Šta je novo?

LG Nexus 4

Pazljivo sa tim kineskim, meni upravo "eksplodirao" jedan.

svi ti adapteri su kineski.. samo je pitanje kog su kvaliteta :D

Izvini, taj kome je 1e jedan dan života nema mobilni od 300 evra.

realno. plus pitanje je i kako placa racune za stan/kucu ako mu je jedan e jedan dan zivota,iako ne razumem sta znaci ta recenica..

Moze mala pomoc, sad dok sam prebacivao na mob neki folder od ok 500mb kopiranje mi stane a na mob izbaci android.process.media prestao sa radom, u folderu su slike i pdf fajlovi, sta bi to moglo da bude?

Spoji telefon na usb port na rear panelu, ne na port od kucista.

Spoji telefon na usb port na rear panelu, ne na port od kucista.

Ista prica i na rear panelu probao sam na vise portova na nekom izbaci gresku ranije na nekom kasnije, dal je to nesto do kompa, prebacio sam folder od giga bez problema al na njemu su bili neki apk a na ovom sto nece su slike, ne znam jel ima to neke veze.

Aj da pitam nešto, nisam dugo. :D

Je l' koristi neko Touch Control na Nexusu 4 naravno? Koji Kernel, ROM, šta-kako, free, paid, neke informacije mi dajte. Trenutno sam rooted stock a sviđa mi se fora.

Fora je odličana, samo ja imam osećaj da dosta srče bateriju. Ja sam koristio na purity romu i franco kernelu. Kad pokreneš prvi put pita te koji kernel imaš. Free verzija čini mi se ima samo slide2wake opciju.

dobra je fora i zgodna je samo da se koristi kada ti telefon bleji na stolu dok radis nesto tj kada te mrzi da stalno stiskas power dugme.. ja sam kupio appk kada je bila na popustu fazon 1.5 dolara. dobra je fora sto se jednim klikom gasi to smaranje,pa kada odes da spavas da ti ne bi kidalo bateriju samo ga ugasis a kada ti treba onda ponovo loadujes modul i to je to. zanimljiva stvar

Ja sam to na gnexusu nonstop držao, power dugme nisam ni koristio :)

Jel ima neka fora da se telefon zakljuca umesto slide-a pri dnu? Pricam o touch controlu

Nema koliko se sećam ali može da se napravi workaround. Kako bi hteo da ga zaključavaš?

Pa sta znam, mozda isto na dvoklik ili tako nesto

Trenutno sam na SlimKat-u kernel ima oznaku 1.61 kolko sam video a u TouchControl-u moze da se izabere Slim1.5+ ili Slim1.8. Probao sam obe i izbacuje mi da modul nije uspesno podesen/stavljen... :(

Trenutno sam na SlimKat-u kernel ima oznaku 1.61 kolko sam video a u TouchControl-u moze da se izabere Slim1.5+ ili Slim1.8. Probao sam obe i izbacuje mi da modul nije uspesno podesen/stavljen... :(

Stavi Franca :)

Ne volim Franca :p
Pritom posle moram da jurim update i za rom i za kernel, taj batica izbacuje weekly valjda.

r199 meni radi kao zmaj. r200 mi se cini da mi vise sisa bateriju. Ja se sa r199 ne mrdam :) Oprobaj

Meni je tako na gnex nekoliko meseci, zaboravio sam da koristim power dugme :p

Ma ne touch control, screen off and lock + Nova prime kombinacija :D
Inače fancy kernel koristim.

Ja koristim evo vec dva meseca Hellcore krenel.On ima opciju S2W i S2S namestis u trickstermodu i uzivas.Odlicno radi visr i ne koristim power dugme.

Jel moguce kod nas naci one dbrand folije, ovde sto sam video u temi svi su narucivali.

Nema kod nas,poruci sa sajta njihovog.

Vrh Dno