Šta je novo?

LG Nexus 4

Ni ja nisam nesto ocaran ovim screenshot-ovima do sada,vizuelno je skoro isto ali zato imamo android i mogucnost da sami menjamo kad vec oni nece:)
Neka oni samo sredjuju under the hood i ja sam zadovoljan,za sve ostalo tu je xda:)

za vas koji ste uzeli telefon u Logicu, da li dobijate fiskalni i da li je garancija stvarno 2 godine ili "kao" 2 godine?
ili da jurim polovan sa Telenora?

Kataklizma + hells core = odlicna kombinacija. Nije ni cudo sto dobro ne radi na drljavom PA. S2w+s2s radi bez problema, kernel ne podrzava samo s2s. :)

Kod mene ne radi, izaberem s2s, on vrati opet na w+s.

Mozda zato sto ti je klok na 500 mhz:))

Jel vam radi na hellsu preko trickstera da smanjite mic kad snimate video? :)

Ja sam na PA kad stavim s2w + s2w trickster pokazuje da radi, al nemam pojma sta treba da radim. xD

Ja sam na PA kad stavim s2w + s2w trickster pokazuje da radi, al nemam pojma sta treba da radim. xD

Da ukljucis telefon prevuci prstom sa leve na desnu stranu ekrana, da iskljucis mislim da je default da prevuces prstom preko nav bara sa desne na levu. :)
Ako si uopste to pitao. :D

Gledam sa cataclysm. Ok je, ali je previse stock za moj ukus. Nema pie, nema halo, nema menjanja dpi... Doduse ima smart 3g i to bi mi bas zavrsavalo posao s obzirom da sam vise od 10h dnevno na 3g, ali opet ne mogu da se vracam na nav bar i naviko sam se na halo :)

Poslednja izmena:
Gledam sa cataclysm. Ok je, ali je previse stock za moj ukus. Nema pie, nema halo, nema menjanja dpi... Doduse ima smart 3g i to bi mi bas zavrsavalo posao s obzirom da sam vise od 10h dnevno na 3g, ali opet ne mogu da se vracam na nav bar i naviko sam se na halo :)
Može da se promeni dpi, ali ako čačkaš buildprop...
Screenshot_2013-10-03-16-30-00.png

Da ukljucis telefon prevuci prstom sa leve na desnu stranu ekrana, da iskljucis mislim da je default da prevuces prstom preko nav bara sa desne na levu. :)
Ako si uopste to pitao. :D

Pie može da se instaliravto nije problem....Javi se na PP ako ostajes na Cataclysm da tibobjasnim kako....

^ Jos nisam presao na cataclysm, ali je realno da predjem u nekom narednom periodu kad mi dosadi PA. xD Javljam ti se sigurno da mi to objasnis,bilo bi super imati pie na ovom romu. :)

meni se vise svidja boja na pa nego na cataclysm, ali iz nekog razloga baterija traje duze na cat. Mada sam stavljao nov stock.

za vas koji ste uzeli telefon u Logicu, da li dobijate fiskalni i da li je garancija stvarno 2 godine ili "kao" 2 godine?
ili da jurim polovan sa Telenora?

Ako hoces fiskalni dodas jos 20 posto na cenu..
E stjepo,drndam drndam i na kraju se vratim na dobri stari slim i njegov kernel :) prezadovoljan:)

Poslednja izmena:
Batt. Bez ikakvih spustanja freq. Cataclysm+ hells core

Prilozi

• uploadfromtaptalk1380830301857.jpg
    uploadfromtaptalk1380830301857.jpg
    43.1 KB · Pregleda: 138
  • uploadfromtaptalk1380830312398.jpg
    uploadfromtaptalk1380830312398.jpg
    43.9 KB · Pregleda: 145
  • uploadfromtaptalk1380830322607.jpg
    uploadfromtaptalk1380830322607.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 137
Koliko osvetljenje ? Osecam auto i 90 posto vremena si bio gajbi.. ?
A i koliko vidim imao si par soft restarta

Koliko osvetljenje ? Osecam auto i 90 posto vremena si bio gajbi.. ?
A i koliko vidim imao si par soft restarta

Auto osvjetljenje kao i uvijek. Jednom uradio restart! :)

Zakljucak: definitivno hells produzuje bateriju, barem 15% :) I ne samo to vec i optimizuje rad telefona, pa se i ne osjeti da se grije.

Poslednja izmena:
Taj isti kataklizm rom mi je ubio baseband (no Network, no IMEI itd.) srecom sam imao twr od nekog paranoida pa sam vratio sve, probao sam stock rom, probao sam da flesujem samo radio i nista...podsetio sam se davnih vremena i trauma sa sljamsungom s....Ja ga vise necu flesovati nikad kao i CM koji mi je napravio treperenje citavog telefona cak i u TWR-u jedva se smirio displej posle 5 sati vec je bio vracen stock i zakljucan bootloader i kutija za lelenor....Paranoid je keva...

Auto osvjetljenje kao i uvijek. Jednom uradio restart! :)

Zakljucak: definitivno hells produzuje bateriju, barem 15% :) I ne samo to vec i optimizuje rad telefona, pa se i ne osjeti da se grije.

Dobar je hells.. Ali meni na slimu baguje power dugme kada ga stavim.. Cekacu neku njegovu sledecu verziju

Taj isti kataklizm rom mi je ubio baseband (no Network, no IMEI itd.) srecom sam imao twr od nekog paranoida pa sam vratio sve, probao sam stock rom, probao sam da flesujem samo radio i nista...podsetio sam se davnih vremena i trauma sa sljamsungom s....Ja ga vise necu flesovati nikad kao i CM koji mi je napravio treperenje citavog telefona cak i u TWR-u jedva se smirio displej posle 5 sati vec je bio vracen stock i zakljucan bootloader i kutija za lelenor....Paranoid je keva...

Nesto je do tebe bilo. Ako drugima radi OK, znaci da ne postoji greska. Pretpostavljam da si flesovao iz neke starije verzije TWRP Recovery, koja je rpavila probleme. Za mene je stari dobri CWM zakon, nikad problema sa njim. :)

Dobar je hells.. Ali meni na slimu baguje power dugme kada ga stavim.. Cekacu neku njegovu sledecu verziju

Kako ce raditi dobro na tim Romovima tj. mixevima i AOSP-a (JSS) i JWR-a :) Stavi ili cisti AOSP ili stock :)

Poslednja izmena:
Ja ga vise necu flesovati nikad kao i CM koji mi je napravio treperenje citavog telefona cak i u TWR-u jedva se smirio displej posle 5 sati vec je bio vracen stock i zakljucan bootloader i kutija za lelenor....Paranoid je keva...
Ako si menjao kernel na CM-u moze da ti zabaguje displej u vidu treperenja, ******ih boja itd zbog patcheva u default kernelu koje ne mogu da isprate franko,hells,faux i ostali,tako da ne verujem da je problem kod CM-a ni TWR-a vec custom kernela

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno