Šta je novo?

LG Nexus 4

Posto sam zagrizeni korisnik "PIE controls-a", imam jedno pitanje za korisnike Kit Kat-a (i cokoladice i software-a). Da li postoji neki drugi nacin da se u potpunosti sakriju soft tasteri kako bih mogao da koristim LMT Launcher za PIE ili mora se ceka GMD Auto hide i slicni programi? Pod utiskom sam da CM i PA timovi hoce da zaobidju PIE i predju na ovaj immersive mod, koji se meni ne dopada i deluje mi neprakticno.

Xposed framework i gravity toolbox, bolje i elegantnije rijesenje za pie i ostale dzide.

@Vojkan
E zaboravio sam na tu varijantu, probacu veceras da rucno izmenim fajl, valjda je isto kao i ranije na 4.3

@Zlatan
Ja sam pod utiskom da Xposed je uglavnom namenjen stock romovima, ne znam kako se podnosi sa Cyanogenom? (zaboravio sam da napomenem)

Jel treba da se brise cache i dalvic cache ili se samo flesuje iz recovery-a?
Mislim da ne mora. Mada ako hoces uradi, nista te ne kosta. :)

Ja sam pod utiskom da Xposed je uglavnom namenjen stock romovima, ne znam kako se podnosi sa Cyanogenom? (zaboravio sam da napomenem)

Ja ga koristim na CyanogenModu 11 (4.4.1). Xposed+GravityBox. Sve je krenulo od toga sto sam hteo da onemogucim battery low alert (onaj prozor sto iskace i zvuk) i to je bio jedini nacin.
NEma sukobljavanja, cak i ako su iste stvari ukljucene, "slusa" one CM-ove. Ja sam aktivirao one modove koje CM nema, a smatram ih korisnim. :)

Poslednja izmena:
Pa instalijraj i vidi,ja ga koristim sa psx koji je aosp based.

Pa tako i pise da je namjenjem AOSPu i njemu bliskim ROMovima.

Danas sam i ja postao vlasnik Nexusa 4, doduse stize mi za koji dan iz Svice ali mi upao potpuno neplanirano za neke male pare pa sam odustao od Nexus 5 ☺ do sad sam koristio galaxy nexus. Jedva cekam da ga se dokopam!

Klizi i na Dalviku dovoljno dobro. Je l' primjetio neku razliku izmedju ARTa i Dalvika u bilo cemu (po pitanju brzine, baterija i problema :D). MOzda bih probao ali gubim Xposed ***, a za uzvrat pitanje sta dobijam :)

Meni sa xposed isto nece da se instalira whatsup

A sta to 4.4.1 tolko bitno donosi? :) Posto mi se nesto i ne zuri sa prestabilnom kataklizmom. :)

vidim ima 2mb.. verovatno samo neki sigurnosni fix

edit:

Enhancements/Fixes

- Fix for clearing the VM Indicator

- Fix for delivery of the VM Indicator

- Various additional software fixes

- Security enhancements

Meni je upravo stigao 442, 52MB... Update u toku

Pravo sa 4.4 na 4.4.2, i 99% je pisalo 52MB

2013-12-09 22.24.25.png

Edit: Na ^linku je bas tako, 52 MB za DIY.

Poslednja izmena:
Jeste sad sam pogledao...ala stancaju ispravke svakih 5 dana :d

sta znaci nexus uredjaj,stalno neko cimanje.. :D ko ce izdrzati mali pad cene n5 kod nas,sunce mu..

E bas sam hteo da se pohvalim za 4.4.2 kad vidim vec uveliko sljaka kod vecine :-D

Nazad
Vrh Dno