelock :)

Ako nemas root ne pokusavaj nista.

Edit:

Zna li neko koja je (hex) boja ikonice u notification baru kad je deaktivirana. Ostalo mi jos to da uklopim power toggles.
18c62980c10956394bca94358930dab0.jpg

Poslednja izmena:
Nažalost nemam root pa ne mogu da instaliram ni bbs ni wd. Probaću malo još da čačkam ako ne budem uspeo ili reset ponovo ili root.

Desava li se jos nekome kad prikljuci punjac (wall charger), da pise kao da se puni sa USB-a. Ovo mi se desavalo i na KK i sad na LP. I jos, da li moze da se ukloni onaj Google widget iz recent screena. :)

Dešavalo se meni na KK, na L nisam primetio.
Kad primetim da se puni sa USB-a, izvučem iz struje, utaknem ponovo i prebaci na AC.
Drugo rešenje nisam ni tražio.

Dešavalo se meni na KK, na L nisam primetio.
Kad primetim da se puni sa USB-a, izvučem iz struje, utaknem ponovo i prebaci na AC.
Drugo rešenje nisam ni tražio.

I kod mene tako, cim drugi put utaknem prebaci na AC. Da li se telefon samo zbunio (a puni kao sa wall chargera), ili bas tretura izvor kao USB port :) Neki govore kao kabl problem/punjac, *ebem li ga, da se kabl pokvari to skoro da nisam ni video, a da se nije prekinuo naravno :D Prije da je charger, sve je moguce, ali nikad ga ne ostavljam u uticnici kad se ne koristi :)

Vrh Dno