Šta je novo?

LG Nexus 4

Kad pustim neki video na stock media playeru i kad hocu da premotam malo unaprijed kliknem negdje po sredini odjednom se sve zamrzne i poslije 2-3 sek cuje se zvuk ali se slika zamrzne, a ako ne prebacam nego pustim normalno da ide od pocetka do kraja video slika i zvuk idu sinhronizovano. Interesuje me to je prepostavljam zbog obicng media playera, pa me imate li koji drugi da mi preporucite ? :)

Kako ne, ja sam stari PSX fan :)
Velocity je projekat glavnog PSX dev-a (ctfrommn) i zasnovan je na poslednjim source-ovima sa gomilom optimizacija i bez ikakvih dodatnih opcija (dakle, kao stock). Brži je od PSX-a a verujem i od većine ostalih ROM-ova, samo brzina, 0 features-a. Koristim custom kernel koji dolazi uz ROM.

Kad pustim neki video na stock media playeru i kad hocu da premotam malo unaprijed kliknem negdje po sredini odjednom se sve zamrzne i poslije 2-3 sek cuje se zvuk ali se slika zamrzne, a ako ne prebacam nego pustim normalno da ide od pocetka do kraja video slika i zvuk idu sinhronizovano. Interesuje me to je prepostavljam zbog obicng media playera, pa me imate li koji drugi da mi preporucite ? :)

Mx Player

Kako ne, ja sam stari PSX fan :)
Velocity je projekat glavnog PSX dev-a (ctfrommn) i zasnovan je na poslednjim source-ovima sa gomilom optimizacija i bez ikakvih dodatnih opcija (dakle, kao stock). Brži je od PSX-a a verujem i od većine ostalih ROM-ova, samo brzina, 0 features-a. Koristim custom kernel koji dolazi uz ROM.

Hvala, moram razmisliti o njemu. Dobar rezultat baterije imas :) To me prvo privuklo za Velocity.

UVuj i ti pa ces imati. Mislim i da taj Velocity radi UV po defaultu kao i hellscore. I jos par usteda.

Evo ja za sada 2h SoT, 6h na bateriji, ostalo jos 73%, izgurace opet na 5h otprilike. Uglavnom Tapatalk i Chrome i ceprkanje po telu, otvaranje/zatvaranje, brisanje/instaliranje.

Poslednja izmena:
Ne moze ti niko reci dokle mozes da gonis. Kod svakoga je razlicito.
Ja sam stavio na max, skinuo boost, i lower i higher stavio na 150
uvybuha8.jpg
abajy9e9.jpg
bebugyme.jpg
e8e8y5at.jpg

dubu2e8y.jpg

Poslednja izmena:
Ala ga pretera, Stjepane... Da li je to stabilno uopste na 1.35GHz uz toliki UV?

nejaze8a.jpg

jyra7y3y.jpg

Poslednja izmena:
Ala ga pretera, Stjepane... Da li je to stabilno uopste na 1.35GHz uz toliki UV?

Ni jedan reboot niti zamrzavanje vec 15ak dana od kad imam kernel. I ranije sam ga koristio isto ovako nikad problema.
Nije samo do toga, dobar je i ovaj dyn hotplug, jer je bolje za potrosnju (a i grijanje) da radi vise jezgri na manjoj freq, nego manje jezgri na vecoj freq, negdje sam citao to.

Jok, stock naponi na Velocityju :)

Onda je impresivan rezultat i ne ide mi u glavu kakve su to optimizacije tolike onda. Za hellscore sam siguran da radi UV koriatio sam ga nekad.

Poslednja izmena:
Ni jedan reboot niti zamrzavanje vec 15ak dana od kad imam kernel. I ranije sam ga koristio isto ovako nikad problema.
Nije samo do toga, dobar je i ovaj dyn hotplug, jer je bolje za potrosnju (a i grijanje) da radi vise jezgri na manjoj freq, nego manje jezgri na vecoj freq, negdje sam citao to.

Ima li u ovom menadzeru dyn podesavanje ili moram iz trikster-a?

Pa to je default menadzer sa semaphore. Isti je autor. Nema potrebe da koristis trickster. Uvijek je bolje koristiti app od deva kernela.

Juce ugasio servis SystemUpdate za OTA, posle restarta wakelockovi poceli, skoro 3h drzali budnim tel.

Obavezno instalirati i npr wakelock detector, da se prati stanje baterije da ne bude curenja bespotrebnog.

Poslednja izmena:
I ja slabije igram igre, skoro nikako, dosadi mi za 20 minuta, pogotovo ne neke 3D. Slabo ih i na kompu igram a ne na telu. Vise volim TT, surfanje, email, multimedia i appove i malo cacakanje oko OSa :)

Sto bih morao da igram igrice? Ni na kompu ih vise ne igram, izgubio sam zelju malo. A za tapatalk, fejs i jos po koju stvar mi ne treba 3g. Ukljucim ponekad kada mi treba brzi net :)

Omatorili ste :D

Ima ovde i poslovnih ljudi, nisu sve dangube. Email, besplatni pozivi (Viber , GTalk npr), internet...itd sve u pokretu. Samo za to ti se isplati.

Koji je najbezbolniji nacin prelaska sa Franco kernela na Semaphore bez gubitka podataka i podesavanja?

Flash stock kernela pa onda koji hoćeš (semaphore).

Legoh popodne da odmorim, cini mi se da je ostao na 30-ak % baterije, kad sam ustao, ugasen, prikacim ga na punjac kad ono haos. :D
uploadfromtaptalk1391455320288.jpguploadfromtaptalk1391455330143.jpguploadfromtaptalk1391455367074.jpguploadfromtaptalk1391455375513.jpg

Nece moci samo stock kernel imaces bootloop. Mislim da mora kako vec zovu dirty flash roma, da pregazi i neke modifikacije u systemu. Tako je bilo jedino da nisu sta izmjenili na ovom KK.

Pa tako sam ja menjao drugu kernel... Mada to beše na 4.3
Onda proverite na xda...

Nazad
Vrh Dno