Šta je novo?

LG Nexus 4

Mislim da trebas da oznacis opciju u Wugu da se uredjaj nalazi Bootloader Mode (naravno startuj ga u tom modeu), a ne ADB (Device ON) . To je u Advanced Meniu, i taj Meni ti treba za ovo. :)

Probaj onda Pushovati porebne fajlove, ako ne uspije takoonda cemo manuelno. (Manual CMD Input)

Poslednja izmena:
znas li mozda gde se nalazi ta opcija , ne mogu da je nadjem?
Hvala vam na pomoci, pogotovu u ove kasne sate!

naso sam je u advanced options :) sta dalje da radim s obzirom da sam flesovao zip file u system "fastboot flash system *.zip?

Pa sta moze drugo biti :guitar: Dinge brate napravi sebi problem, negledajuci .zip je l' OK. Pa ne stave svi oni bezveze MD5 da se provjerva, Sunce ti kalajisano :)

pita me za putanju gde da ubaci zip file. da ubaci u /sdcard/ ili je druga putanja?

A jesi spor i pitas trivijalne stvari, da na /sdcard. AKo hoces pozuti ja odo' jos malo, pa nek neko drugi nastavlja, ili nastavljaj sutra :)

nece preko adb nije prepoznat, cekirao sam opciju da sam u fastboot.

Probaj otkucati onu komandu preko manual inputa u cmd-u.

ZIP preimenuj u npr update.zip i kopiraj ga gdje je WugFresh instaliran (tamo gdje je ADB i Fastboot fajl).

Kod:
adb push update.zip /sdcard

ili ovo:

Kod:
adb sideload update.zip

Poslednja izmena:
edevice not found...jednostavno adb ne vidi moj fon. na obe komande isto.

Poslednja izmena:
Ne mogu da se sjetim sta sam ja radio, kasno sad pa ne mogu da razmisljam, isti problem sam imao, a bas jednostavno :D

Udji u Recovery ima opcija apply update.zip preko sideload :)

Pa posle otkucas sledecu komandu na kompu

adb sideload update.zip

I onda bi trebalo da flesuje update.zip (preimenuj ga)

Nadam se da si skontao ;)

Poslednja izmena:
Negdje grijesis

0. Preimenj purity.zip u update.zip
1. Update.zip prebacis tamo gdje je instaliran WugFresh u direktorijum zajedno gdje su adb fastboot itd.
2. Telefon startujes u Recovery Mod - Apply Update.zip Over Sideload
3. Otvoris CMD iz WUgFresha i otkucas sledece:

adb sideload update.zip

<ENTER>

TO bi trebalo biti to.

Poslednja izmena:
Boga pitaj sta ti radis. Mozda si nesto zayebo onim flesovanjem, pa ces mozda morati Stock Image opaliti. No, prepustam te drugima, nek nastave ako hoce :)

Kakav si ne bi me cudilo i da telefon nisi povezao sa kompom, haha :D (salim se :d)

Imam mali problem. Koristim Purity rom i aktivirao sam art. Od tada mi ne radi Ex Dialer uopste. Obrisao sam ga i stavio najnoviju 160 narodnu verziju ali nece da se instalira. Pokusao sam da instaliram sa Play-a ali dobijam gresku "unknown error code during application install -24". Jel ima neko ideju zasto se ovo desava i eventualno kako da resim?

dinge jel si namestio? kad vidim stjepana kako popravlja ljudima telefone preko toolkita diže mi se kosa na glavi :D

@vojkan
Nisam jos uvek.cim se vratim sa posla sedam uz komp pa polako.Stjepan je izgleda radio to vise puta pa zna covek. Za sada ostaje da nadjem nacin kako da ubacim na sdcard zip fajl sa romom.telefon butuje u fastboot, adb nece a fastboot radi, cwm takodje radi.muka ziva...ili da na kraju vratim sve na stock a sto ne znam kako (za sad).
@ciril
Hvala i ovde, prbacu popodne to sa driverom.

Jel se neko igrao sa MultiRom Managerom .Sad sam ga instalirao pa da se malo igram sa više Romova.

^ Radi odlično MultiROM. Koristim ga od kako je izašla aplikacija. Odlična stvar.

^Videh pa rekoh ajde da probam.Jel se preko njega instalira novi Rom ili iz TWRP Recovery.
Znam da ti je kataklizma primarni Rom,koji još koristiš(neka preporuka)

Poslednja izmena:
ROM se instalira iz modifikovanog MultiROM TWRP-a. Svojevremeno mi je bilo potrebno par različitih sistema zbog projekta, pa sam koristio Cataclysm + Ubuntu Touch + FirefoxOS. Trenutno koristim Cataclysm + AOKP (Android 4.3) zbog fleša, mada retko prebacujem. MultiROM ujedno koristim da isprobam nove ROM-ove, jer je vrlo praktična stvar.

Vrh Dno