Pa zato sam ti i rekao da odradis #2 jer ni ja nikada nisam uspeo sa #1 iako je preporucena.![]()
Da vam malo presecem pricu o 4.4 baterijom sa SlimBean-a 4.3:
![]()
![]()
![]()
@Vojkan
Sorry, ali na TT4 ni nema te opcije, samo upload as image.
Inace, baterijom zadovoljniji nego sto sam ocekivao! U stand by-u skida presporo, a u radu sporije od S2 recimo. Sve u svemu, dok ne izadje stable 4.4 SlimKat, miran sam.![]()
Da vam malo presecem pricu o 4.4 baterijom sa SlimBean-a 4.3:
![]()
![]()
![]()
@Vojkan
Sorry, ali na TT4 ni nema te opcije, samo upload as image.
Inace, baterijom zadovoljniji nego sto sam ocekivao! U stand by-u skida presporo, a u radu sporije od S2 recimo. Sve u svemu, dok ne izadje stable 4.4 SlimKat, miran sam.![]()
e a da li se nekome pojavilo da ima 8 gb umesto 16gb storage?
Ok, ne kazem, no meni je i ovo sjajno, a kastomizacije ima taman koliko mi treba, i svidja mi se sto je Nova default launcher. Ne kazem da nema boljih, ali ovaj custom ROM mi je strava legao, a nemam vremena da istrazujem, tako da...
Inace, uradih nesto sto inace nikad nisam: metio sam po foliju na obe strane. Nilkin su, i ne proruznjuju telefon, tako da nisam nezadovoljan, a nesto pamtim da se zadnje staklo/plastika bas grebe, pa da ga ne unistim bas... Recite mi: da li je i sa prednjom stranom tako? Ako posizim, mozda samo prednju da skinem.![]()
Jazo na kom twrpu si bio? 2.6.3.0 ili 2.6.3.2? Bilo je problema oko flesovanja aospa verzije roma koju su izbacili ovi iz PA tima ali je problem resen sa poslednjom verzijom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari