Šta je novo?

LG Nexus 4

@tetrapack
Novi Paranoid radi ko sat i bez greške. Jedino što mu je mana je što ne radi led kad je na punjaču. Valjda su to namerno uklonili.

Meni se novi PA ne razlikuje od stocka uopšte. Nisam našao ni jedno custom podešavanje... Ispravi me ako grešim.
Vratio sam se na Slim 6 koji takođe radi bez greške (kao i svi Slimovi još od verzije 2).

Ja koristim Slim+franco kernel. Jako stabilno i brzo radi sistem, na antutu score je oko 20700.

Pojeli mi servisi bateriju totalno. Se nekome desilo danas slicno?

Meni se novi PA ne razlikuje od stocka uopšte. Nisam našao ni jedno custom podešavanje... Ispravi me ako grešim.
Vratio sam se na Slim 6 koji takođe radi bez greške (kao i svi Slimovi još od verzije 2).
Sve custom opcije su ubacene u standardne tabove. ;)

Ne gubi se root, već se aktivira iz Developer options. Ili flešuj naknadno SuperSU zip.

Aktivirao sam u developer options i problem je resen. :)
Sad imam jedan drugi problem, ne radi mi blic na google camera app dok na stok app radi, da li jos neko ima taj problem?

Narode koje melodije koristite za zvono i poruke, od ovih ugrađenih nikako da nađem neku dovoljno glasnu, dešava se ponekad da ga ne čujem, volume je uvek na najjače...
Ja za SMS imam zvuk predatorovog krkljanja (ili kako već to nazvati). Imaš na Zedge-u da skineš. Glasno je u PM :)

Nexus mi se danas ugasio 2 puta tokom 2 video poziva putem Skype? Da li je ovo nešto known za Skype ili ne?

Ne znam, meni je uvek radio...

Aj probajte da uradite na skypeu signout i da se ulogujete u drugi account. Nema! Ne moze! Mora da se brise app data.
Ako treba samo za voice call, moze i viber.

Nazad
Vrh Dno