PharaohMaster
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 19.05.2010
- Poena
- 159
I meni tako radi kamera. Po meni ubedljivo najlosija verzija androida. Sve vise se razmisljam da se vratim na KitKat.
+1Meni na Lizalici funkcioniše sve normalno, čak mi se i baterija popravila.
Nikakvih grešaka nema.
Nema najboljeg. Probaj sve pa vidi sta ti odgovara. Meni je stock za sada najbolji i naravno semaphore kernel.Koji je najbolji lolipop custom ROM i kernel za N4?
Nema jos zvanicnu, ali bice uskoroJel Cyanogenmod ima verziju sa lolipop-om?
Instaliram odmah, nadam se da ne treba root?! Vrlo je moguće da je baterija loša, ima već skoro pune dve godine, mada je pre ažuriranja softvera odlično trajala. Javljam se. HvalaNe moremo ti nista reci bez Wakelock Detectora ili BBS-a sta trosi bateriju. Ovaj prvi ja vise volim!Mada zna nekad, sto neko rece ovde, da i Android sam sebe jede bez tragova :d Ili je mozda baterija samu sebe pojela, posle toliko punjenja/praznjenja 1+ godina
![]()
Zna li neko koja je (hex) boja ikonice u notification baru kad je deaktivirana. Ostalo mi jos to da uklopim power toggles.
Dešavalo se meni na KK, na L nisam primetio.
Kad primetim da se puni sa USB-a, izvučem iz struje, utaknem ponovo i prebaci na AC.
Drugo rešenje nisam ni tražio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari