Šta je novo?

LG Nexus 4

Ostavicu za sad kako jeste, recite mi znam da je bilo po sto puta, kakav case koristite?:) ja sam uz moj dobio onaj nillkin i dobar je i svidja mi se, al mi skroz neudobno da pritisnem power dugme kad otkljucavam.

Hellcore b42 i cao power dugme.Ukljucis opciju S2W i S2S i tako ga otkljucavas i zakljucavas telefon.

Tako nesto sam probao sa franco kernelom i nekim njegovim programom, al kad mi telefon duze stoji nece da se probudi dodirom ekrana, hoce li to hteti na hellcore, i pretpostavljam da mi pored tog kernela treba jos neki program nisam video da ima neka opcija za S2W i S2S u kataklizmi.

Tako nesto sam probao sa franco kernelom i nekim njegovim programom, al kad mi telefon duze stoji nece da se probudi dodirom ekrana, hoce li to hteti na hellcore, i pretpostavljam da mi pored tog kernela treba jos neki program nisam video da ima neka opcija za S2W i S2S u kataklizmi.

Skines Trickster mode sa play tu podesavas kernele.
Tu podesis S2W i S2S,jako lepo rade na hellcore b42 sve bagove je ispravio.

Sa HC b42 kernelom jel kasni i dalje ekran sa uključivanjem pri dolazećem pozivu?

Kasni neke dve sekunde,meni nesmeta.Nisam ni primetio dok ga izvadim iz dzepa ili torbice.

Sad sam trazio taj hellcore kernel i ja sam nasao neki hellcore b43, jel to taj?

Skines Trickster mode sa play tu podesavas kernele.
Tu podesis S2W i S2S,jako lepo rade na hellcore b42 sve bagove je ispravio.

Kakvo ti je stanje sa baterijom na hells kernelu?

CM snapshot...stabilan i savrsen iako nisam fan CM-a moram da kazem da je ispeglan vrhunski...baterija kao na stock-u. Podesavanja taman koliko treba (ne treba mi xposed).

Jel ima neko problem sa hells kernelom da dok traje razgovor par puta zavibrira telefon i poveca brightness na max?

Devojka je tak sad odradila OTA udpdate na Kitkat, ali nema dialer (tj phone app). Umesto toga se nalazi android logo i kad klikne pise da aplikacija nije instalialrana? Nisam pored telefona pa da mogu da cackam. Jel zna neko u cemu je fora i kako se resava?

Lazna uzbuna nasla je u app draweru, samo je promenjena ikona i verovatno osnova aplikacije...

Poslednja izmena:
Verovatno joj se zaglavila stara ikona, tj ikona do starog dialera. Neka je obrise. Udje u app drawer, nadje phone aplikaciju i izvuce je na home page.

Ako dobijas glavu za glavu vredi :D Pa preciziraj koja je doplata ili sta vec, pa da se vidi da li vredi.

Vredi doplata od 100e.. Mada ne znam gde si nasao tu ponudu :)

Za te pare svakako vredi, ako je tako kako ti kazes :)

moj komsija je dobio nexus 5 a on to slabo koristi samo za razgovore pa je ponudio meni za te pare a da mu ja dam nexus 4
Pitam zato dali da uzmem posto imam 4-ku pa dali da dajem 100e za 5-cu mislim na razliku u samom telefonu, sta sve dobijam

Poslednja izmena:
Onda uzimaj dok se ne predomisli :p

Pa moze da dodje komsa na kafu i on moze da proveri za 20 minuta da l' sve radi, zar ne? :)

Vrh Dno