Nije to niko reko*** ispade da ovaj telefon ne valja ništa bez custom roma, koči, baguje, ne može ni da se pozove ako se nema custom rom![]()
Jel zna neko zasto ne mogu da instaliram nijedan 4.4 rom, probao sam cataclysm i purity i svaki put pise installation aborted? Koristim poslednji cwm. Jedino sam uspeo da flesujem neki CM 4.2.2. Trenutno sam na 4.4 stock.
Jel zna neko zasto ne mogu da instaliram nijedan 4.4 rom, probao sam cataclysm i purity i svaki put pise installation aborted? Koristim poslednji cwm. Jedino sam uspeo da flesujem neki CM 4.2.2. Trenutno sam na 4.4 stock.
Pise da je 5.x.x.x ali ne mogu da ga apdejtujem preko rom menager-a, pise error while downloading from server.
Imam i TWRP instaliran ali kad udjem iz rom menager-a u TWRP butuje se CWM 6.0.4.3 non touch. Da probam iz njega?
u principu sad više ništa ne razumem šta imaš ali ok, probaj iz 6.0.4.3![]()
u principu sad više ništa ne razumem šta imaš ali ok, probaj iz 6.0.4.3![]()
U rom menager-u mogu da biram izmedju CWM-a i TWRP-a ali su oba CWM
Ne znam ni jaBurazer instalirao sve. U rom menager-u mogu da biram izmedju CWM-a i TWRP-a ali su oba CWM (jedan touch drugi je obican preko volume +-) U svakom slucaju hvala
![]()
Kao sto sam napisao ranije, u Rom Menager-u imam opciju da prelazim sa jednog u drugi recovery, CWM(clockworkmod) i TWRP(tim win recovery project) ali su oba ista. Jedan je touch v5.x.x.x drugi non touch v6.0.4.3. mrzi me sad screenshot-ove da pravim. Prvi put flesujem pa nemam bas iskustvaIma TWRP ali butuje iz CWM:d
Dogovori se brate sam sa sobom sta imas :d
jel baš moraš da imaš cwm ili ga pominješ tek onako?
ako ne, skini goo manager sa play store, instaliraj iz njega TWRP i onda flešuj koji hoćeš rom.
Uspeo sam sa obicnim CWM-om. Izgleda da je touch CWM pravio problem, instalirao sam purity rom.
Današnji rezultat, da ne kačim SC, za dan i 14h, 4h i 57min SOT...sve stock
Picture or it didn't happen!![]()
Kao da ne kacim ss.![]()
Za sada sam imao jedan problem. Dok je bio povezan sa kompjuterom i zakljucan nije mogao da se otkljuca odnosno ekran je bio upaljen ali kompletno crn pa sam morao da ga restartujem. Inace dosta brzo radi i za 3h rada ima 1h30min Screen on time i jos 75% baterija sa stock kernelom.Javi utiske za rom.
Pa imas 6h SoT kad koristis 1 jezgro na Nexus 4ci i ogranicio si RAM na 512 MB verovatno k'o onim Google developerima sto je bio ogranicen RAM dok su pravili KitKat.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari