Šta je novo?

LG Nexus 4

Ooooooooooooooooo

Stigao je oca mi :) Nema spavanja :D

Poslednja izmena:
Naravno. Ali briše se sve sa telefona. Uključujući internu memoriju.

Uradite bekap pre flashovanja! :)

Bekap na 82%...sve sam skinuo...ubuntu ceka kao zapeta puska!!!

Jel postoji varijanta da napravim image sistema, za slucaj ako mi se ne ostaje na 4.4, da mogu da vratim sve kako je bilo? (mozda je glupo pitanje, ali stvano nemam pojma) :)

Jel postoji varijanta da napravim image sistema, za slucaj ako mi se ne ostaje na 4.4, da mogu da vratim sve kako je bilo? (mozda je glupo pitanje, ali stvano nemam pojma) :)

Moze uradi backup u revoveryu i prebaci na komp.

Nalazi se u /data/media/clockworkmod/

Ovo je za CWM ako koristis za TWRP ne znam.

Poslednja izmena:
Moze uradi backup u revoveryu i prebaci na komp.

Nalazi se u /data/media/clockworkmod/

Ovo je za CWM ako koristis za TWRP ne znam.

TWRP imam. Verovatno u folderu TWRP, pa podfolder BACKUPS. Znaci to prebacim na komp?

Pa vidi napravi backup i image fajlovi bi se tu trebali pojaviti. Samo vodi racuna lad budes nazad varacao da u folderu ne smije biti razmaka jer nece proci MD5 provjeru. Tako je na cwm pretpostavljam mozda i tu.

Pa vidi napravi backup i image fajlovi bi se tu trebali pojaviti. Samo vodi racuna lad budes nazad varacao da u folderu ne smije biti razmaka jer nece proci MD5 provjeru. Tako je na cwm pretpostavljam mozda i tu.

Kako mislis da u folderu ne sme biti razmaka?

^ u imenu foldera. Npr cwm_backup.14.11, a ne cwm backup 14.11, ako ga preimenujes

Mozda nije tako za twrp ne znam, ali cwm je keva, nikad ni najsitnijeg problema sa njim, godinama, ne plijeni izgledom kao twrp ali je beton... :)

Poslednja izmena:
ITSHAPPENING.GIF

Factory image postavljen!

E bre, Ryo. Cela prethodna strana je o tome. :D

Ma sta je sad toliko bitna ta transparentnost?! Ne razumem ioanko cu da lupim novu cim instaliram sistem....?

Zato što ne volim da koristim third party launchere. Zato što sam dao bratu S2, da bih ima pure, up to date, google expirience, bez cimanja i flashovanja. Eto mi ga pure expirience.

I sad sve ispočetka kao sa S2.

Hajde opet glupo pitanje, kako da flesujem 4.4 sada? :)

I meni je pucao više puta.

Nazad
Vrh Dno