Kolika se garancija dobija kada se kupuje nov telefon, godinu ili dve? Kupio bih telefon, ali ne znam da li da cekam da izadje 5, pa da padne malo cena. Dajte neki savet![]()
moze li neko da mi posalje link od stock browsera koji se pre dobijao. stvarno je zakon. a nisam ga dobio uz catac. rom.
Koliko je nov, 260, 270? Razmisljao sam I o polovnom, ne znam sta mi je ciniti
Jel neko zapazio da je na PA slabiji wifi signal nego na stock romu ?
Uzeo sam ja dbrand skin,kosta 8 kanadskih dolara i shiping 3, stize za nekih 5 do 7 radnih dana, u koverti.Dosta smo pricali o romovima i kernelima, dajte neke ozbiljnije stvari. Recimo, folije.
Neko je pomenuo da je naruciovao dbrand skinove. Za koliko to stize? I neki predlog za bumper ili bilo sta da izgleda pristojno. Stoji mi telefon u ono kondomu silikonskom, mrsko mi da ga drzim u ruci. Inace, proslo je tacno 33 dana kako sam narucio nilkin case sa alija i na tome je i ostalo. Tracking kaze da je od 03.09. na pekinskom aerodromu. Valjda ce skoro toma ili dacic u kinu, da im kazem da pokupe.![]()
btw gotova wp avantura?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari