Šta je novo?

LG Nexus 4

@2pac

Trebao si na home screen da stavis jos koji red ikonica :)

Ti si to podesio ranije pa zaboravio,inace nalazi se u security delu.

uploadfromtaptalk1395077748245.jpg

Poslednja izmena:
Hahaha, jeste majku mu tamo je. :d
Ja to sve namestim čim ubacim rom, pa se zaboravi :)

Ja furam b44 upstream od večeri otkad je lik izbacio tu verziju, nikad nijedan problem. Isto je bilo i sa b43.
Ma pusti ih, to slušaju Stjepanove neke tips and tricks :p
Nije to shit vec extra stvar. DT2S na status baru i DT2W i ne treba power dugme. Velika usteda.
Ušteda čega? Za čega da štedim?

Kakvi ste još malo pa će te držati telefon u celofanu zapakovan, samo probusiti rupice za mikrofon i zvučnik i da ne pipate telefon.

Ušteda čega? Za čega da štedim?

Kakvi ste još malo pa će te držati telefon u celofanu zapakovan, samo probusiti rupice za mikrofon i zvučnik i da ne pipate telefon.

Pogresno si shvatio i protumacio izgleda. Ne radi se o cuvanju telefona, ili power dugmeta, vec jednostavno olaksava koriscenje, usteda zivaca i vremena :d. Lakse je (i ne moras pomjerati prste tj. saku) 2x tapnuti na ekran nego pritiskati dugme sa strane.

Npr. Meni smeta kad koristim telefon (citas nesto ili skrenes paznju i pogled) i ugasi mi se ekran, pa moram dugme sa strane, zar nije ovako lakse. Touchwake je isto dobra stvar i manje potencijalno problematicna.

Poslednja izmena:
Ja drzim na dva minuta da mi gasi ekran tako da ono, nije mi problem :)

Da mi je manja saka i da je ekran 5"+ verovatno bih trazio tu opciju, ali N4 mi je ono bas full velicina, tako da mi nije tesko da posegnem za power dugmetom.

Pogresno si shvatio i protumacio izgleda. Ne radi se o cuvanju telefona, ili power dugmeta, vec jednostavno olaksava koriscenje, usteda zivaca i vremena :d. Lakse je (i ne moras pomjerati prste tj. saku) 2x tapnuti na ekran nego pritiskati dugme sa strane.

Npr. Meni smeta kad koristim telefon (citas nesto ili skrenes paznju i pogled) i ugasi mi se ekran, pa moram dugme sa strane, zar nije ovako lakse. Touchwake je isto dobra stvar i manje potencijalno problematicna.

staviš screebl pa ti se to neće dešavati :p

a je l' imate problem kada koristite dt2w ili s2w da prilikom poziva ne gasi touch i onda uđe tipa u clock aplikaciju ili neku drugu?

a je l' imate problem kada koristite dt2w ili s2w da prilikom poziva ne gasi touch i onda uđe tipa u clock aplikaciju ili neku drugu?

Ista stvar se i meni desavala, mnogo me je nerviralo. Pojaca osvetljenje ili udje u neku app.

Je l' pricamo o istom telefonu :D Zadnji put razne takve probleme sam imao na SGS-u sa CM-om :D

Pa mislim, tema je Nexus 4, tako da pricamo o tom telefonu :)

To da ostane upaljen ekran bilo mi je na francu i hellsu. Zato sam sam na semaphore. Ludeo sam od toga.

Pored Semaphora dobar je i Moob, a i Mirage :) ALi su dosta "osakaceni" nemaju svih ovih fora. Nezgodno je sto ni Trickster nije svemoguc, pa smara podesavanje kernela preko skripte u init.d. :) Volim najvise kernele koji imaju svoju APP.

Mirage isto kao i ovi. Bar meni nije valjao. Moze link ili objasnjenje za to modovanje kernela preko skripte?

Mirage isto kao i ovi. Bar meni nije valjao. Moze link ili objasnjenje za to modovanje kernela preko skripte?

/system/etc/init.d
Skripta sr zove vjerovatno 00Config, edituje se kao textualni fajl.
Ne znam da li vazi to za sve, mada bi trebalo. Npr Moob je imao opciju DT2W Trickster je nije vidio, pa se moralo tako podesavati da enableujes/disableujes ili preko terminala.

Poslednja izmena:
Mebi kernel rweaker uopste nije video opciju za dt2w. Pa sam instalirao njegov manager. :)
Pricam za semafor. :)

Taj s2w i t2w nikad nece radiditi kako treba na nexus4.
Ili ce vremenom zablokirat ekran tako da mora restart ili ce dok razgovarate ekran iako naizgled ugasen ostat upaljen. Tako da ce reagovar na dodir obraza i ulaziti u razne app ili settingse, ko zna sta sve mozes uraditi obrazom ako je neki duzi razgovor.

Nego, jel ima kakvih leakova za n6?

Taj s2w i t2w nikad nece radiditi kako treba na nexus4.
Ili ce vremenom zablokirat ekran tako da mora restart ili ce dok razgovarate ekran iako naizgled ugasen ostat upaljen. Tako da ce reagovar na dodir obraza i ulaziti u razne app ili settingse, ko zna sta sve mozes uraditi obrazom ako je neki duzi razgovor.

Nego, jel ima kakvih leakova za n6?

Prerano je za tako nesto. Glavno pitanje je da li ga raditi LG ili Motorola. S obzirom da Motorola nema vise nista sa google, nije nerealno ocekivati opet LG uredjaj.

Da.. Veoma moguce da bude lg. Mada ja ne bi iskljucio ni lenovo kao sledeceg proizvodjaca n6

Ja bih voleo LG da se zaobidje. Ni N4, a ni N5 ne mogu da naprave bez greske, svaki ima fabricku gresku... Najvise bih voleo Samsung, pa onda HTC...

I ja bih voleo samsung :D

Nista od toga.. Politika googla je da pomaze proizvodjacima da se probiju na trzistu. Znaci ako ne bude lg onda samo mogu da budu lenovo,asus ili hauwei

Znaci jos vise fabrickih gresaka :d

Ja bih voleo LG da se zaobidje. Ni N4, a ni N5 ne mogu da naprave bez greske, svaki ima fabricku gresku... Najvise bih voleo Samsung, pa onda HTC...

LG telefoni su mi skroz ok ako nemaju njihov softver (jer to očigledno još uvek ne znaju da napišu). Ne bih voleo da bude Samsung (i neće, jer je najveći trenutno), ali HTC... što da ne. Ali najverovatnije će ponovo biti LG.

Ma nije problem sw, svejedno ce biti AOSP, ali pogle N4 koliko je imao problema u prvih 6 meseci mozda vise, pogle opet N5 koliko ima fabrickih gresaka... Mislim nedopustivo.

Lenovo je beton, bilo bi ok da oni budu. Mada meni je svejedno ko god da bude. I da EI Nis ne bih se ljutio. Bitno da je Nexus.

Nazad
Vrh Dno