Slično korišćenje, samo više 3G neta aktivno (često čitam vesti, surf). Identičan rezultat sa baterijom.Meni stvarno nije jasno sta vi radite sa telefonima kad dogurate do 6h SoT. Ukljucite da vidite koliko je sati, procitate poruku i proverite forum i to je to? Ja sam probao stock, pa vise romova i kernela i nisam dobacio nikad vise od 3.5h, mada se nisam trudio nikad da nesto precizno merim. Znaci, ja sada sa PA rc2 i francom 190 dobijem oko 3.5 SoT, 1-1.5h razgovora, stalno ukljucen 3g i ponekad wifi, sync na tri naloga, poneku igru odigram (ne vise od 20-30 min) i pogledam epizodu ili dve na show boxu. Sad ne znam je l kod mene to nesto slabo ili samo malo jace koristim telefon, vi recite meni.
Nisu svi kao ti da ne drze upaljen net i da nemaju sync i da drze minimum osvetljenjeVec vam je vrijeme za zamjenu baterije,*ebali ste joj kevuSoT bi trebao da gura oko 5h bez problema, bez ikakvih UV, UC i sl, a ne 3h
![]()
Ako telefon koristis od jutra do veceri, odnosno ako ispraznis bateriju za tih nekih 12 sati, SOT ce biti oko 5 sati. U slucaju da telefon radi preko 24 sata, onda bi trebalo da bude oko 3,5+.
Tako je barem kod mene vec mesecima, sve stock bez ikakvog petljanja. Sve se sinhronizuje i telefon normalno koristi (tapatalk, twiter, yt, mailovi, telefoniranje...). Vise i ne pratim potrosnju baterije, znam da od jutra do veceri 100% sam miran.
Mislim da ni jednom nisam imao ni 4h SoT a ne 5.
Kupio sam USB produzni kabal, da ga prikacim na punjac (uticnica na zid), posto mi je postojeci kratak. Ali mi prikazuje kao da ga punim sa USB porta.U cemu je problem? Kabal je 1.8m, istih karakteristika kao i postojeci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari