Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel koristite ART ili Dalvik processing. Meni sa ART-om jedino IGO ne radi od stvari koje koristim.

Gde se to menja?
Kolika moze razlika da bude kad i ovako super radi?

I sta dobija Nexus 4 sa Kit Kat-om? Da li radi brze, ima vise slobodne memorije? Jel ima nekih novina u odnosu na JB? Koliko sam video meni je sve to bas isto i nema neke specijalne razlike. Samo eto taj launcher sto ima Nexus 5, a 4 nema. Mada mozda ga i ispeglaju kroz neki naredni update i daju i njega. :)

Ma sve je ovo ok, meni fino radi, ali ne mogu da se naviknem opet na stock. Na custom romu sam imao sve sto mi treba, jako mi tesko da se naviknem :)

Ali koliko se na N4 osjeti brže otvaranje aplikacija sa ART?

Sumnjam da se na ovakvom telefonu previše isplati s obzirom da neke aplikacije ne rade a dobitak u brzini je upitan. Na slabijem telefonu bi bila druga priča.

N4 je brz obrni okreni, razlike su minimalne, jedino mozda baterija bude bolja.

Da li moze da se odradi update na 4.4 preko Wug's toolkit-a?

Moze,Stjepan je pisao iznad da je tako radio.
Ubacis factory image u odgovarajuci folder i u toolkit-u izaberes opciju da flesujes google factory image i to je to.

ljudi se nalozili na ART ne znam iz kojih razloga ali developeri jos cekaju da izadje iz beta verzije.. evo sta je nekome na xda odgovorio whatsapp suport

Here's the reply from the support team:

"Hi,
Thanks for your message. Currently, ART does not support WhatsApp. Since ART is still in beta stage, WhatsApp will continue to run in Dalvik until Android has been fully converted to ART. A bug has been reported to Google regarding this issue. We apologize for any inconvenience this may have caused.
If you have any other questions or concerns, please feel free to contact us. We would be happy to help!".

Moze,Stjepan je pisao iznad da je tako radio.
Ubacis factory image u odgovarajuci folder i u toolkit-u izaberes opciju da flesujes google factory image i to je to.

Ne moras ubacivati nigdje. Samo izaberes i on ce sam da extractuje onaj skinuti factory image na potrebno mjesto.

Ma sve mozes flesovati preko wuga. Najlakse je, i najmanja vjerovatnoca da syebes nesto. Za recovery skines .img i imas tamo opciju flash recovery(permanent) u advanced meniju. opet je lakse nego da kucas komande i ime fajla :D
Edit:

Ptobao sam skoro sve opcije iz wuga sve extra radi. Za flesovanje kernela ima cak i kao neki test da li ce se pojaviti bootloop. Npr kad flesujes stock preko franca i sl.

Edit: mc nulty ukucak md5 sa sajta googleovog za taj paket.

Poslednja izmena:
Hvala momcad, probavam cim dodjem kuci :)

EDIT: Da li ovaj postupak odradjuje i factory reset? Ne bih hteo da izgubim sve podatke i aplikacije

Poslednja izmena:
Hvala Stjepane, evo krenula je instalacija

Poslednja izmena:
Hvala momcad, probavam cim dodjem kuci :)

EDIT: Da li ovaj postupak odradjuje i factory reset? Ne bih hteo da izgubim sve podatke i aplikacije

Na onom linku sto sam ti ostavio ima uputstvo kako da flesujes ali da ti ostanu podaci,izmeni se malo teks u onom flash-all.bat fajlu.
Ako flesujes preko Wug toolkit-a mislim da ne mozes sacuvati podatke.

Da li moze neko da mi posalje na PM iGO Primo koji lepo radi sa novim mapama?

Hvala unapred. :D

@stjepane da li si preko wuga i instalirao twmp i rootovao ili?

Sve preko wuga. Samo nisam twrp vec cwm. To je lako zamjeniti samo pregazis jedno drugo, nista se ne gubi.

Edit mozete koristiti CMD i sa wugom za manuelan rad, samo se fajlobi kopiraju tamo gdje je instaliran tj. gdje se nalaze adb i fastboot.
Mozda i ne mora, mozda se moze putanja unositi, ali je lakse ovako.

Poslednja izmena:
Vrh Dno