Šta je novo?

LG Nexus 4

Svejedno je, gapps ko gapps, pogodi samo verziju androida. Preporuka za banks, core ili standard

Nema... 0 folders 0 apps na download linku...
Svejedno skinuo sam ove banks KOR.
Da probam i taj PSX...

Da li se nekome desava da recimo kada pozvoni tel, i recimo slucajno se izdaje sa glavnog ekrana, recimo spustim notifikacije, vise nikako ne mogu da dodjem do menija i javim se na poziv. Pokusao sam sve. Meni je mnogo bolje radio tel na 4.4 nego na 4.4.1 purity+hells. Desavalo mi se i bez hells kernela.

Ne mogu da instaliram PSX :) :)
nece da prodje instalacija, verovatno imam problem do TWRP-a (2633) mora li da se instalira ovo iz cwm-a?

Ne mogu da instaliram PSX :) :)
nece da prodje instalacija, verovatno imam problem do TWRP-a (2633) mora li da se instalira ovo iz cwm-a?

Uradi restart bootloadera i ponovo udji u twrp i pokusaj opet, uspece. Isti problem sam i ja imao

Imao sam pravi kosmar, sanjao sam da sam izneverio Nexus i presao na G2... :confused:

Uuuuuu nikako to :p

Valjda posledica toga sto ih dosta uporedjujem ovih dana, i bas mi bodu oci Baterija, malo veci ekran i kamera koji su na strani G2. Ali ipak na kraju dana samo je jedan Nexus. Samo on ima milionsku podržku developera i gomilu custom ROM-ova :) Jednom Nexusovac uvek Nexusovac! :-D

Koji rez je u pitanju? Okači lepo screenshot na tinypic ili koji god servis preferiraš. :)

Ocu da namestim ovaj Smart 3G na Kataklizmi, al nesto mi ne prebacuje sam poato ili janisam dobro namestio ili od 442 ta opcija nesto i ne sljaka. Pa me interesuje network treshhold speed na kolko da podesim da bi prebacivao kako treba ili sta vec treba da namestim. :)

Default sam ja to ostavljao... Kako hoćeš da se ponaša, kad da prebacuje? Aj ako ti niko ko ima cataclysm ne reši okači ss podešavanja da se podsetim kako izgledaju

Meni radi normalno bez ikakvih podesavanja.

Uzgred, koji je najbolji posle Kataklizme, a da je bez bagova?
Ovaj dev kao da je propao u zemlju. Nema ga mesec dana na forumu.

Pa nema ga zato sto je napravio savrsen rom koji nema potrebe vise bilo sta da se cacka. :)

Npr. Meni je na poslu 3G ocajan i ocu da kad sam na poslu da promeni na 2G i kad dodjem u npr. centar grada gde je 3G signal odlican vrati na 3G, a to se ne desava.

E to vec mora da se namesti preko treshhold, ali ne znam koliku vrednost da upisem. Meni je na primer u skoli i gradu odlican, a kuci los.

Meni radi normalno bez ikakvih podesavanja.

Uzgred, koji je najbolji posle Kataklizme, a da je bez bagova?
Ovaj dev kao da je propao u zemlju. Nema ga mesec dana na forumu.

Da i mene to čudi,ali mu je ovo ozdanje od 12.12.2013 rock stable.
Nadam se da će se pojaviti i ravijati i dalje rom.

^Ok mi je ovo sto su uveli u quick settings delu, ali me strasno nerviraju sto ne ubacuju svoje feature i sto je proslo toliko vremena.

Ja sam pronašao Igo 2.4 israel kada se instalira piše decembar 2013 ali ne radi na artu. Što se mapa tiče contrast Srbija kao što reče vojkan

Vrh Dno