Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa zato sam ti i rekao da odradis #2 jer ni ja nikada nisam uspeo sa #1 iako je preporucena. :)

Spavalo mi se, on ponudio #1 i ja prihvatio :) Instalirao sam sad PDA drivere, sve je prošlo ok. Završiću flashovanje čim budem našao vremena, ne smem da ostanem danas bez podataka, hvala na svoj pomoći!

Da vam malo presecem pricu o 4.4 baterijom sa SlimBean-a 4.3:

banutyqa.jpg

yqydasa8.jpg

va8any2e.jpg

@Vojkan
Sorry, ali na TT4 ni nema te opcije, samo upload as image.

Inace, baterijom zadovoljniji nego sto sam ocekivao! U stand by-u skida presporo, a u radu sporije od S2 recimo. Sve u svemu, dok ne izadje stable 4.4 SlimKat, miran sam. :)

banutyqa.jpg

yqydasa8.jpg

va8any2e.jpg

@Vojkan

Inace, baterijom zadovoljniji nego sto sam ocekivao! U stand by-u skida presporo, a u radu sporije od S2 recimo. Sve u svemu, dok ne izadje stable 4.4 SlimKat, miran sam. :)

Ovo je odlicno!

Jeste odlično, a ja sam na stocku i sad imam 2% nakon 1d 16h 40m i 3h 10m SoT, meni je i to dobro.

Zašto na drugoj slici "awake" linija ima malo aktivnosti, a tako je i kod mene?

banutyqa.jpg

yqydasa8.jpg

va8any2e.jpg

@Vojkan

Ja sam imao juče preko 5 sot sa 1d20h na pa tako da slim nike ni blizu

Ok, ne kazem, no meni je i ovo sjajno, a kastomizacije ima taman koliko mi treba, i svidja mi se sto je Nova default launcher. Ne kazem da nema boljih, ali ovaj custom ROM mi je strava legao, a nemam vremena da istrazujem, tako da... :)

Inace, uradih nesto sto inace nikad nisam: metio sam po foliju na obe strane. Nilkin su, i ne proruznjuju telefon, tako da nisam nezadovoljan, a nesto pamtim da se zadnje staklo/plastika bas grebe, pa da ga ne unistim bas... Recite mi: da li je i sa prednjom stranom tako? Ako posizim, mozda samo prednju da skinem. :D

Obratite paznju kad quote-ujete nekog sa ovolikim slikama.

Ok, ne kazem, no meni je i ovo sjajno, a kastomizacije ima taman koliko mi treba, i svidja mi se sto je Nova default launcher. Ne kazem da nema boljih, ali ovaj custom ROM mi je strava legao, a nemam vremena da istrazujem, tako da... :)

Inace, uradih nesto sto inace nikad nisam: metio sam po foliju na obe strane. Nilkin su, i ne proruznjuju telefon, tako da nisam nezadovoljan, a nesto pamtim da se zadnje staklo/plastika bas grebe, pa da ga ne unistim bas... Recite mi: da li je i sa prednjom stranom tako? Ako posizim, mozda samo prednju da skinem. :D

slim je najaci.. makar je to bio moj rom za svaki dan :D a sto se tice stikera i i raznih gumica,ovaj mob vredi furati samo golog.naravno mora da se pazi da ne ispadne,i to je to..
moj ortak fura vec 3,4 meseca n4 bez ikakvih stikera i na ekranu nema ogrebotinu nazad mozda jednu malu koja se uopste ne primecuje (sreca pa su nazad stavili one sljokice ):D

^
Pa jedini uslov da ti ne ispadne je dovoljan kod svakog drugog fona, ne samo kod n4 :D

Evo i ja flešovao 4.4 KK preko Zip fajla što sam postavio.Samo pazite nemože preko TWRP mora preko CWM.Za sad su utisci ok,čini mi se da je malo brzi i da pravi malo bolje slike.

Da li je samo moja uobrazilja ili ne, ali rekao bih da s folijama sad malo manje bezi... Koliko vidim, zadrzacu ih. :)

Jazo na kom twrpu si bio? 2.6.3.0 ili 2.6.3.2? Bilo je problema oko flesovanja aospa verzije roma koju su izbacili ovi iz PA tima ali je problem resen sa poslednjom verzijom...

Koriscenje telefona sa bumperom i bez nebo i zemlja. Ko ima "hrabrosti" da nosi bez ikakvih zastita to je zakon. Telefon mnogo dobro lezi u ruci.

Sta ste svi zapeli za taj TWRP. Mozda jeste lepsi na oko od CWM-a (i nista vise, sve drugo na strani CWM-a), ali to je recovery tu ljepota nije bitna niti ga gledas svaki dan po par sati :D

Poslednja izmena:
Jazo na kom twrpu si bio? 2.6.3.0 ili 2.6.3.2? Bilo je problema oko flesovanja aospa verzije roma koju su izbacili ovi iz PA tima ali je problem resen sa poslednjom verzijom...

Bio sam na 2.6.3.0
Posto CWM radi sigurno preša sam odmah na njega.

Ok, pametno... Mozda ja probam ovako. Mada nista me nesto ne mami da flesnem kitkat... Toliko sam ga iscekivao i sada njah... Nekako mi je svejedno.

dali na novoj radi transparent notification na v2.3beta1 kod mene uopšte nema opciju transparent notifications

Kod mene Nova beta radi odlično,sama mi je po difoltu namestila transparetni nav i status bar.
mynaveby.jpg

Probao sam ovaj N5 Launcher, izbrisao ga posle 5 min. Ne može ni da priđe Nova-i. Ne znam čemu tolika galama...

Jedno pitanje za one koji koriste 4.4, s obzirom da je SMS integrisan u Hangouts, da li stiže obaveštenje kada primalac pročita SMS(ne kada primi)? Bilo je priče da će i to da ubace...

ne znam kako mislis da to ubace.. jedino ako ta osoba koja prima poruku isto ima hangouts

Mislim da bi to vec bilo previse... Npr, iskuliras nekoga (npr smaraca koji prodaje osiguranje), ne javis mu se kad te zvao, pa onda toj osobi stigne report da sti ti video njegov propusten poziv. Pa te on opet zove jer je video da si ti video ;)

Ok je delivery report, ali ipak treba zadrzati bar neku dozu privatnosti i slobode izbora

Poslednja izmena:
kako na JB 4.3 ti radi transparent nav i status bar kod mene nema opcija transparent

Koristite poslednji TWRP 2.6.3.3. Sve radi bez problema.

Vrh Dno