Vratio na stock isto sve, probao sam Telenor karticu i sve radi normalno, a moja VIP nece. Kad odem manuelno da trazim mreze dobijem izmedju ostali i 2 puta VIP Srb, kad selektujem prvu radi sms radi sve ali ne mogu da zovem i ne mogu da me pozovu. Kad selektujem drugu mogu da zovem ali mi je ukljuceno ono R ( roming )... Moguce je da je do mreze, evo sada ih zovem.
Pozdrav Nexus-ovci, potrebna pomoc....uskoro uzimam cetvorku i imam jedno pitanje za vas iskusne. Koliko to drzi baterija, posto cujem/citam razne price za Nexusovu bateriju...?
Znaci neko prosecno koriscenje (Whats App, Viber, Gmail, Email, malo surfa, Facebook i slicno. Ne slusam muziku.)
Android sam korisnik vec godinama, tako da mi je punjenje telefona svaki dan-dan i po, normalna pojava![]()
Trebalo bi da možeš da izvučeš 3,5-4 h screen on.
Koji god Android telefon, od ujutru do uvece ti je plafon.![]()
Pozdrav Nexus-ovci, potrebna pomoc....uskoro uzimam cetvorku i imam jedno pitanje za vas iskusne. Koliko to drzi baterija, posto cujem/citam razne price za Nexusovu bateriju...?
Znaci neko prosecno koriscenje (Whats App, Viber, Gmail, Email, malo surfa, Facebook i slicno. Ne slusam muziku.)
Android sam korisnik vec godinama, tako da mi je punjenje telefona svaki dan-dan i po, normalna pojava![]()
Liquid Smooth je baziran na CM-u (čak to i piše u OP-u, velikim slovima) i treba ti CM compatible kernel.
Pretpostavljao sam to, a da li postoji CM verzija Semaphore-a?
Nije losa baterija, trebalo bi da ti zadovolji potrebe. Uzimaj ajde, da sirimo Nexus familiju!
![]()
Džaba kad će Big G da je ugasi 2015...ostaje samo da se nadamo da će biti jeftinih kvalitetnih uređaja na stock-u...
Velocity![]()
Velocity![]()
Spavaš li ti? 24h uptime a ne mogu da izvalim bar 5-6h idle u cugu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari