Šta je novo?

LG Nexus 4

Procitao sam to, nego nesto jos osim toga :)
Sasa95 je vec puno napisao, moji ustisci su da je sve fluidno, ne znam sta je sa baterijom meni je bas nesto se brzo ispraznila, i nisam puno istestirao aplikacije koje rade dosad sam probao samo tapatalk i blic.
Sad gledam po xda kazu da baterija nije losa, verovatno treba malo da legne.

Poslednja izmena:
Sasa95 je vec puno napisao, moji ustisci su da je sve fluidno, ne znam sta je sa baterijom meni je bas nesto se brzo ispraznila, i nisam puno istestirao aplikacije koje rade dosad sam probao samo tapatalk i blic.
Sad gledam po xda kazu da baterija nije losa, verovatno treba malo da legne.

Jel imas problem sa Wifi?

Trenutno restorujem preko titanijuma aplikacije pa se nisam puno igrao, ali wifi radi verzija Beta 3 Preview 3, preko multiroma instalirano, multirom updatovan.

Zato paranoid android fercera kao lud. :) Taman modova kolko mi treba, a falilo na purity. :)

Preporuka. :)

Kakav je paranoid sa baterijom, i jel obavezan factory reset pri instalaciji?

^^
Ako prelaziš sa drugog ROM-a naravno da je obavezan factory reset. Ako je samo nova verzija roma bez menjanja verzije androida ne mora factory reset.

Na paranoidu sam već duuuuže vreme. Sve odlično radi.
Istina, malo mi dosadilo. Čekam MIUI 4.4 što izlazi sad u petak :)

Ovi iz Paranoida su ispali magarci. Mesecima izbacivali kojekakve alfe, bete, game, da bi konačno sklepali hover koji je 50% lošiji od heads up notifications, koji je uključen u CM i Slim. Pri tom još imaju jako malo opcija za prilagođavanje UI-a... Izgubili su oni kompas. Slim plodi.

Dolazi sa bugovima najvrv, al malo da osvezim telefon od silnog aosp -a. :d

Koristite li Daydream? Može li da napravi neku stetu na ekranu? Nesto poput burn in-a na Amoledu?

Hoce li biti miui 4.4.4 neko je pomenuo da izlazi danas, gde to pratite?

@Clapton
Neće ti napraviti burnin,nije mrtvi amoled:d al će pocuclati bateriju.

Poslednja izmena:
Imam pitanje za Android L. Da li trenutna verzija Androida L ima bagove? Da li se update-uje na novije verzije sama i da li moze da dodje tim update-ovima do finalne verzije? Gde mogu da je skinem i kako moze da se instalira?

Android L je u fazi developer preview, dakle nije ni u alfa a kamoli beta ili RC fazi. Računaj da se veliki broj aplikacija neće slagati sa njim. Ja sam ga flesnuo i drzao ga tri dana cisto da vidim novi dizajn, instalirao 4-5 app bez kojih ne mogu i one su radile normalno. Ono što sam ja primetio od bagova je da NFC nije mogao da se isključi.
Ne updatuje se sama.
Imaš port za Nexus 4 i uputstvo ovde (u vidu .zip fajla, najbezbolnije, flesuje se iz recovery kao bilo koji custom rom) :
http://forum.xda-developers.com/nexus-4/development/lpv-79-mako-port-beta-t2807446

Ipak posle ne znam ni ja sam kolko vratih se na Purity, al ovaj put Purity +.
Kao original al sa jos nekim dodacima. :)

Preporuka! :)

Jel ima neko problem sa gubljenjem 3G data konekcije na 4.4.4 stock romu?

Stvarno ne znam, ali vidim kad gledam bateriju kakav je signal, pre nije bilo tako s tim što sada i gubim konekciju, samo nestane H kod signala

Vrh Dno