Šta je novo?

LG Nexus 4

jesam, ništa to ne pomaže.. ali bolja je ova moja app pošto ona može i momentalno da pali wifi kad se ekran uključi :D

kada mi treba upload slika "while on wifi and charging" ostavim mu da bude na daydream dok se puni pa sam tako i to rešio :d

a bukvalno nema šta nisam probao, od fore da ostane uvek awake preko terminal emulatora pa preko povećanja min. frekvencije na 594mhz i uvek SoD, pa i taj wifi optimization, razni kerneli, upaljeni s2w itd itd... ništa nije pomoglo sem ovoga :)

Kazu da ne podrzavaju art. Ja na artu i radi kako treba za sada...

Dobio sam prije nekoliko nedelja update za kameru neki da nije to to mozda..moze li link od te kamere na play store da provjerim? :)

Kod mene su bila 2 updatea, jedan pre neku nedelju, a drugi pre neki dan. Razliku izmedju ta 2 nisam primetio.

U drugom apdejtu je valjda dodato "slikanje" dok snimaš video. :d

U prethodnoj "novoj" verziji nije bilo. Sada su vratili opciju.

Sta bi zamrla tema? Svi presli na N5 izgleda :)

Nije nego sve radi. Update-a nema. To je to :)

A moze i tako :D

Al si zapeo za taj liquid smooth I ne popustas :D svako malo i kad neko pita za rom i kad ne pita ti pričaš o liquid smooth-u. :)

Verovatno ljudi su koristili kao i ja i imali loša iskustva, pa više nikad ne koriste ROM od tog i tog tima.

Meni je samo ostao SlimKat, CM i Stock. Ostali su me svi razočarali da ili imaju bloat (kao Mahdi ili liquid ili PAC ili PA) ili su spori kad izadje novi update, dok ne ispeglaju greške itd, iznerviras se.

Pomenuo ga dva puta. Nemoj da zezas. :D

Sad ga pominjem bas zato sto je izasao stable, popravljeni neki bagovi koje ja ili nisam primecivao, ili ih uopste nisam imao. Meni je ovaj zanimljiv jer ima brda opcija a brzi je od ostalih (probao sam Slim, Nexus 5 exp, Kataklizmu). No dobro... Svako neka izabere sto voli. :)

Probas, vidis. Ako ti se ne svidja, vratis se na dalvik. Nije svima isto, ne koriste svi iste aplikacije i telefon na tvoj nacin ;)

Jel brzi rom na artu, kakva je baterija

Meni je brzi art osetno, prebacivanje iz jedne u drugu aplikaciju je brze, ja se na dalvik vise ne vraćam. Baterija sa hellsom 4h sota min, a ide i do 5h.

Meni se cini da na artu malo se sporije surfuje. Na svim romovima i kernelima. E sad mozda i gresim. Subjektivan osecaj.

Nisam osetio tako nesto u radu. Sta ti tacno sporije radi u surfu, otvaranje stranica?

Vrh Dno