Šta je novo?

LG Nexus 4

Baš lepo izgleda, samo što je dpi sa tableta. Kada se poveća, ikonice su zbijene... Biće ovo lep rom. A multiboot je odlična stvar. :)

S obzirom da dele isti HW, sve će raditi kao i na N7 2013 :) što me i raduje

Mogao bi npr da pogledaš prvi post na prvoj strani teme. :)

Jedno pitanje. Koliko je potrebno gigabajta slobodnog mesta da bi se instalirala aplikacija od 9MB? Tj. da se azurira, a 9MB je. Imam slobodno oko 480MB i kaze "insufficient storage available". ???

Da nemaš možda lucky patcher? On hoće takve probleme da pravu...

Moraćeš da obrišeš sve aplikacije koje su napravile odex ili dex fajl tj koje si patchovao

Patchovao sam samo go sms pro, samo mi zato i sluzi. Znaci samo da je obrisem i nista vise?

Zar nije besplatan go sms? Šta će ti lucky patcher? Šta će ti go sms uopšte? :d

Da, treba da obrišeš i app i dex fajl od nje (mislim da je u /data/app ili tako negde ne sećam se, ne koristim jako dugo lucky patcher, baš zbog toga...

Nije besplatan. Mislim jeste, ali ako nije premium nemas opciju da prekines slanje poruke, i ne mozes da instaliras teme. A ne znam nijedan sms program dobar kao go sms pro, a mislim da sam ih sve probao, a da imaju popup opciju.

Jel ima lucky patcher neku alternativu?

Ne znam jel bi mogao da izvadiš sms app iz slim roma? Ima popup i delay pre slanja, samo nema teme od toga što si nabrojao.

Ima textra sve to, ima evolve sms sve to... Mislim teme ko teme, važno mi je da je tamna ostalo me ne zanima.

ima 8sms, potpuno je ista kao stock samo sa svim cm opcijama + many more i pop up naravno.. ja oduševljen

Pa nemam pojma, go sms pro mi je odlican u svakom pogledu, ne znam sto ga izbegavate.

Jer je Bloat-fest u malom. Kao i svi ostali "Go" proizvodi. :)

Po pitanju tvog problema, nije problem u Lucky Patcheru, već je moguće da si dostigao "limit" na telefonu koji je postavljen kako performanse telefona ne bi degradirale. Nikada nisam imao tako malo dostupne memorije, pa ne znam koji je limit na Nexus 4, ali je moguće da je tih 480MB.

ima 8sms, potpuno je ista kao stock samo sa svim cm opcijama + many more i pop up naravno.. ja oduševljen

+1 8sms je i moj izbor.

Ne verujem da je to limit za memoriju, ja sam imao na gnex oko 200 mb slobodno i radio je normalno :)

Zar nije besplatan go sms? Šta će ti lucky patcher? Šta će ti go sms uopšte? :d

Da, treba da obrišeš i app i dex fajl od nje (mislim da je u /data/app ili tako negde ne sećam se, ne koristim jako dugo lucky patcher, baš zbog toga...

Ne mogu nigde da nadjem te dex fajlove. U tom folderu su samo apk fajlovi. Obrisao sam go sms pro ali i dalje isto.

I jos jedna stvar. Imam purity rom. Nije mi jasno odakle meni neka verzija od 29. marta kad je poslednja koja postoji od 22. marta, koji inace imam na drugom N4?! Taj od 29.3. mi ima Tap&Pay opciju a ovaj od 22.3. nema. Cudno.

Poslednja izmena:
Nije to limit. Imao sam do juce 96Mb slobodno. I to par dana, mrzelo me da prebacim na komp to sto sam skidao.

Ma jok, kakav limit, obrisao sam 5-6 aplikacija po 5-10MB da oslobodim mesto i i dalje ne mogu da instaliram aplikaciju od 1,3MB.

Limit verovatno zavisi od samog ROM-a. Da li još neko ima Purity ROM kako bi proverio?

Nab, jesi li probao najjednostavniju stvar, restart telefona?

Jesam, nije pomoglo. Probacu posle dirty flash, da vratim na verziju koju imam na drugom telefonu. Jel samo uradim clean dalvik i cache, nista vise? Hteo bih da zadrzim sva podesavanja i save games.

Probaj samo da uradiš brisanje dalvik-a i keša, bez flešovanja.

Nazad
Vrh Dno