Šta je novo?

LG Nexus 4

Stigao 4.4.2, ne moze instalacija whatsapp-a bez obzira da li je dalvik ili art...

Kakvi bolidi, toliko su požurili sa izbacivanjem 4.4 da sad nedeljno štancuju update-ove... ja sam i dalje na 4.4 dok PSX ekipa ne spakuje 4.4.2 :D

pa ja sam rekao cim je izasao 4.4 da ce odmah izbaciti minimum 1 updejt.. tako se i desilo :D morali su da pozure zbog n5

Štancuju ove update ko ludi da ne bude ko sa 2.3 Gingerbird da završe tamo oko 7 ili 8 koji beše zadnji 2.3.7 ili 2.3.8

Multitasking radi ubija na 4.4.2
Nije mi ovako radio ranije...

Sa play s,deinstalirao sam ga kad je izasao 4.4 i sad bas probam,instalirao je bez problema i radi sasvim normalno.probaj factory reset ili restart...

Ne kapiram zasto se ovoliko ceka na PA 4.4 rom??? Da PSX ima one hybrid opcije sad bih presao na njega.

Odradi ga sam. Tebi izgleda jedino stock radi dobro :D Izdao si CM.

ma nije mi frka, samo pitam :D

evo već 5i dan stock bez problema, ali mi baš fale neke stvari iz cm :/ još par dana pa ću da instaliram i "kupljene" aplikacije.. sasvim moguće je da je nešto od toga gasilo telefon, no videćemo još

PA ima problem da implementira hybrid u novi kod, a kako saltaju apdejte ovi iz google neka i cekaju.

Ima li negdje nekih izvještaja i testova kamere sa 4.4.2? Ako su je popravili softverski na N5 valjda su mogli i na N4.

4.4.2 Dobih OTA sinoc. wa radi ali mi je vec bio instaliran na 4.4 nisam radio HR telefon i bez HR radi kako treba.

Ljudi treba mi mala pomoc.
Ne radi mi AdAway, tj ne radi uvek i ne radi dobro. Kad sam prvi put instalirao, nisam imao reklamu ni u jednoj igri, a posle toga kao da nemam taj program, regularno pegla po reklamama. Je l treba nesto posebno da se podesava ili samo da se instalira (sto sam ja i uradio)? Inace koristim build 10.09.13.

Pitacu opet, posto nisam dobio ota updejt, jos uvek mi nije ponudjen hoce li fora sa stopiranjem onog google servisa pomoci kao sto je to bio slucaj za 4.4?

Nazad
Vrh Dno