- Učlanjen(a)
- 06.06.2012
- Poena
- 229
Eto znaci dt2w iskljucite, ja taj shit ne koristim.
Problem solved.
Nije to shit vec extra stvar. DT2S na status baru i DT2W i ne treba power dugme. Velika usteda.
Eto znaci dt2w iskljucite, ja taj shit ne koristim.
Problem solved.
Ma pusti ih, to slušaju Stjepanove neke tips and tricksJa furam b44 upstream od večeri otkad je lik izbacio tu verziju, nikad nijedan problem. Isto je bilo i sa b43.
Ušteda čega? Za čega da štedim?Nije to shit vec extra stvar. DT2S na status baru i DT2W i ne treba power dugme. Velika usteda.
Ušteda čega? Za čega da štedim?
Kakvi ste još malo pa će te držati telefon u celofanu zapakovan, samo probusiti rupice za mikrofon i zvučnik i da ne pipate telefon.
Pogresno si shvatio i protumacio izgleda. Ne radi se o cuvanju telefona, ili power dugmeta, vec jednostavno olaksava koriscenje, usteda zivaca i vremena :d. Lakse je (i ne moras pomjerati prste tj. saku) 2x tapnuti na ekran nego pritiskati dugme sa strane.
Npr. Meni smeta kad koristim telefon (citas nesto ili skrenes paznju i pogled) i ugasi mi se ekran, pa moram dugme sa strane, zar nije ovako lakse. Touchwake je isto dobra stvar i manje potencijalno problematicna.
a je l' imate problem kada koristite dt2w ili s2w da prilikom poziva ne gasi touch i onda uđe tipa u clock aplikaciju ili neku drugu?
Mirage isto kao i ovi. Bar meni nije valjao. Moze link ili objasnjenje za to modovanje kernela preko skripte?
Taj s2w i t2w nikad nece radiditi kako treba na nexus4.
Ili ce vremenom zablokirat ekran tako da mora restart ili ce dok razgovarate ekran iako naizgled ugasen ostat upaljen. Tako da ce reagovar na dodir obraza i ulaziti u razne app ili settingse, ko zna sta sve mozes uraditi obrazom ako je neki duzi razgovor.
Nego, jel ima kakvih leakova za n6?
Ja bih voleo LG da se zaobidje. Ni N4, a ni N5 ne mogu da naprave bez greske, svaki ima fabricku gresku... Najvise bih voleo Samsung, pa onda HTC...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari