Šta je novo?

LG Nexus 4

aha brze je podigao sistem. Prvi boot traje krace.
ART dobro radi ali nije kompletan tj neke aplikacije kada si na njemu nece da rade kakao treba a primetio sam zagrevanje u gornjem delu kod kamere prilikom koriscenja arta.
Na dalviku je tel ladan kao spricer.
I neporijatno mi je bilo sto se prozori prebrzo otvaraju.

da li je bolje uzeti ovaj telefon ili alcatel idol x ot6040?izvinjavam se ako sam offtopic

znas i sam sta ce ti svi odgovoriti na ovoj temi.. :)

@dzonnii, cak ce ti i u temi za Idol X reci da je Nexus bolji :)

hvala...i meni je nexus dosta sigurniji,ali me je kopkalo to sto hvale i alcatel...a i karakteristike alcatela su sasvim solidne...:)

Meni nikako da se instalira 4.4.2 prijavljuje da ima update, skine ga resetuje se i kada se digne twrp krene instalacija i tu pise failed za neki fajl. Pogledao na Google treba da se uradi rename. Uradim to alu sad puca na drugom mestu uradim wipe dalvik cache isto probao sa wipe i system i opet isto. Prvi prob je bio u system/lib/hv/ pa tu neki sa 8960.so.bak pa kad skinem bak pojavi se ta druga greska.

hvala...i meni je nexus dosta sigurniji,ali me je kopkalo to sto hvale i alcatel...a i karakteristike alcatela su sasvim solidne...:)

Jesu solidne, ali brzina u radu ne moze da se poredi. Ima drug Idol X i poredili smo, dosta je bolji N4. Daleko od toga da je slab telefon Idol X

Meni nikako da se instalira 4.4.2 prijavljuje da ima update, skine ga resetuje se i kada se digne twrp krene instalacija i tu pise failed za neki fajl. Pogledao na Google treba da se uradi rename. Uradim to alu sad puca na drugom mestu uradim wipe dalvik cache isto probao sa wipe i system i opet isto. Prvi prob je bio u system/lib/hv/ pa tu neki sa 8960.so.bak pa kad skinem bak pojavi se ta druga greska.

Moraš da imaš stock recovery. Neće preko TWRP/CWM.

Izasao je factory image napokon, meni sad vec netreba posto sam odradio nekako preko OTA i meni je tako pucalo. Flashuj image i vozi :)

Ne mogu da instaliram whatsapp kad tel.prebacim u art. Pojavljuje se neka greska, nesto error 24.Jel ima neko od vas takav problem?Rekose da je whatsapp sredjen na 4.4.1 verziji, da li je moguce da na 4.4.2 opet neradi.

Vrati na Dalvik, instaliraj wsapp verziju 2.11.139 pa onda prebaci na ART i sljaka super.

Ja ne uspevam ni na taj nacin...

Ne moze, ako ti je odbio instalacij WA na artu i ako si vratio na dalvi opet nece hteti da se instalira.
Procedura je vratis na dal pa HR pa instaliras wa i druge programme koji nisu hteli rader na artu.
WA ce raditi na artu ali mora da se instalira na dalviku, za druge programme zavisi.
Mora na zalost HR zato sto nece drugacije da prihvati inst bez obzira sto si vratio na dal
Vratis na dalvik pa HR pa instaliraj i radice

Poslednja izmena od urednika:
Ne moze, ako ti je odbio instalacij WA na artu i ako si vratio na davlik opet nece hteti da se instalira.
Procedura je vratis na davlik, pa HR pa instaliras wa i druge programme koji nisu hteli rader na artu.
WA ce raditi na artu ali mora da se instalira na davliku, za druge programme zavisi.
Mora na zalost HR zato sto nece drugacije da prihvati inst bez obzira sto si vratio na davlik.
Vratis na davlik pa HR pa instaliraj i radice

Mislim da ne mora HR, ako ima root, dovoljno je da obrise wsapp folder pa instalira .139 pod Dalvikom pa prebaci na ART.

Mislim da ne mora HR, ako ima root, dovoljno je da obrise wsapp folder pa instalira .139 pod Dalvikom pa prebaci na ART.
Ja nemam root tako da to nisam probao, kod mene je moralo ovako.
Ja sam se vratio sa ART-a na Dalvik I nisam uspeo da instalirm programme koje nisu hteli na ART-u da se instaliraju, tek nakonn HR sam uspeo.

Da li neko ima problem sa Facebook aplikacijom? Kada sam presao na 4.4.1, u norifikacijama se pojavljuje sve sve sem poruka (isto je i sa 4.4.2). Probao sam sa brisanjem aplikacije i foldera, ali nista.

Da li neko ima problem sa Facebook aplikacijom? Kada sam presao na 4.4.1, u norifikacijama se pojavljuje sve sve sem poruka (isto je i sa 4.4.2). Probao sam sa brisanjem aplikacije i foldera, ali nista.

Ma kakav Face na telefonu to kao da nuklerni otpad stavljas :d

Ja sam imao taj problem još na JB 4.3. Jedino što sam mogao da uradim po tom pitanju je da instaliram FB Messenger, a hteo sam da ga izbegnem.

Ja sam imao taj problem još na JB 4.3. Jedino što sam mogao da uradim po tom pitanju je da instaliram FB Messenger, a hteo sam da ga izbegnem.

To mi se tek ne instalira :D Pre nekoliko godina znam da sam instalirao i dolazile mi notifikacije i od jedne i od druge aplikacije za istu stvar. Neka hvala :D

FB u kombinaciji sa njegovim Messengerom radi sasvim dobro. Nema duplih notifikacija.

To mi se tek ne instalira :D Pre nekoliko godina znam da sam instalirao i dolazile mi notifikacije i od jedne i od druge aplikacije za istu stvar. Neka hvala :D

Sa ovom novom verzijom je ok. Stižu ti samo poruke, a na FB aplikaciji ostale notifikacije. Pošto N4 ima i više nego dovoljno ram memorije, nećeš ni primetiti kada obe rade zajedno u pozadini.

Evo nece ni sa njim. Stvarno me mrzi da menjam sistem zbog toga.

Pa prvo probajte fb messager pa ga onda kudite, za to vreme koje ga niste koristili. Mnogo su ga popravili u zadnje vreme. Ni ja ga ranije nisam koristio ali sad je bruka kako je dobar :-D

Koliko srče bateriju fb messenger?

Koliko srče bateriju fb messenger?

Nisam primetio da postoji neka razlika u odnosu na ranije, pre nego što sam ga instalirao, ako misliš na to što radi u pozadini. Što se tiče njegovog korišćenja, definitivno manje troši nego sama FB aplikacija kada je koristiš za poruke.

Da li su one crne trake na vrhu i dnu ekrana providne sa verzijom 4.4 ili 4.4.2? Gledam na yt i zvanična verzija ima crne trake, a ovde pišu suprotno

Pa da ne troši značajno. Izvlacio sam bas velike SOT-ove a messager, wp i viber najviše koristim :-D
Sto se mene tice sms polako odlazi u istoriju :-D

Nazad
Vrh Dno