Šta je novo?

LG Nexus 4

Sta ti je tu normalno? Ispod toga je gomila praznog prostora mogli su da ih stave tu, kao sto je kod optimus g uradjeno i ostane ti lepo ekran od 4.7. Razmisljam da uzmem zeni n4 i setih se da to pitam bilo mi je nelogicno da mogu tako nesto da urade kad izgleda da ipak mogu.

Niko nije rekao da je normalno ali ako mene pitas nije ni lose sto je tako.. Na donjem delu je i led lampica sto malo vadi situaciju praznog prostora. A ako ti se ne svidja resenje koje fura google sa nexus uredjajima imas i optimus g kao sto si napisao pa pazari njega

Jeste glupo bas odradjeno ***, to meni najvis smeta kod Nexusa. Da su senzore stavili ispod, bolje bi bilo, ostade nekako neiskoristen prostor, a 'vamo ti oduzima od ekrana. :)

Mogli su bolje prostora gore i dole kolko hoces, dosao telefon veci dosta

Meni su dugmići jedna od najboljih stvari na nexusu :-D
Evo ovih dana isprobavam pie, ali mi se ne sviđa - nije to to...

Sta ti je tu normalno? Ispod toga je gomila praznog prostora mogli su da ih stave tu, kao sto je kod optimus g uradjeno i ostane ti lepo ekran od 4.7. Razmisljam da uzmem zeni n4 i setih se da to pitam bilo mi je nelogicno da mogu tako nesto da urade kad izgleda da ipak mogu.

normalno je da se računa u ekran.
dal je normalno da dugmići budu tu, šta znam, ima i za i protiv. taj prazan prostor ispod super dođe da držiš telefon kad je u landscape modu. ako ti toliko smetaju možeš da ih smanjiš pa i da ih ugasiš.

Pa to kazem, ja trenutno imam lg g i fest mi je i ekstra je sto su te dugmice roknuli dole a lepo ostao ekran od 4.7 a na n4 mi je i gornji i donji deo prevelik tj presirok a realno ne sluzi nicemu, tu notifikaciju su ladno mogli da stave gore kod kamere. I nemoj brate da reklamiras telefon i govoris da je ekran od 4.7 kad nije. Sad na n5 gotovo pa isti slucaj a izgled kamere je apsolutno katastrofican, ajde da je socivo onoliko pa da kaze covek ali obicna plasticna kruzina oko glupog milimetarskog sociva

Zna li se koliko je Nexusa 4 prodano tj. proizvedeno pošto se to svodi na isto? Kolika im je bila ta cijela serija u odnosu na prethodne Nexuse?

Platio toliki ekran 4.7, a oni mi odbili od bubrega :D Ne smetaju meni dugmici kao dugmici, vec mi oduzima velicinu ekrana. Ali dobro svakako nije mali erkan, do juce smo s*ali da je sve preveliko iznad 4" :)

Definitivno su dizajneri i inzinjeri malo zakazali sto se tice svega toga u vezi iskoriscenosti prostora.

Poslednja izmena:
Do 5" je meni ok, sve preko toga cista glupost, mislim da cu poceti da uzimam ove nexus i galaxy telefone samo zbog futrola i folija za ekran mislim da ih ima na svakoj trafici. Ovo moje cudo je izaslo pre vise od godinu dana jos ne mogu da nadjem case za njega lol

Ne znam šta hoćete, svi ste znali još od galaxy nexus-a za dugmiće i da oni zauzimaju deo ekrana, tako da...

Do 5" je meni ok, sve preko toga cista glupost, mislim da cu poceti da uzimam ove nexus i galaxy telefone samo zbog futrola i folija za ekran mislim da ih ima na svakoj trafici. Ovo moje cudo je izaslo pre vise od godinu dana jos ne mogu da nadjem case za njega lol

Jeste OK 5", ako je ovoliko kuciste, a da ti ga odvoji i gore i dole, k**** bi bilo OK :) Sta ce ti sad da stavljas posle godinu dana. Obicno se to stavi prvih mjesec dana, dok te prodje ono "ludilo" pa posle skidas i boli te djoka i da se grebe :D

I ovo sto Gibo kaze, nece drzava propasti zboh 5mm dugmica :D

Zna li se koliko je Nexusa 4 prodano tj. proizvedeno pošto se to svodi na isto? Kolika im je bila ta cijela serija u odnosu na prethodne Nexuse?

Od 5 do 7 mil moja procena.. :) a ako se ne varam gnexus oko 1.5 mil.. Sto se tice dugmica na ekranu meni je to dobro resenje,jer mozes da stavljas custom dugmice za razne stvari.. Sto je vrh

Sto se tice dugmica na ekranu meni je to dobro resenje,jer mozes da stavljas custom dugmice za razne stvari.. Sto je vrh

+1 Ne sviđa se nekome izgled ili raspored tastera - promeni ih i prilagodi sebi. Veličina (iliti visina) tastera se može prilagoditi, tako da nije smak sveta. Pogotovu što je svih 4.7 inča dostupno tamo gde je bitno - igre i video.

kako u igrama, pa i tamo su na ekranu?

Lapsus. Toliko često igram igre. :D A i toliko primećujem te (smanjene) dugmiće dok igram. hehe

Poslednja izmena:
Polako, tek se oni zagrevaju, biće ovo dobro, ne sumnjam :)

Kao sto reče Fkloznica oko 7-8 miliona,N4 je jedini uspeo da prekine dominaciju Samsunga u top 10 prodavanih Android uredjaja i zauzme 9 mesto....Ima kacio sam post 3-4 stranice unazad.

Znaci ako ne bude problema sa nabavkom n5 u prvih nekoliko meseci, moguce da ce n5 da probije i cifru od 10mil do islaska n5(2014 )Sto je odlicno

Evo jos jednom o prodaji N4

- Pored toga, saturacija i rasprostranjenost određenih uređaja također govore mnogo o stanju Android ekosistema. Samsung je vodeći Android proizvođač, čijih se čak devet modela nalazi među Top 10 Android uređaja. Jedini uljez na listi je LG Nexus 4 na mjestu broj 9, dok Nexus 7 drži petnaesto mjesto. Sony je tek na mjestu broj 21, a HTC One je tek trideseti na listi najpopularnijih Android uređaja. Kada su u pitanju API verzije Androida, situacija je još čudnija i reklo bi se, čak i gora: najpopularnija verzija Androida je svakako Gingerbread, pa tek onda 4.1 Jelly Bean, nakon čega ide Ice Cream Sandwich-

Sta bi tek rekli za Z1 i na iskoriscavanje prostora iznad i ispod ekrana :) inace stvar navike, realno u potrebnim stvarima se dugmici sklanjaju sami, a za ostale slucajeve tu su modovi :)

Kad pogledas onaj objektiv, pomislio bi covjek neka vrhunska optika :D

Valja s vremena na vreme, sve stock :D
Ujutru u 7:20 skinut sa punjaca, uvece (ujutru) u 3 kad sam lego prikljucen. Svo vreme 3G, kod kuce WiFi, 8 naloga za sync.

Screenshot_2013-10-15-02-52-38.png
Screenshot_2013-10-15-02-52-31.pngScreenshot_2013-10-15-02-53-09.png

EDIT: nemam predstavu sta se desilo, pobrljaveo TT, pobrljaveo Forum kad sam usao preko Chroma da editujem posto mi je TT reko da nemam dozvolu za edit, haos, al snacice te se. :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381798524096.jpg
    uploadfromtaptalk1381798524096.jpg
    38.8 KB · Pregleda: 157
  • Screenshot_2013-10-15-02-52-53.png
    Screenshot_2013-10-15-02-52-53.png
    102.5 KB · Pregleda: 147
Poslednja izmena:
Meni stvarno nije jasno sta vi radite sa telefonima kad dogurate do 6h SoT. Ukljucite da vidite koliko je sati, procitate poruku i proverite forum i to je to? Ja sam probao stock, pa vise romova i kernela i nisam dobacio nikad vise od 3.5h, mada se nisam trudio nikad da nesto precizno merim. Znaci, ja sada sa PA rc2 i francom 190 dobijem oko 3.5 SoT, 1-1.5h razgovora, stalno ukljucen 3g i ponekad wifi, sync na tri naloga, poneku igru odigram (ne vise od 20-30 min) i pogledam epizodu ili dve na show boxu. Sad ne znam je l kod mene to nesto slabo ili samo malo jace koristim telefon, vi recite meni.

Ti jace koristis telefon.. :) ono sto kaci stjepan nemoj nikada uzimati za ozbiljno,tu su u igri undervoltage underclock itd itd. Za tvoje koriscenje je normalan sot oko 3,3.5 h

Ja sam ga koristio wifi on stalno , 3g on stalno, auto brajtnes ili 80-100 zavisi kakvo je vreme i da li sam napolju ili u zarvorenom prostoru, i ne sastavi mi dan, al zato ga bocnem jos pola sata na komp u toku dana i izdrzi, valjda on treba meni da sluzi a ne ja njemu, i ako cu da ckiljim u ekran i da surfujem na 2g, onda dzaba sve :) i tako sam imao do 3h SOT

Koji je ovo materijal na rubovima N4? Ima lijep grip, pitam se kakav bi bio da je taj materijal pozadi.

Moze li da se skloni ona crna pozadina prilikom dolaznog poziva da se vidi cela slika isto kao kada mi zovemo

Nazad
Vrh Dno