Šta je novo?

LG Nexus 4

Za sms koristi Textru, odlicna je! Hangouts i stock sms app mozes u podesavanjima da disable-ujes ako hoces.

Ne mogu da vjerujem kako jednsotavno rjesenje da ugasim zvuk da se toga nisam sjetio..Instalirao sam textruu super je.Jos jednom hvala ;)

Koja vam je ta aplikacija textru, jel se bas tako zove ne mogu da je nadjem na marketu.

@Stjepan
U SlimBean-u je moguce svasta ubaciti u NavBar, pa tako i PowerOffButton. :)

Ubacio poslednji LIQUID SMOOTH i Semaphore i imam sta da vidim. Iako sam prelazio sa prethodne verzije LIQUID SMOOTH-a (naglasavam da sam brisao sam dalvik i cache), boje su mi se invertovale i sve se pobrisalo (ne iz storage nego kao dam uradio klasican wipe data). Probam ponovo normalno kao sto pise da ubacim i isto se desi. Boje su skroz suprotne i vratio se na hells.

Liquid Smooth je baziran na CM-u (čak to i piše u OP-u, velikim slovima) i treba ti CM compatible kernel.

Bio sam na Liquidsmoth jedno nedelju dana sve super,ali ipak mi je Cataclysm najbolji pa sam se vratio na njega.Najduže mi drži bateriju zbog Smart Radio opcije.

Stigao sa stock 4.4.2, fleshnuo PA 4 video da nema jos hybrid I pie, fleshnuo cm 11.2 nightly ne radi wifi, I posle koji god Sam fleshnuo ne radi nesto Ili WiFi Ili nisam dostupan Ili ne mogu DA zovem. Kontam DA je nesto vezano za radio. Vratim ga na stock sve radi all nemam zvuk u slusalici. Probacu opet sock sa wugom kad dodjem kuci...

Vratio na stock isto sve, probao sam Telenor karticu i sve radi normalno, a moja VIP nece. Kad odem manuelno da trazim mreze dobijem izmedju ostali i 2 puta VIP Srb, kad selektujem prvu radi sms radi sve ali ne mogu da zovem i ne mogu da me pozovu. Kad selektujem drugu mogu da zovem ali mi je ukljuceno ono R ( roming )... Moguce je da je do mreze, evo sada ih zovem.

Vratio na stock isto sve, probao sam Telenor karticu i sve radi normalno, a moja VIP nece. Kad odem manuelno da trazim mreze dobijem izmedju ostali i 2 puta VIP Srb, kad selektujem prvu radi sms radi sve ali ne mogu da zovem i ne mogu da me pozovu. Kad selektujem drugu mogu da zovem ali mi je ukljuceno ono R ( roming )... Moguce je da je do mreze, evo sada ih zovem.

u temi za vip se bune da nekima ne radi mreza vec skoro pola dana.. mozda je do toga.

Pozdrav Nexus-ovci, potrebna pomoc....uskoro uzimam cetvorku i imam jedno pitanje za vas iskusne. Koliko to drzi baterija, posto cujem/citam razne price za Nexusovu bateriju...?
Znaci neko prosecno koriscenje (Whats App, Viber, Gmail, Email, malo surfa, Facebook i slicno. Ne slusam muziku.)
Android sam korisnik vec godinama, tako da mi je punjenje telefona svaki dan-dan i po, normalna pojava :)

Pozdrav Nexus-ovci, potrebna pomoc....uskoro uzimam cetvorku i imam jedno pitanje za vas iskusne. Koliko to drzi baterija, posto cujem/citam razne price za Nexusovu bateriju...?
Znaci neko prosecno koriscenje (Whats App, Viber, Gmail, Email, malo surfa, Facebook i slicno. Ne slusam muziku.)
Android sam korisnik vec godinama, tako da mi je punjenje telefona svaki dan-dan i po, normalna pojava :)

Trebalo bi da možeš da izvučeš 3,5-4 h screen on.

Koji god Android telefon, od ujutru do uvece ti je plafon. :)

Ne pamtim kad sam imao ovakvu %(t) ka-ku. Restartovao ga 10x skoro, bez dropova, koja ne pada strmoglavo. :D

a9aju5e9.jpg

Poslednja izmena:

Za surf i Fejs palis 3G kad hoces da ih koristis i ima da gura lagano do kasno u noc :)

Surf i Fejs su obicno kad sam kuci ili na poslu i tad je skoro uvek na wifi....Kad sam napolju ili gde nema wifi onda je 2g ukljucen. 3G samo po potrebi, retko.

Nije losa baterija, trebalo bi da ti zadovolji potrebe. Uzimaj ajde, da sirimo Nexus familiju!
:)

Velocity :)

Prilozi

• Screenshot_2014-02-03-14-31-43.png
    Screenshot_2014-02-03-14-31-43.png
    158.3 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot_2014-02-03-14-31-52.png
    Screenshot_2014-02-03-14-31-52.png
    120.4 KB · Pregleda: 127
  • Screenshot_2014-02-03-14-32-02.png
    Screenshot_2014-02-03-14-32-02.png
    97.7 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot_2014-02-03-14-32-19.png
    Screenshot_2014-02-03-14-32-19.png
    145 KB · Pregleda: 122
Džaba kad će Big G da je ugasi 2015...ostaje samo da se nadamo da će biti jeftinih kvalitetnih uređaja na stock-u...

Ako ugase NExus serija, bice neka dru. Ne mogu ostati bez test telefona i onih na kojima ce se raditi prezentacija novijih androida. Ne mora biti jeftin, samo da nije skuplji od drugih :)
Ovakav telefon polovan za manje od 200€ je dzaba u odnosu na druge sto jest' jest', i ne da je best buy, vec best buycina .

TO je to. I ja izvucem toliko, ne moze bolje, neki maximum maximuma. :)

Spavaš li ti? 24h uptime a ne mogu da izvalim bar 5-6h idle u cugu :D

Spavaš li ti ? Izgleda jedino kad pošten narod radi. :D Lezi ljebu da te jedem :D
ZAr ima neko da gleda ono njesra Super Bowl. Meni je jedino zanimljivo Half Time Show ako bude OK,sad je bilo bzvz.

Da ne bude skroz off, Luka postavi link od Velocity sa XDA :D

Nazad
Vrh Dno