Šta je novo?

LG Nexus 4

Jel neko zapazio da je na PA slabiji wifi signal nego na stock romu ?

Kolika se garancija dobija kada se kupuje nov telefon, godinu ili dve? Kupio bih telefon, ali ne znam da li da cekam da izadje 5, pa da padne malo cena. Dajte neki savet :)

Kolika se garancija dobija kada se kupuje nov telefon, godinu ili dve? Kupio bih telefon, ali ne znam da li da cekam da izadje 5, pa da padne malo cena. Dajte neki savet :)

Gde ces slabiju cenu od ove.. ? Postoji sansa da nestane n4 i kod nas u radnjama tako da ne znam sta da ti kazem.. A za garanciju zavisi gde kupis

Koliko je nov, 260, 270? Razmisljao sam I o polovnom, ne znam sta mi je ciniti

Bices prvi na listi.. :) Plus znaju ljudi da uvek idem 10,15e ispod cene koje traze drugi ljudi :) mrzi me da se cenkam za soma ipo din kada je pljeskavica 300din a voznja busom 80

Poslah ti pm, da ne spamujemo temu :)

planiram i ja sebe da častim ovim telefonom pa ako možete neke preporuke na pm gde uzeti? nisam gadljiv ni na polovne pa ako neko ima neku ponudu možemo nešto da iskomplikujemo :D hvala i sorry za off

Od danas sam i ja ponosni vlasnik nexusa 4 i cim sam ga upalio, dobio sam obavestenje da uradim 4.3 update. Vi koji ste to vec radili da li ima nekih poboljšanja sto se tice autonomije baterije?

Dosta smo pricali o romovima i kernelima, dajte neke ozbiljnije stvari. Recimo, folije. :)
Neko je pomenuo da je naruciovao dbrand skinove. Za koliko to stize? I neki predlog za bumper ili bilo sta da izgleda pristojno. Stoji mi telefon u ono kondomu silikonskom, mrsko mi da ga drzim u ruci. Inace, proslo je tacno 33 dana kako sam narucio nilkin case sa alija i na tome je i ostalo. Tracking kaze da je od 03.09. na pekinskom aerodromu. Valjda ce skoro toma ili dacic u kinu, da im kazem da pokupe. :D

Dosta smo pricali o romovima i kernelima, dajte neke ozbiljnije stvari. Recimo, folije. :)
Neko je pomenuo da je naruciovao dbrand skinove. Za koliko to stize? I neki predlog za bumper ili bilo sta da izgleda pristojno. Stoji mi telefon u ono kondomu silikonskom, mrsko mi da ga drzim u ruci. Inace, proslo je tacno 33 dana kako sam narucio nilkin case sa alija i na tome je i ostalo. Tracking kaze da je od 03.09. na pekinskom aerodromu. Valjda ce skoro toma ili dacic u kinu, da im kazem da pokupe. :D
Uzeo sam ja dbrand skin,kosta 8 kanadskih dolara i shiping 3, stize za nekih 5 do 7 radnih dana, u koverti.

Poznavajuci svabe, nisam mogao da odolim. Za sada nisam primjetio nikakvih problema, sve je po defaultu. Baterija dobra i performanse odlicne. Preporuka milojkovstojko :)

Njemacki je forum. Kucaj na Google Hells core kernel nexus 4 prva stranica (android hilfe de) imas dole download za 4.3. Aosp za JSS, obicni za JWR

Radi dobro, ja imam kataklizmu. Ti skidas verziju za JWR znaci bez AOSP u nazivu.

Poslednja izmena:
Moram se izgleda registrovati da bi video linkove,neznam da li je ovaj na xda isti taj kernel?

Preveo sam stranicu sa google translate i nisam mogao da vidim linkove,sad je ok,skinuo sam zadnji bez naziva aosp pored.
Sad cu da flesujem da vidim kakav je taj svapski :)

b38 any kernel pise -) b39 se testira, nema kod svaba pustanja u javnost prerano. :D Onaj franco sa XDA, drkadzija neki izgleda, prgavi spanac :)

Poslednja izmena:
Pa i ti bi bio drkadzija da si prodao svoj program u 100 000 + primeraka i uzeo valjan kes za to.. ;)

Pozdrav svima! Da li možete da mi preporučite neku radnju ili servis u BG-u gde bih mogao da nabavim dobru zaštitnu foliju za ekran i da mi je pritom i oni nalepe. :)

Unapred hvala na odgovoru :)

Sad ce da zivne tema, spominju se folije :d

Ko jos koristi kataklizmu bez ikakvog drndanja da okaci ss sa normalnim koriscenjem baterije. :)

Nazad
Vrh Dno