Šta je novo?

LG Nexus 4

A vise stvarno gde je taj updejt?! :-D
Svi smo čekali da izadje N5 da bi dobili čokoladicu i sad odjednom ništa a od čokoladice :-D
Istina je da smo se malo razmazili dosada svaki update je bio trenutni, a sad su ga malo odužili... Jel zna neko da li su prošle god kada je izašao N7 prvi uređaj sa JB, Gnex korisnici dobili updejt istog trenutka ili su malo čekali? :)

Moj N4 ce vidjeti sluzbeni stock rom samo u slucaju prodaje.

Inace @youthmc87 kod mene je obrnuto, ja sam zeni kupio optimus g.    

Ma svi se mi nerviramo samo neko u sebi neko javno, eto ja svoj bes na primer volim da sherujem. Sad sam gledao Nova launcher ce dobiti novi updejt i izgledace isto kao google launcer na n5. Meni dosta

onda se taj update jedva ceka, al valjda ce ovi sa nova prime-om da dobiju prvi :p

Neki kažu da se Nexus kupuje zbog apdejta. Stvarno? Ja ga sigurno nisam kupio zbog toga a i čisto sumnjam da ga mnogi uzmu baš zbog toga, tim prije što ga uzimaju uglavnom entuzijasti koji će ionako stavljati custom ROM-ove sa najnovijim Androidom. Ja sam ga uzeo zbog odlične cijene tj. odličnog odnosa cijena/dobijeno, on tu nema konkurenciju ako ga možeš dobiti iz USA.

A ovaj hype oko 4.4 uopšte nije zbog nečega što 4.4 donosi nego samo zbog jedne stvari: novi je. Bilo šta što je novo ima veliku privlačnu moć. Iz istog razloga se i sami telefoni mijenjaju češće nego što postoji realna potreba za tim. U svemu je tako. Kompanije to naravno znaju i igraju na tu ljudsku osobinu koju pojačavaju kroz marketing.

Ljudi će kad instaliraju 4.4 prvih pola sata čačkati da vide šta je drugačije a onda će i zaboraviti na to sve.

Evo bre iskukali ste ljudima da odma' postave image(s) :D

KK.png

Sto palis vatru kad jos nema image?

Moj N4 ce vidjeti sluzbeni stock rom samo u slucaju prodaje.

Inace @youthmc87 kod mene je obrnuto, ja sam zeni kupio optimus g.    

Kod mene je obrnuto. Zena (buduca) mi kupila N4, a sebi optimus :)

youthmc87, jos si mlad da se nerviras oko bezveznih stvari, cuvaj zivce. Kako li se onda kidas za druge (bitnije) stvari :D

Poslednja izmena:
Meni apsolutno ne treba stock 4.4 update jer koristim PA i vratio bih se na stock jedino ako moram. Mene u celoj prici najvise nervira neozbiljnost Google kompanije koja se tripuje da je najbolja, najkul, najdojaja kompanija ikada a ponasa se maksimalno neozbiljno prema svojim korisnicima. DA, svi mi smo kupili ovaj telefon iz tri razloga: 1) redovan i TACAN update na SVIM uredjajima 2) jeftin 3) lep je ko lutka :)
Ponavljam, meni ne treba 4.4 stock, moze da ne izadje do sledece godine sve dok PA radi kako valja, ali me smaraju komentari tipa "treba da smo zahvalni googlu sto nam uopste daje update" alo bre ljudi, oni od toga mlate milijarde a ja treba da im budem zahvalan?! pa da se ovo desilo applu svi od reda bi rekli kako samo hoce da uvale novi model, prisiljavaju korisnike da im daju pare ako hoce update i ostalo. A jos i 18 meseci podrske, tek to je posebna prica. Uglavnom, google me je ovim mnogo razocarao i da nije jake zajednice, skoro sigurno bih presao na neki drugi model, ovako se nadam da ce dobri ljudi nastaviti da rade na ovom telefonu.

Ako ti je bitno da se dobije apdejt odmah,zasto nisi uzeo jabuku a ne meizu android telefon?
Kukas zbog jedne stvari a s namerom si kupio nesto deseto.
Ja da se kidam zbog 5-10 dana kasnjenja apdejta ne pada mi na pamet,uostalom vecina high end telefona nece ni videti 4.4 rom sem cm koji nikad nije bio bug free.
To se ja zbog vas nerviram, ja ionako na svom xiaomi ( nije Meizu)vec teram 4.4, a inace za xiaomi miui ima svake nedelje updejt na novu verziju roma, jest da je jos uvek 4.1 ali ima updejt )) vec mi zao vas , a i mene jer i ja jos imam nexus 4 pa rekoh ajd da ga updejtujem dok je jos tu :)
Ajd vise da ne offujemo sa updejtom, ali dobro bi doso :)

P.s. Jabuku sam imao, i cekam jabuku koja ce doneti veci ekran, nadam se to se biti sledeca, ali naravno ne veci ekran od 4,3 incha

Poslednja izmena:
Meni apsolutno ne treba stock 4.4 update jer koristim PA i vratio bih se na stock jedino ako moram. Mene u celoj prici najvise nervira neozbiljnost Google kompanije koja se tripuje da je najbolja, najkul, najdojaja kompanija ikada a ponasa se maksimalno neozbiljno prema svojim korisnicima. DA, svi mi smo kupili ovaj telefon iz tri razloga: 1) redovan i TACAN update na SVIM uredjajima 2) jeftin 3) lep je ko lutka :)
Ponavljam, meni ne treba 4.4 stock, moze da ne izadje do sledece godine sve dok PA radi kako valja, ali me smaraju komentari tipa "treba da smo zahvalni googlu sto nam uopste daje update" alo bre ljudi, oni od toga mlate milijarde a ja treba da im budem zahvalan?! pa da se ovo desilo applu svi od reda bi rekli kako samo hoce da uvale novi model, prisiljavaju korisnike da im daju pare ako hoce update i ostalo. A jos i 18 meseci podrske, tek to je posebna prica. Uglavnom, google me je ovim mnogo razocarao i da nije jake zajednice, skoro sigurno bih presao na neki drugi model, ovako se nadam da ce dobri ljudi nastaviti da rade na ovom telefonu.

+1 Meni takodje ne gori pod nogama za 4.4, ali Google tezi prema tome da budu jajare :) I ja sam uzeo Nexus samo zbog update-a i ovog cistog Androida (kao i lakse eventualne manipulacije sa kastomizacijom), ni zbog cega drugog. Medjutim ako tu politiku s*ebu u buducnosti, ja nemam vise sta da trazim na ovom OS-u :)

Ma svi se mi nerviramo samo neko u sebi neko javno, eto ja svoj bes na primer volim da sherujem. Sad sam gledao Nova launcher ce dobiti novi updejt i izgledace isto kao google launcer na n5. Meni dosta

Znači vrh vrhova. < sarkazam

Ti porediš update operativnog sistema sa izgledom Nova launchera?!
Kod operativnog sistema ti je bitan izgled?!

Lepo je neko napisao. Sa ovako niskim cenama Google će stvoriti ARMIJU nobova koji će samo kuditi Nexus i ništa više. Amin!

Pa vec pljuju po njemu isti vlasnici...Izgleda da 350 dolara hoce top hw, top izgled i update dokle god je njima dignut....Bez taksi. Smijesno.

Sa ovako niskim cenama Google će stvoriti ARMIJU nobova koji će samo kuditi Nexus i ništa više. Amin!

I ti ga pretjera zestoko. Hoces reci da nenobovi kupuju skupe telefone :D Ja bih rekao bas obratno :)

Zlatan je najpametnije rekao, sta ce ti odma' 4.4 kad dosta aplikacija nije updateovano. Ovako ces ga dobiti i imas odma' sve aplikacije spremne za 4.4 :)

Poslednja izmena:
I taj neko ko ga je kupio , a ne zna razliku izmedju nova launchera, i updejta nove os verzije, ga je kupio na preporuku, jer kao ima redovan updejt, verovatno je bilo pitanje nexus4 ili samsung galaxy sIII ili neki sliacn telefon

Ma slabo ko kupuje Nexuse. Prodjem ispred izloga svih ovih prodavnica, u prvom planu Samsung S2, S3, S4, par Nokia i jos ponesto, a Nexusa zglave nigdje, ko kad su im glave napunjene tim! :)
Nexus kupuju oni koji imaju staza barem vise od godinu dana na ovom polju, dok skonta kako se sta radi :)

Ma slabo ko kupuje Nexuse. Prodjem ispred izloga svih ovih prodavnica, u prvom planu Samsung S2, S3, S4, par Nokia i jos ponesto, a Nexusa zglave nigdje, ko kad su im glave napunjene tim! :)
Nexus kupuju oni koji imaju staza barem vise od godinu dana na ovom polju, dok skonta kako se sta radi :)

Da bas se slabo kupujeN4,pa je zato 8 najprodavaniji android telefon,i uspeo je da prekine 3 godišnju apsolutnu dominaciju Samsunga u top ten najprodavanijih android telefona.

Ovo je skroz tacno :)

Da bas se slabo kupujeN4,pa je zato 8 najprodavaniji android telefon,i uspeo je da prekine 3 godišnju apsolutnu dominaciju Samsunga u top ten najprodavanijih android telefona.

Otidji u prodavnicu pa vidi koliko kojih telefona ima u ponudi. To ce ti dati najbolje stanje trazenosti i prodaje. Kod mene su ovi Galaxy-ji jos uvijek pojam, i ko god trazi "najbolji" telefon to kupuje, za Nexus nije ni cuo. Ne znam kakvo je stanje po inostranstvu! E jest' ti uspjeh sto se jedan telefon nasao u top10 u moru ostalih samsunga :D A taj prosjek sigurno mi ovde ne izvlacimo :)
Ja govorim za nase podrucje nemam pojma sta se desava na strani ;)

Samsung ne bi uzeo nikad! A nexus sam kupio posle LG o2x-a jer je best buy tj. za male pare odlican telefon! :)
Za apdejte me bole bas, al sam iskomentarisao zato sto mi je cudno kako je Google mogao da napravi takav propust sa software-om.

Citam kako korisnici od n5 imaju problema sa zvukom i ko zna jos kakve. Pod pritiskom izbacili n5, izgleda bez velikih testova i kao da cekaju da ljudi koji su usepli da se docepaju krenu da prijajvljuju bagove da bi izbacili apdejt da bi sve bilo kao sto su pricali.
Kontam da ce tad apdejt da izadje i za ostale modele. :)

Stjepane ja nisam rekao da ti nisi u pravu,to je tacno sto kažeš,ali sa druge strane N4 se odlično prodavao,dugo vremena niko nije uspeo da prismrdi samsungovim modelima,a sta bi tek bilo da je N4 reklamiran ko Sljamsungovi modeli.

pa da se reklamira kao samsung kostao bi makar 50e vise :D ko ce da pokrije te troskove.. :)

KAd skonta covjek bilo bi dobro i za android da se samo izbaci jedan telefon godisnje od strane Google-a kao Apple tj. da postoji samo jedan tel. JA bih voleo da postoje samo Nexus telefoni, ne svidja mi se ova prica sa Samsungom/hTC i sl. nek ganjaju i razvijaju svoje OS-eve. :) Ovako im na neki nacin prave konkurenciju, bilo dobru, bilo losu. U jednom slucaju i losu jer i Google moze da se razlijeni za update, ako se ugleda na proizvodjace, a u drugom slucaju dobru jer veca konkurencija znaci manje cijene. :)

da, fantastično je imati jedan model umesto 300 pa da svako ima izbor šta želi.
još jedna dobra stvar je što kad nemaš konkurenciju telefoni budu uglavnom povoljni, ne koštaju ni ko 2 juga.

Jedan model + jedan coban = Sve ovce na broju i u jednom toru

ti nisi igrao Svena? :p

Prosecan korisnim smarphone-a nije ni cuo za Nexus.
Svi se kunu u Galaxy seriju,neki u Iphone.
Za Nexus je culo 2% korisnika.

Ortak sa treninga kupio S4,i bio je u fazonu ma kakav LG,ipak je Samsung najbolji a i skuplji je..
Inace platio S4 550e.Facepalm

Kad mi je to rekao otisao sam da bijem dzak svom snagom od muke.
Ortakova sestra koristi Iphone 4,njoj je to najbolji telefon na svetu,a kad je pitas dal je JB-ovan ona gleda kao tele.
Ima 3 aplikacije u sebi,bitno da je lep i zato je najbolji.

Nazad
Vrh Dno